to pm: tacfit se mi zalíbil především proto, že se dá cvičit kdekoliv a stačí na to jen 20 min a zároveň je to to co potřebuju ohledně svalů, ne objem ale hlavně ty šlachy a ke grapplingu mam taky docela blízko

Moderátor: PC
Seager3 píše:to marcelo: prosim tě, kdes sehnal knížku v PDF? a je to i o cvicích bez kettlebells?
Seager3 píše:to marcelo: je mi jasné žes to stahlale nevim z kama
tak než se dam do hledání tak tě prosim o link
![]()
Seager3 píše:to marcelo: no tak povalujeuž ju mam sice ne tu s kettlebells ale to nevadí
pm píše:byl jsem na to zvedavej, zakoupil jsem, prostudoval, vyzkousel. je tam nekolik zajimavych variaci cviku, ale obecne nic prevratneho. osobne beru snahu byt za kazdou cenu originalni jako velkej mor siloveho a kondicniho treninku (a koneckoncu bu/bs tez, ze). "dokonalost neni kdyz uz neni co pridat, ale kdyz uz neni co ubrat" (Exupery), aneb osobne jsem fanda (relativne!) minimalistickejch "blbuvzdornejch" systemu - mene cviku je lepe nez vice cviku, to s cim je nutne hybat je intenzita a objem. bude-li rekneme nekdo v ramci trimesicniho programu nekdo delat par cviku, a bude menit tyto parametry (objem, intenzita), bude se zlepsovat mnohem vice nez nekdo, kdo pojede stejne objemy/intenzitu a bude pouzivat tucet ruznych cviku - to jen poznamka na okraj co se tyce novych a novych cviku.
pm píše:makoto, rozved prosim tu sebeobranu, to me zajima!
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků