posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod fakt » úte 28. srp, 2012 7:40

toddb píše:Proč by Dalt nemohl napsat svůj dojem z kettlebells semináře do threadu o posilování?

Proč by kdokoli nemohl napsat svůj dojem z příspěvku třetí osoby?
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 28. srp, 2012 9:17

Trapné, ubohé - závistivou snůšku hlenů a nesmyslů nebudu fakt komentovat.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 28. srp, 2012 9:27

Dalte: Díky, parta byla fajn, ať se daří!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 28. srp, 2012 9:29

Riverman píše:PM (Luen) - nekde ve tretine tohoto vlakna se zminujete o clanku na tema trenink MMA v USA, o steroidech, vycerpanosti, pretrenovanosti apod.

Forum ctu pravidelne, ale tohle me nejak uniklo. Existuje ten clanek nekde? Diky.

Riverman: Tusim z eto byla Luenova reference, a ne na clanek, ale osobni zkusenosti kluka, ktery boucha v USA MMA ligu, kamarada od luena.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 28. srp, 2012 9:51

fakt píše:
toddb píše:Proč by Dalt nemohl napsat svůj dojem z kettlebells semináře do threadu o posilování?

Proč by kdokoli nemohl napsat svůj dojem z příspěvku třetí osoby?

Ahoj, máš samozřejmě pravdu, ale jen mi přijde, že se bezdůvodně snažíš shodit cokoliv pozitivního co sem někdo napíše ohledně kettlebells a obracíš to do napadání PM. Tohle je thread o posilování a kettlebells jsou posilování. Dalt se účastnil semináře a napsal sem svoje dojmy. Co se ti na tom nezdá? Můj dojem z tvých příspěvků je takový, že se neustále snažíš o ironicko-sarkastické glosy vlastně čehokoliv aniž ty sám prokážeš jakoukoliv znalost problematiky. Třeba se mýlím, ale tak to vidím, když čtu skoro jakýkoliv tvůj příspěvek zde na fóru. Ještě bych rád upozornil, že PM neznám, kettlebells mě nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.
Naposledy upravil toddb dne úte 28. srp, 2012 10:08, celkově upraveno 1
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » úte 28. srp, 2012 9:54

pm píše:
Riverman píše:PM (Luen) - nekde ve tretine tohoto vlakna se zminujete o clanku na tema trenink MMA v USA, o steroidech, vycerpanosti, pretrenovanosti apod.

Forum ctu pravidelne, ale tohle me nejak uniklo. Existuje ten clanek nekde? Diky.

Riverman: Tusim z eto byla Luenova reference, a ne na clanek, ale osobni zkusenosti kluka, ktery boucha v USA MMA ligu, kamarada od luena.

Jo jo...prave ze mam pocit, ze z toho mel byt nejaky zajimavy "insider" clanek, treba k tomu Luen neco napise.
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 28. srp, 2012 11:49

pm píše:Trapné, ubohé - závistivou snůšku hlenů a nesmyslů nebudu fakt komentovat.

No vidíš - a komentuješ.
Jinak napiš jedinou věc, kterou bych ti mohl závidět. Ano, třeba máš lepší např. ..., ale v souvislosti s posilováním mě nic nenapadá.
Třeba se mýlím...
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 28. srp, 2012 11:54

Já nevim ale proč tady furt někdo faktovi něco podsouvá? Už tady pár lidí libově utřel s jejich dedukcema.

pm: nebuď tak úzkoprsý, s tím že Ti někdo závidí, třeba jsou to jen tvoje soudy a projekce není na místě(nejsme v kině).
Mně se třeba Tvůj byznys celkem líbí, musíš něco umět, sám to cvičíš, a dbáš na zdraví cvičenců, jak říkám celkem čistej byznys.
Však tahle diskuze byla jedna z lepších co tu proběhla, tak to nekažme.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 28. srp, 2012 12:07

toddb píše: Tohle je thread o posilování a kettlebells jsou posilování. Dalt se účastnil semináře a napsal sem svoje dojmy. Co se ti na tom nezdá?
Ještě bych rád upozornil, že PM neznám, kettlebells mě nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.

... a já napsal, že ketli mají svoje téma. Navíc mi ta zpráva přišla dost rozjásaná (a tyhle scénáře se tady opakují), proto moje reakce.
K závěru tvé zprávy uvádím, že jsme téměř na jedné lodi. PM sice znám, ale ketli mě příliš nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 28. srp, 2012 13:00

fakt píše:
toddb píše: Tohle je thread o posilování a kettlebells jsou posilování. Dalt se účastnil semináře a napsal sem svoje dojmy. Co se ti na tom nezdá?
Ještě bych rád upozornil, že PM neznám, kettlebells mě nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.

... a já napsal, že ketli mají svoje téma. Navíc mi ta zpráva přišla dost rozjásaná (a tyhle scénáře se tady opakují), proto moje reakce.
K závěru tvé zprávy uvádím, že jsme téměř na jedné lodi. PM sice znám, ale ketli mě příliš nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.

RUNAR: Nepodsouvám, konstatuji jak to na mě působí zde v tomto threadu, kde se zájmem čtu diskuzi tvoji, PM a Tong Po, protože máte dle mého všichni přehled a spoustu zajímavýho se tak dá dozvědět.

