pk píše:PC: hned zkraje bych chtěl říci, že ani jeden z nás by neměl psát, že něco nějak je nebo není - oba prezentujeme své názory, nikoli "pravdu".
Ja jsem nikde nic o pravde nepsal, ani o tom jak neco je a neni, prosim nevkladej mi do klapky neco, co sis domyslel.. a nasledne na to reagujes.
pk píše:O přírodní medicínu a detoxikace se zajímám poměrně dlouho, něco jsem zkoušel, něco ne, mám okolo sebe dost lidí, z nichž někteří se přírodní medicínou živí a mají tedy zkušenosti s tisíci klienty, pochopitelně vycházím i z jejich zkušeností.
Tak to jsme na tom stejne.
pk píše:Nemyslím si, že abych mohl na něco vyjádřit svůj názor, musím to nutně absolvovat, nehledě na to, že v tomto případě by to ani k ničemu nebylo - to co z lidí "odchází" někdo považuje za žlučové kameny a někdo za látky vytvořené "kůrou", jak poznáš kdy to vzniklo - jestli před rokem nebo před hodinou? Kromě toho tady byla popisována několikadenní únava po očistě, to také považuji za fakt poukazující na nevhodnost tohoto.
No jo, takle tady pobiha mnoho bojovniku, kteri to sice nikdy nevyzkouseli, ale zato presne vedi o cem je rec
Co takle rozbor? Mame totiz i zapadni medicinu, ktera disponuje mnoha prostredky pro overeni vysledku.. apod. "Nase" zapadni medicina se take zabyva pomerne do hloubky temito procesy, az prilis na muj vkus. Resi se u nas spise dusledky nez priciny, alespon z meho pohledu.
pk píše:Tyhle věci jsou hodně o intuici, o feelingu - pokud si přečtu dva články (názory), které jsou protichůdné, něco na mě působí pravděpodobněji, je na mě, čemu dám přednost.
Nebo si to mohu vyzkoušet, zjistit, jak to na mě působí, je to na každém.
No prave taky nemusi, mohu precist vyzkouset a nechat si udelat testy, tam bude jista zaruka objektivity. Prave prilisne tahani intuice (kterou vetsina lidi ztratila pred mnoha lety) je to co nahrava ruznym podvodnikum, sarlatanum a prodavacum placebo efektu. Mame technologie, tak proc jich nevyuzit pri oddelovani zrna od plev.
pk píše:Každopádně jsem chtěl, aby tazatel měl na výběr, aby věděl, že jsou jak lidé, kteří tuto očistu doporučují, tak lidé, kteří ji nedoporučují.
A myslis, ze tazatel si jen precte vlakno na serveru o BOJOVYCH umenich o ociste a pujde a udela to? Paklize by byl takto naivni, tak ho muzeme akorat tak politovat. Mimochodem, muzes jmenovat jedinou oblast, tema, zalezitost, na kterou nejsou minimalne dva protichudne nazory? Ja se priznam, ze asi zadnou takovou neznam.

Ale chapu o co ti slo.
Jinak nic ve zlem, mylsim, ze je potreba takto diskutovat!
PC