Jendis píše:Hele,chlapi,take it easy......
Každý cvičí,co mu vyhovuje,nechme to tak.Každý se živí,jak umí-nechme to tak.Myslím,že NINTSUNDO je pořád lepší,než nějakej Hladík.....
Tyhle osobní výpady nikam nevedou.....tady už se to stejně zvrhlo,kdyby p.Polák napsal cokoliv,tak ho stejně pošlete někam.......
Tohle je opravdu o ničem.
Hele to si nemyslím... kdyby třeba napsal: "máte pravdu, vezmu to z jinýho konce... jdu se zapsat do nějaké školy, aby mě tam někdo něco naučil..." asi bych přiznal, že ho naše kritika změnila...

Teď vážně - Hladík je mi ukradený, nevím co dělá, nerozumím tomu... Jestli je to špatně nebo dobře, nedokážu posoudit... Andromeda je opravdu hóóóódně něco jinýho...
...a Jendis, když někdo napíše něco moc hezkýho, co si vytáh z nějakejch zahraničních brožur, dá tomu nálepku NTD/FW/S/C... a napíše, že je to fakt to nejlepší... že to vymyslel a že si poradil s vlastním egem... no promiň
...jaxem napsal... vymyslet vlastní systém - budiž, já to neschvaluji (ale to je můj problém), nicméně má na to právo... ale proboha z čeho to vymyslel...
Někdy by to chtělo, vrátit se k předchozím příspěvkům...
zjednodušeně:
- cvičil jsem v dětství džúdó, z toho mám dobré držení rovnováhy...
- potom karate... takže umím bouchnout
- potom jsem cvičil Ninjutsu u p. Pokorného a ten to všechno dělá blabě ("naučil jsem se, jak se to dělat nemá")
- a kamarádím se s panem Rzounkem (mohu potvrdit, Yiwana neznám osobně, ale o p.Polákovi jsme si trochu psali)
... tohle stačí k tomu, aby "vytvořil a stále vytvářím na základě technik japonských škol - NINJUTSU (dále karate, judo, Jiu jitsu a jiné) a určitých strategií Win Tsu Kung Fu."

Mě to připomíná (absurdní) situaci, kdy někdo se zkušeností s kroužku mladých zdravotníků, kterou uplatnil na vojně jako pomocnej lapiduch, chce dneska nejen operovat, ale taky učit na lékařské fakultě... a je úplně jedno, kolik přečetl nebo napsal knížek...
Andromeda nás tady mnohokrát vyzval ke kritice, proč se vzteká, když to děláme... proč ignoruje, co tady píšem... jednou nás dokonce vyzval "Diskutujte a dokažte mi, že bojovým uměním nerozumím."
...proč to tady teda nemůžeme dělat.
Ano existuje mnohem víc takových Poláků se svými NITSUNKDOVÍCO, ale jen on má dost drzosti, aby tady vytvořil podobnou "diskuzi"...
Howgh
Patrik