Fakt: Ok.

Dále již nepřispívám, chci si v profilu udržet tohle krásný číslo.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 28. srp, 2012 14:03

ach jo ze ja neco psal... :roll:
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 28. srp, 2012 14:06

Pusť to z hlavy.
Nic proti tobě nemám.
Hezký den
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 28. srp, 2012 14:17

Dalt píše:ach jo ze ja neco psal... :roll:

klid Dalte, proti tobě fakt nic nemá.

neřeš to, ať si zakomplexovaný nuly plivaj dle libosti.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 28. srp, 2012 19:14

pm píše:
Dalt píše:ach jo ze ja neco psal... :roll:

klid Dalte, proti tobě fakt nic nemá.

neřeš to, ať si zakomplexovaný nuly plivaj dle libosti.

K podobnému slovníku se ostatní snižují, ty tak mluvíš normálně.
Ale klidně některý komplex konkretizuj. Jsem diskusi přístupný.
Anebo pokud mi chceš dokázat, že jsi nezakomplexovaná jednička jinak, napiš zprávu.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 29. srp, 2012 7:52

Oficiálně žádám moda (PC) aby toto jinak kvalitní vlákno pročistil. PC k čemu máš práva moderátora.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 29. srp, 2012 9:55

Tak mě celkem zaujal ten McGill(Univerzita ve Waterloo), teď to trochu studuju z různých nezávislých zdrojů pak napíšu nějakou věcnou argumentaci, ne ani tak moji, spíš myslících profi fyzioterapeutů.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » stř 29. srp, 2012 10:15

Toman píše:Oficiálně žádám moda (PC) aby toto jinak kvalitní vlákno pročistil. PC k čemu máš práva moderátora.

A proč :?: :?: 8O , on se snad někdo za svoje názory stydí, jen, ať to zůstane jak to je, ať si každý udělá svůj názor s kým má tu čest. Jsem proti jákekoliv cenzuře :twisted: .
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » stř 29. srp, 2012 11:28

Toman píše:Oficiálně žádám moda (PC) aby toto jinak kvalitní vlákno pročistil. PC k čemu máš práva moderátora.

No uprimne. Nevim presne co tu mazat, jsem ze stary skoly zeleza, cinkama jsem machal v dobe kdy vetsina zdejsich "odborniku" tahala kacera, ale modernimu vedeckemu pojeti nehovim. Zkusim to moralnim apelem:-)
Co me ale zarazi je ta strasna zlucovitost nekterych diskuteru. Nereknou absolutne nic k tematu jen napadaji sve oponenty v osobni rovine. A to casto argumentaci, kterou nemohou mit podlozenou nicim! A to je smutne!
PM tady za par let vybudoval funkcni treninkovy program (kdyby negungoval tezko by mel napraskany seminare po strechu, tezko by si zvali dalsi a dalsi organizace na workshopy). Rukama uz mu prosly stovky lidi a spokojenych! Ja je videl, byl se tam podivat ( a co ty fakte, wille atd).A to je spatne?!
Asi ano, jinak by tady Dalt (btw Mirek Dusin alive), nebyl osocovan z objednane propagace pro PM. Proč Fakte (ne neodpovidej uz jsi to udelal)? Nerozumim tomu!
Ze mate spory odborne spory je jasny a normalni, ale da se to resit jinakbez toho : ja uz mam neco vodtahano a vim vsechno lip nez ty.
Vsichni maj neco vodtahano! A nikdo nevi vsechno! Respektujte se navzajem!
Cili odted se snazte reagovat jen v ramci topiku a to je posilovani! Jinak budu mazat ci zamykat, ale to by byla myslim skoda.
Jo a kdyby jste chteli nektery ty svy zlucovity/neprisnosny prispevky maznout bylo by to fajn!
Diky za pozornost a hezky den!
Pavel Codl
Chen Taijiquan - Chen Style Practical method
陈式太极拳
www.taijiclub.cz
pavel@taijiclub.cz
+420 602 213 628
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 29. srp, 2012 11:51

Tak děkujeme PC za názor a zpět k posilování. Pro jeho příznivce zde mám +- novinku:
http://www.flexibar.cz/
Zajímají mě vaše zkušenosti s tímto náčiním.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 29. srp, 2012 12:01

Pro příznivce staré školy pak uvedu jeden postřeh z mého okolí. V místní loděnici je kromě sprch a šaten ještě posilka. Dříve tam bývala jedna činka na lavici, jedna činka na zemi a hrazda. Na benčovce bylo napevno zavařených 80 kg. Pod tu váhu byl každý odkázán na kliky. Pamatuji se, že polovina závodníků dávala na benč 150 kg a víc. Pro ně to byl jeden ze základních silových cviků.
Abychom utnul případnou debatu o dysbalancích uvádím, že každý sport má svá specifika a určité funkce upřednostňuje. Na druhou stranu onen trénink neměl na funkci vliv a závodníci z lodí nepadali, či se jinak nezraňovali atd. Nadějnou závodnicí byla v té době například Kateřina Neumannová.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj