toddb píše:Proč by Dalt nemohl napsat svůj dojem z kettlebells semináře do threadu o posilování?
Proč by kdokoli nemohl napsat svůj dojem z příspěvku třetí osoby?
Moderátor: PC
Riverman píše:PM (Luen) - nekde ve tretine tohoto vlakna se zminujete o clanku na tema trenink MMA v USA, o steroidech, vycerpanosti, pretrenovanosti apod.
Forum ctu pravidelne, ale tohle me nejak uniklo. Existuje ten clanek nekde? Diky.
fakt píše:toddb píše:Proč by Dalt nemohl napsat svůj dojem z kettlebells semináře do threadu o posilování?
Proč by kdokoli nemohl napsat svůj dojem z příspěvku třetí osoby?
pm píše:Riverman píše:PM (Luen) - nekde ve tretine tohoto vlakna se zminujete o clanku na tema trenink MMA v USA, o steroidech, vycerpanosti, pretrenovanosti apod.
Forum ctu pravidelne, ale tohle me nejak uniklo. Existuje ten clanek nekde? Diky.
Riverman: Tusim z eto byla Luenova reference, a ne na clanek, ale osobni zkusenosti kluka, ktery boucha v USA MMA ligu, kamarada od luena.
pm píše:Trapné, ubohé - závistivou snůšku hlenů a nesmyslů nebudu fakt komentovat.
toddb píše: Tohle je thread o posilování a kettlebells jsou posilování. Dalt se účastnil semináře a napsal sem svoje dojmy. Co se ti na tom nezdá?
Ještě bych rád upozornil, že PM neznám, kettlebells mě nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.
fakt píše:toddb píše: Tohle je thread o posilování a kettlebells jsou posilování. Dalt se účastnil semináře a napsal sem svoje dojmy. Co se ti na tom nezdá?
Ještě bych rád upozornil, že PM neznám, kettlebells mě nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.
... a já napsal, že ketli mají svoje téma. Navíc mi ta zpráva přišla dost rozjásaná (a tyhle scénáře se tady opakují), proto moje reakce.
K závěru tvé zprávy uvádím, že jsme téměř na jedné lodi. PM sice znám, ale ketli mě příliš nezajímají a seminářů s nimi se nehodlám zúčastňovat.
Dalt píše:ach jo ze ja neco psal...
pm píše:Dalt píše:ach jo ze ja neco psal...
klid Dalte, proti tobě fakt nic nemá.
neřeš to, ať si zakomplexovaný nuly plivaj dle libosti.
Toman píše:Oficiálně žádám moda (PC) aby toto jinak kvalitní vlákno pročistil. PC k čemu máš práva moderátora.
Toman píše:Oficiálně žádám moda (PC) aby toto jinak kvalitní vlákno pročistil. PC k čemu máš práva moderátora.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník