Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod luen » úte 14. srp, 2007 12:52

toddb píše:Tak ja bych teda prisel az na tu oslavu, az kdyz budou rozdany diplomy, vsichni se poplacate po ramenou jak jste dobry....zajima me jen palenka... :lol: :lol:

OK. Beru te za slovo ... myslim, ze budes litovat :lol: Nevis jakou smrt z ciny ve skole mam :wink: Ver, ze je lepsi mit napr. monokla, nez tohle v krvi :!:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 14. srp, 2007 13:07

luen píše:
toddb píše:Tak ja bych teda prisel az na tu oslavu, az kdyz budou rozdany diplomy, vsichni se poplacate po ramenou jak jste dobry....zajima me jen palenka... :lol: :lol:

OK. Beru te za slovo ... myslim, ze budes litovat :lol: Nevis jakou smrt z ciny ve skole mam :wink: Ver, ze je lepsi mit napr. monokla, nez tohle v krvi :!:

To je vyzva, k alkoholu mam vztah kladny a dryak z Ciny muze byt tuze zajimavy.. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 14. srp, 2007 14:00

Hale chlapi, v čem že se to vlastně budem poměřovat :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

OK

Příspěvekod wushi » úte 14. srp, 2007 14:08

tak ja teda dotiahnem Wuliangye, to je najhorší čínsky dryák, aký som kedy pil, hovoríme tomu aj brzdová kvapalina... 8O :? :twisted: dal by som blijúceho smajlíka 100x...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » úte 14. srp, 2007 15:15

Omlouvám se, že se připojuji, nejsa hoden poměřování s místními velikány těla i ducha :wink: , ale rád bych zdvořile poprosil o případnou obrazovou dokumentaci (foto, video) - chtěl bych vás poznat aspoň virtuálně, když už ne v reálu.
Záběry na tristní následky konzumace lihovin pochybné kvality a původu jsou obzvlášť vítány :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 14. srp, 2007 16:10

Kdyz uz tu padla zminka, co se tyce dokumentace, kdo je pro a kdo proti, aby se to zdokumentovalo?At zas netaham kameru zbytecne:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 14. srp, 2007 16:17

29.září????Tak to ne-e....přítulkyně má narozeniny,to nemůžu.Jenže tenhle termín asi vyhovuje(zatím) většině,že?!Prvních 10 dní v září taky ne....to mám,konečně,dovolenou......budu na Slovensku,v Podhájské....třeba bychom se,Ukropčány,mohli potkat někde tam?! :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » úte 14. srp, 2007 16:33

ukropcany píše:4graver - a čo Ti bráni v osobnej účasti?

V účasti na tom happeningu obecně nic. V účasti na cvičení mnoho - nemám na to. A čumilové vám tam asi k ničemu nebudou.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 14. srp, 2007 16:49

graver píše:Záběry na tristní následky konzumace lihovin pochybné kvality a původu jsou obzvlášť vítány :lol:

:lol: :lol: :lol:
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 14. srp, 2007 16:49

player píše:Kdyz uz tu padla zminka, co se tyce dokumentace, kdo je pro a kdo proti, aby se to zdokumentovalo?At zas netaham kameru zbytecne:)

Já osobně toto nevítám. Vidím to jasně nebyl by to sparring ale fight, protože nikdo nechce být natočen jak dostává a já se taky nechci kvůli tomu zmaskrovat, protože v říjnu jdu na nějaký závody.. Fotky jsou v pohodě. Kdo to vidí stejně?
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 14. srp, 2007 16:52

Ted vazneji, vzhledem k svy soucasny lokaci je pro me ucast nemozna, ale treba pristi rok, proc ne? Prichystam si na Ukropcanyho smrtici kombinaci levy hak, utek, vypiju vsechnu cinskou palenku a bude pohoda.. :lol: :lol:
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » úte 14. srp, 2007 17:24

Když to tak pozoruju - nebylo by lepší to uspořádat až někdy později? V září bývá ještě slušný počasí, o víkendech bývají různé lokální slavnosti, mnozí si ještě vybírají dovolenou, ti co staví / přestavují bydlení o víkendech "kutají" na stavbě, motorkáři prohánějí své stroje po výletech, než jim skončí sezóna... 8) Co to udělat až někdy v říjnu, nebo listopadu? To už je taková "okurková" sezóna a pravděpodobně by se sešlo více lidí... :wink: Jasně, že se nikdy nesejdou všichni, ale účast by vyšší být mohla, ne?

