toddb píše:Tak ja bych teda prisel az na tu oslavu, az kdyz budou rozdany diplomy, vsichni se poplacate po ramenou jak jste dobry....zajima me jen palenka...![]()
OK. Beru te za slovo ... myslim, ze budes litovat

toddb píše:Tak ja bych teda prisel az na tu oslavu, az kdyz budou rozdany diplomy, vsichni se poplacate po ramenou jak jste dobry....zajima me jen palenka...![]()
luen píše:toddb píše:Tak ja bych teda prisel az na tu oslavu, az kdyz budou rozdany diplomy, vsichni se poplacate po ramenou jak jste dobry....zajima me jen palenka...![]()
OK. Beru te za slovo ... myslim, ze budes litovatNevis jakou smrt z ciny ve skole mam
Ver, ze je lepsi mit napr. monokla, nez tohle v krvi
ukropcany píše:4graver - a čo Ti bráni v osobnej účasti?
player píše:Kdyz uz tu padla zminka, co se tyce dokumentace, kdo je pro a kdo proti, aby se to zdokumentovalo?At zas netaham kameru zbytecne:)
Toman píše:player píše:Kdyz uz tu padla zminka, co se tyce dokumentace, kdo je pro a kdo proti, aby se to zdokumentovalo?At zas netaham kameru zbytecne:)
Já osobně toto nevítám. Vidím to jasně nebyl by to sparring ale fight, protože nikdo nechce být natočen jak dostává a já se taky nechci kvůli tomu zmaskrovat, protože v říjnu jdu na nějaký závody.. Fotky jsou v pohodě. Kdo to vidí stejně?
ukropcany píše:4jendis - no to si ani nemal hovoriť, pretože žena mi už mesiac píli uši s PodhájskouDohodneme sa cez SZ...
)
TF píše:tak kdy to teda vydíte ? já jen abych mohl předběžně plánovat
alitranek píše:mě štve, že když se přihlásím na box, tak je pravidlo, že do půl roku budu mít křivý nos![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků