Moderátor: PC
Sante píše:Ahoj, můžete mi někdo říct něco o týhle pomůcce?
http://www.mma-shop.cz/posilovaci-kolecko.html
Viděl jsem to i na pár videích a zajímalo by mě, jestli to má smysl, nebo je to blbost. Navíc to neni ani tak drahý. Pokud jste to tu už řešili, tak mě jenom odkažte někam jinam (nebo na nějakej článek). Díky
Sante píše:Ahoj, můžete mi někdo říct něco o týhle pomůcce?
http://www.mma-shop.cz/posilovaci-kolecko.html
Viděl jsem to i na pár videích a zajímalo by mě, jestli to má smysl, nebo je to blbost. Navíc to neni ani tak drahý. Pokud jste to tu už řešili, tak mě jenom odkažte někam jinam (nebo na nějakej článek). Díky
pm píše:(jestli to nebyl jen sumo deadlift), tak to jsi v pohode, swing se naucis cobydup. kazdopadne, swing i deadlift jsou oba spodni tahy, ale kazdy ma svoje specifika, treba jina pozice hlavy, vetsi rozsah pohybu v kyclich ve swingu, jinej typ sily (anzto swing je balistickej dril) etc., ale jak rikam, to si osahas cobydup, no big deal
NOKT píše:No nezbývá než zkoušetjen musím najít jak omezit používání zádových svalů. Páč nekulacení zad mi dává docela zabrat a tahaj mě z toho svaly.
NAIA píše:PM: A mas nekde shop nebo neco kde by se dalo podivat co je k mani v Orientu?
pm píše:NOKT píše:No nezbývá než zkoušetjen musím najít jak omezit používání zádových svalů. Páč nekulacení zad mi dává docela zabrat a tahaj mě z toho svaly.
...ha... a necvici se swing mj. prave proto?
pm píše:NAIA píše:PM: A mas nekde shop nebo neco kde by se dalo podivat co je k mani v Orientu?
shop je ve vystavbe, bude jiz brzy na www.kb5.cz
hlavni artikl samozrejme kettlebells, plus TRX, grippery, ale privezeme na zkousku i jine veci; dej vedet o co bys mel zajem, poslu foto. v zasade je k mani uplne vsechno
NOKT píše:pm píše:NOKT píše:No nezbývá než zkoušetjen musím najít jak omezit používání zádových svalů. Páč nekulacení zad mi dává docela zabrat a tahaj mě z toho svaly.
...ha... a necvici se swing mj. prave proto?
Co jsem našel různý chytrý videa, tak hlavně mluvili o hamstringách a o svalech na nohách. Je to takové matoucí, ale pak jsem našel výčet svalových skupin co pracují při swingu a našel jsem co jsem chtěl
NAIA píše:pm píše:NAIA píše:PM: A mas nekde shop nebo neco kde by se dalo podivat co je k mani v Orientu?
shop je ve vystavbe, bude jiz brzy na www.kb5.cz
hlavni artikl samozrejme kettlebells, plus TRX, grippery, ale privezeme na zkousku i jine veci; dej vedet o co bys mel zajem, poslu foto. v zasade je k mani uplne vsechno
Ja z fleku "vsechno" nevymyslim, chtel bych to videt:-) Kolik by stal treba cinsky BOB? Maji makety pistoli ala blueguns? Atd proste kdyby byl nejaky shop tak by to bylo lepsi...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník