Velká hra rytířů nagualu

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod patrik » úte 04. kvě, 2004 5:06

Jendis píše:Hele,chlapi,take it easy......
Každý cvičí,co mu vyhovuje,nechme to tak.Každý se živí,jak umí-nechme to tak.Myslím,že NINTSUNDO je pořád lepší,než nějakej Hladík.....
Tyhle osobní výpady nikam nevedou.....tady už se to stejně zvrhlo,kdyby p.Polák napsal cokoliv,tak ho stejně pošlete někam.......
Tohle je opravdu o ničem.

Hele to si nemyslím... kdyby třeba napsal: "máte pravdu, vezmu to z jinýho konce... jdu se zapsat do nějaké školy, aby mě tam někdo něco naučil..." asi bych přiznal, že ho naše kritika změnila... :lol:

Teď vážně - Hladík je mi ukradený, nevím co dělá, nerozumím tomu... Jestli je to špatně nebo dobře, nedokážu posoudit... Andromeda je opravdu hóóóódně něco jinýho...

...a Jendis, když někdo napíše něco moc hezkýho, co si vytáh z nějakejch zahraničních brožur, dá tomu nálepku NTD/FW/S/C... a napíše, že je to fakt to nejlepší... že to vymyslel a že si poradil s vlastním egem... no promiň

...jaxem napsal... vymyslet vlastní systém - budiž, já to neschvaluji (ale to je můj problém), nicméně má na to právo... ale proboha z čeho to vymyslel...

Někdy by to chtělo, vrátit se k předchozím příspěvkům...

zjednodušeně:
- cvičil jsem v dětství džúdó, z toho mám dobré držení rovnováhy...
- potom karate... takže umím bouchnout
- potom jsem cvičil Ninjutsu u p. Pokorného a ten to všechno dělá blabě ("naučil jsem se, jak se to dělat nemá")
- a kamarádím se s panem Rzounkem (mohu potvrdit, Yiwana neznám osobně, ale o p.Polákovi jsme si trochu psali)

... tohle stačí k tomu, aby "vytvořil a stále vytvářím na základě technik japonských škol - NINJUTSU (dále karate, judo, Jiu jitsu a jiné) a určitých strategií Win Tsu Kung Fu." :?:

Mě to připomíná (absurdní) situaci, kdy někdo se zkušeností s kroužku mladých zdravotníků, kterou uplatnil na vojně jako pomocnej lapiduch, chce dneska nejen operovat, ale taky učit na lékařské fakultě... a je úplně jedno, kolik přečetl nebo napsal knížek...

Andromeda nás tady mnohokrát vyzval ke kritice, proč se vzteká, když to děláme... proč ignoruje, co tady píšem... jednou nás dokonce vyzval "Diskutujte a dokažte mi, že bojovým uměním nerozumím."

...proč to tady teda nemůžeme dělat.

Ano existuje mnohem víc takových Poláků se svými NITSUNKDOVÍCO, ale jen on má dost drzosti, aby tady vytvořil podobnou "diskuzi"...

Howgh

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 04. kvě, 2004 7:12

4all - táto diskusia asi nemá koniec, nakoľko p.Polák je presvedčený o svojom systéme a o svojom práve ho ponúkať a vyučovať. Zopár nás ostatných je naopak presvedčených, že je to podvod, že má málo skúseností a neovláda bu, že teda nemá morálne právo bu učiť a vôbec, nech sa zapíše niekde do normálnej školy bu. Celé je to postavené na dvoch rovinách - tá Polákova a tá ostatných, pričom sa vôbec neprelínajú, nieto ešte v niečom zhodnúť. Ten človek si bude mlieť svoje a ostatní (väčšina) si o tom zasa myslia svoje...takto sa to ďalej nepohne. Ja osobne za seba hovoriac mám s takýmito ľuďmi dosť veľa väčšinou nepríjemných skúseností, preto v podstate odsudzujem počínanie p.Poláka. Teším sa však na jeho web stránku, kde (ak bude) nejaké video alebo foto potvrdia alebo vyvrátia moje obavy z ďalšieho "bu podnikateľa". Dovtedy - sledujte túto diskusiu pozorne, aby prípadné argumenty boli presné a nedali sa interpretovať dvojzmyselne.
UUUfff, to bola zasa fuška, no má to zmysel, nie???? :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 04. kvě, 2004 7:17

Patrik - Ale jo,o tom se nepřu.Schvaluju,neschvaluju,vždyť je to fuk.Jenže se tady vzedmula vlna emocí a stejně k ničemu.Nechme to být. :wink:
Víš co,na každém najdeš něco...nikdo nejsme bez poskvrnky.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 04. kvě, 2004 8:13

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 14:20, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fletcher » úte 04. kvě, 2004 8:18

jendis: ..prave naopak. je to vynikajici prilezitost dovedet se neco o vsech co do tohohle fora prispivaji. uz ani tak nejde o temu, jako spise o spusob jakym kdo reaguje. osobne to povazuji za velice zajimave a je to jediny duvod proc tohle,asi nejdelsi forum ctu :)
fletcher
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod patrik » úte 04. kvě, 2004 8:44

fletcher píše:jendis: ..prave naopak. je to vynikajici prilezitost dovedet se neco o vsech co do tohohle fora prispivaji. uz ani tak nejde o temu, jako spise o spusob jakym kdo reaguje. osobne to povazuji za velice zajimave a je to jediny duvod proc tohle,asi nejdelsi forum ctu :)

Hele a uvědomuješ si, že se teď budu bát něco napsat 8O :?:

...Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 04. kvě, 2004 9:14

®e sem něco říkal :lol: :lol: Jen jsem se ohrazoval proti způsobu diskutování,víme?!Já se nesnažím obhajovat činnost p.Poláka....jen mi vadí to jednání...kdyby se někdo takhle opřel do kohokoliv z vás,byl by oheň na střeše....výzvy k boji a podobně.Takže o to mi jde.

Marvin - Ne,opravdu nejsem andromeda.A o těch super BU.....co jiného jsou různé "combat a military" systémy?Vždyť je to totéž....výcuc všeho.

Fletcher - jsi divnej :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 04. kvě, 2004 9:46

:D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 04. kvě, 2004 9:52

Ale ano,s tím souhlasím.......ale chápeš na druhou stranu,co nesedí mně?
A hlavně,tohle téma je na debatu z oka do oka :wink:
No nic,já už budu kušovat.....nebo dostanu kamenem :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 04. kvě, 2004 10:00

podla mna toto tema je na debatu prstom do oka :wink: ked uz ...
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 04. kvě, 2004 10:01

snažím sa pochopiť aj marvina aj jendisa, dokonca aj Poláka, u všetkých sa mi to celkom darí (čo držkuješ, Jendis :?: :wink: :D ), až na toho posledného - mám s tým už celkom vážny zažívací problém :? , Jendis, navrhuješ debatu "z oka do oka", no dobre, navrhni kde, kedy, zúčastnených a pod., určite tam príde ľudí dosť. Sanžím sa ho pochopiť, ale on vždy príde s nejakou novou kravinou, resp.novým opakovaním starej kraviny a to človeka vypudí z ulity pokoja, kľudu, meditácie... :roll:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 04. kvě, 2004 10:34

wushi - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Setkání všech zůčastněných=BIG Problem.To asi neklapne....a prstem do oka nechci :wink: :lol: :lol: :lol:
A vůbec-už mlčim,už mlčim.....tfuj babo :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 04. kvě, 2004 10:51

2jendis - no vidíš, tak to nechaj na zopár bojaschopných jedincov, ktorí mu tie blbosti vyhovoria...no šak proto, jináč by sme te museli utratit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 04. kvě, 2004 10:54

wushi píše:2jendis - no vidíš, tak to nechaj na zopár bojaschopných jedincov, ktorí mu tie blbosti vyhovoria...no šak proto, jináč by sme te museli utratit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

...to je demokracie podle andromedina gusta... Jendis, jestli se Ti něco nelíbí, di si na jinou vlnu nebo diskuzi :wink:

Patrik... na kobudó Ti dám nějaký linky, tam si spravíš chuť...
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 04. kvě, 2004 11:57

Jojo...jdu se někam vybrečet :oops: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 04. kvě, 2004 13:32

2jendis - aaaaale, neplač, to sa spraví, napíš niečo pekné :twisted: Polákovi, on si to neprečíta, ale ťa riadne poučí čo a ako, a uvidíš, bude ti lepšie.... :wink: :D :lol: :mrgreen:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 04. kvě, 2004 14:49

:roll:
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 04. kvě, 2004 15:50

marvin píše:zaujimave ze andromeda neprispieva do ziadneho ineho klubu svojimi super skusenostami. Je tu klub sebaobrana, kde nejaky nestastnik potrebuje byt do 3mesiacov terminator. Andromeda si zaspal - mas moznost , predsa s tvojim systemom NajlepsiZnajlepsich to nemoze byt pre teba problem. Ideessssss
samozrejme ocakavam primeranu odmenu za sprostredkovanie min. 10%.

šmarjá nedávej takový otázky, nebo se Andro... vrátí a bude odpovídat...

Něco jako, že je tak skromnej, že si netroufl pánovi nabídnout NTDC/S/FW/ :?: ...etc

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 05. kvě, 2004 7:20

patrik- ON sa stejnak vráti, ON si to tu nenechá ujsť, ON to musí mať pod kontrolou, ON to zvláda lavou zadnou, ON je SUPERMAN - a to, že ešte neponúkol svoje Nin...bla...do, ešte neznamená, že to neurobí...vyčkaj času, jak hus klasu... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 05. kvě, 2004 8:41

:D :D :D :D :D :D :D

Jen maličkost - štvu 99,9% lidí tohoto fóra ? Tak to jich je tu jen zhruba 20 ?

adresa stránek, které připravuji, je : www.nagual.info
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...