Pro gravera: A proč bys nemohl přijet? Co je na tom, že jsi na nějaké nižší úrovni (podle tvého názoru)? Všechno je věc domluvy, snad si nemyslíš, že tě ukropcany s výkřikem "Ha! Mám tě!" chytne hned ve dveřích za límec, mrští s tebou do ringu a tam tě stluče do bezvědomí? :lol: Lidé z plnokontaktních BS nebývají žádní komplexáci a když ví, že je soupeř nováček, tak si s ním klidně dají jen takový lehký sparring... Není to přece oficiální zápas! A toho se snad nebojíš, ne? :wink: Pokud seš v BU relativně nováček, může ti takové "střetnutí" různých stylů, kde lecos nového uvidíš, hodně otevřít oči a umožní ti to se vyhnout často i několikaletým slepým uličkám na tvé cestě tréninku BU...

Co se týče nějaké dokumentace setkání - když o tom tak přemýšlím, já se se zúčastněnými diskutéry rád poznám osobně. Ale nejsem nakloněn tomu, aby si mé fotky nebo videa prohlížel nějakej virtuální "silák", kterej je na netu chytrej jak rádio a přitom nenašel odvahu přijít osobně... :evil:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 14. srp, 2007 17:27

Toman píše:
player píše:Kdyz uz tu padla zminka, co se tyce dokumentace, kdo je pro a kdo proti, aby se to zdokumentovalo?At zas netaham kameru zbytecne:)

Já osobně toto nevítám. Vidím to jasně nebyl by to sparring ale fight, protože nikdo nechce být natočen jak dostává a já se taky nechci kvůli tomu zmaskrovat, protože v říjnu jdu na nějaký závody.. Fotky jsou v pohodě. Kdo to vidí stejně?

Kamery uz budou na miste, ale nahravat se bude jen to na cem se dohodnem. Kopii dostanou jen ucastnici ... a vubec na tom se dohodneme pouze s akterama :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 14. srp, 2007 19:06

ukropcany píše:4jendis - no to si ani nemal hovoriť, pretože žena mi už mesiac píli uši s Podhájskou :D Dohodneme sa cez SZ...

)

:lol: :lol: :lol: mně to tam dělá moc dobře na ty mé klouby.....a dovolenou už potřebuju,jako sůl.... :oops:......jasan,domluvíme se. :wink:

Jinak,pokud by se domluvil jiný termín,mohlo by mi to vyjít.....nebo bych zkusil nějak ukecat volno v práci-některý lidi odtud již znám,jiné bych rád poznal-a co se týče pravidel,nebo tak...je mi to šumák,se svýma kloubama stejně nějaký větší akce moc nemůžu,s artritidou se blbě boxuje,ale už jen proto,abych si ověřil,co všechno ještě snesu,bych rád přijel.....a jestli to někdo natočí,nebo ne...to je mi putna....brečet na veřejnosti snad nebudu....teda,neslibuju nic,ale pokusím se..... :wink: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod alitranek » úte 14. srp, 2007 19:37

mě štve, že když se přihlásím na box, tak je pravidlo, že do půl roku budu mít křivý nos :( .....................ale stejně, poradte nějakou dobrou školu boxu v Praze :P
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TF » stř 15. srp, 2007 10:16

tak kdy to teda vydíte ? já jen abych mohl předběžně plánovat :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 15. srp, 2007 10:27

TF píše:tak kdy to teda vydíte ? já jen abych mohl předběžně plánovat :wink:

Predbezne ... posledni vikend v zari, tj. v sobotu 29.09.07.
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 16. srp, 2007 6:36

alitranek píše:mě štve, že když se přihlásím na box, tak je pravidlo, že do půl roku budu mít křivý nos :(

Kde si slyšel takovou volovinu....neboj se nic toho půl roku se ani nedožiješ, když se přihlásíš na box. :twisted:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 16. srp, 2007 15:12

ano
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jian » čtv 16. srp, 2007 17:21

Pokud by se dal pripadne naplanovat i nejaky sparring se zbranemi (treningovymi), rad se zucastnim. Jak uz jsem tu na serveru jednou psal, zejmena cinske techniky s mecem me velmi zajimaji.
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé