Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 14:22

makky: No spis se rad bavim a nekdy se pritom clovek dostane dost na hranu a chybi kousek, aby byl az za ni... :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Boris68 » pát 10. úno, 2006 14:37

Diky Xaltotune za zprostředkovaný zážitek. 8)
Kdopak má koule udělat něco podobného. Možná je to šílenec, ale zaslouží RESPEKT.
Boris68
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sai » pát 10. úno, 2006 14:46

Xaltotune.. ty jsi prostě hnusný srab.. a co sis myslel? Proč ses nebil? Co to meleš furt o nákých energiích? Kdyby tě vynesli s rozbitou držkou tak bys v mojích očích vypadal mnohem líp než teď...

jsi typický politický kecal.. první arogantně a bezdůvodně urážíš.. a pak jak udělají bububu.. tak se hned omlouváš že jsi měl nepodložené informace apod.. :roll:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ata » pát 10. úno, 2006 17:04

Boris68 píše:Diky Xaltotune za zprostředkovaný zážitek. 8)
Kdopak má koule udělat něco podobného. Možná je to šílenec, ale zaslouží RESPEKT.

Sorry ale ja tam byl a rikam ze koule nema a srdce mu spadlo do kalhot. Sel tam proste jenom proto ze ma naivni predstavy o necem, cemu za mak nerozumi kung fu ,Tibet, mystika. Ze jsem se vuci nemu nechoval dobre ano. Nemam tyhle lidi rad, ale v zivote bych ho neprastil kdyz sparoval z Rozou. Sam jsem z Rozou sparoval tak vim jake to je kdyz je v razi, ale v souboji timto ***** mne naopak pripadal spis znudeny. JAK RIKA SIFU HUSEK, KUNG FU JE HRDOST, CEST, TADY JSOU ME RUCE, ME MOSTY UKAZ CO UMIS.

Pro Xalotuna; sifu Husek mne rekl; i Cinani maji obdobu ninzu, sifu mne vzdycky rikal kdyz ho pronasledujes tak nikdy dal nez nakraj lesa. Kdyby nekdo v okoli zjistil, ze to tenhle clovek dela tak by si ho nikdo nevazil. Proto se to tajilo, my se nikam neplizime, necarujem, my si vymenujem mosty. Neni to mysleno na tvou osobu ale abys pochopil co je to cinske kung fu.

.......upraveno redakci, Ata by nemel pouzivat vulgarni vyrazy
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Boris68 » pát 10. úno, 2006 17:22

ata píše:
Boris68 píše:Diky Xaltotune za zprostředkovaný zážitek. 8)
Sorry ale ja tam byl a rikam ze koule nema a srdce mu spadlo do kalhot. Sel tam proste jenom proto ze ma naivni predstavy o necem, cemu za mak nerozumi kung fu ,Tibet, mystika. Ze jsem se vuci nemu nechoval dobre ano. Nemam tyhle lidi rad, ale v zivote bych ho neprastil kdyz sparoval z Rozou. Sam jsem z Rozou sparoval tak vim jake to je kdyz je v razi, ale v souboji timto ***** mne naopak pripadal spis znudeny. JAK RIKA SIFU HUSEK, KUNG FU JE HRDOST, CEST, TADY JSOU ME RUCE, ME MOSTY UKAZ CO UMIS.

Pro Xalotuna; sifu Husek mne rekl; i Cinani maji obdobu ninzu, sifu mne vzdycky rikal kdyz ho pronasledujes tak nikdy dal nez nakraj lesa. Kdyby nekdo v okoli zjistil, ze to tenhle clovek dela tak by si ho nikdo nevazil. Proto se to tajilo, my se nikam neplizime, necarujem, my si vymenujem mosty. Neni to mysleno na tvou osobu ale abys pochopil co je to cinske kung fu.
.......upraveno redakci, Ata by nemel pouzivat vulgarni vyrazy

Hm respektuji tvůj názor. Je zajímavé že nám naši učitelé jednou řeknou to a jednou ono a někdy to ani do sebe nezapadá. Možná to je taky o tom že moje pravda je stejně dobrá jako tvoje pravda i když nejsou stejné. Někdo do lesa jít nemusí protože ví co ho tam čeká, jinej tam jít musí protože hledá tu zkušenost. Já si teď dokážu představit ten strach a pud sebezáchovy, který možná Xaltotun prožil a proto mu za to děkuji a respektuji jeho cestu. Sorry mě svým způsobem nezajímá čínské kung fu mě hlavně zajímá moje kung fu. Respekt všem!
Boris68
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Raptor » pát 10. úno, 2006 17:58

1. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2001011201
2. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2001030401

s obzvláštním důrazem na druhý článek a jeho pasáže o trávení volného času a politice ;)
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod treeofdeath » pát 10. úno, 2006 18:12

treeofdeath
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod treeofdeath » pát 10. úno, 2006 18:12

dabl
treeofdeath
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod chorche » pát 10. úno, 2006 18:17

Xaltoun: Prosím... osvětli mi, kde získáváš znalosti o bönu, jímž se tu tolik oháníš? (kdybys chtel byt doslovne presny, zvladnu to) tve prispevky pouze procitam bokem, nicmene se nemuzu zbavit dojmu, ze jde spise o tvou "spontanni" interprataci, jak'si tomu zvykly u kabaly na grimoaru. Nicmene, pokud jsi clenem dzogchenove komunity a studoval si jej nekdo do hloubky (snazim se doufat, ze nejsi), mel bys o tom mlcet. Pokud ne, a cetl jsi jen par knih, mel bys mlcet dvojnasob!!!
chorche
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Zigi » pát 10. úno, 2006 20:47

Xaltotun :"...ty jsi me uhodil !"
Roza : "Coze?"
Xaltotun : "ty me uplne normalne mlatis!"
Roza : "A co jsi cekal?"

Jestli je to pravda tak je to fakt síla 8O 8O 8O :mrgreen:
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » pát 10. úno, 2006 21:26

Bylo by fajn se na to video podivat, takhle je to tady akorat snuska protichudnych tvrzeni, ze kterych si nezasvecenej neudela zadnej obrazek..aspon by se predeslo vsem dohadum. Tak to vazeni zucastneni zvazte.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 22:25

Sai napsal:
Xaltotune.. ty jsi prostě hnusný srab.. a co sis myslel? Proč ses nebil? Co to meleš furt o nákých energiích? Kdyby tě vynesli s rozbitou držkou tak bys v mojích očích vypadal mnohem líp než teď...

V podobnem duchu se nesou slova i jisteho Raptora ci Ukropcaneho:

Chlapci, Vy jste nekdy pochopili podstatu kung - fu a evoluce, nebo si hrajete stale na male deti s jinymi a uvazujete jako ukropcany po nocich, jak slozit jednoho vlastne zbytecneho 120 kg frajera? Sel jsem tam proste zjistit pripadne jestli se chce fakt prat a hlavne si nejprve kdyby jo vzit ten podpis a vyzkouset si jine nejprve - bonisticym myslim dost podobne techniky pri praci s energiemi. Ovsem proto jsem musel jit az za ty mrize a dovnitr do druhe mistnosti, kde nezbylo nez se rovnou branit, protoze rekli podpis je nesmysl bit se musis hned (ze mam kalhoty od obleku atd. uvidite na nahravce). Proto jsem se primerene branil, abych se dostal ven..(ale ze sem tam hned lezl atd. to vidim jako ukol do budoucna, ze mamm vice davat pozor na informovanost o problemu a kdo za nim stoji, abych nemusel nekam jen tak lezt a neskoncil tam).

Ukropcany uvazovat zpusobem, jak mi nekteri napovidaji - vyhraj, ac Ti treba zlomi celist ci ruku, ty mu prece taky neco a jeden proste vyhraje (a to nevim, co by se semlelo pak) je naprosto nesmyslne. Cilem kung - fu je podle mne naproste mistrovstvi a v soubojich jako se mohl stat tento, kde navic ani nejde o 1 000 000 dolaru, je treba vazit podminky uplne jinym zpusobem. Protoze i kdybych vyhral s jedinou modrinou pod okem ci rozbitym rtem a Roza prohral se zlomenou rukou, celisti ci zebry, pro mne by to nebylo vitezstvi. Dokonce bych si dovolil tvrdit, ze vetsi skrabanec na mem tele neni umerny tomu, kdybych Rozu zranil sebesilenejsim zpusobem a vyhral podle vasich predstav.

PROTOZE I ROZA JE PRO MNE JEN NEKDO VE SVETE, NA KOM SE CVICIM A ZKOUSIM JAK A CO OPTIMALNE POUZIT PRO JESTE LEPSI OSOBNI ROZVOJ. Riskovat jen kvuli zakladnim cvicenim a pokusum v nejake zapadle mistnosti je hra pro 17 lete deti...

Chtel jsem uz kdysi stejne videt skolu si - fu Rzounka i kdo tam chodi, tak se mi ted naskytla moznost videt jeho i myslim jeho instruktory. Zkusenost z kryti podobneho cloveka odhodlaneho vam vrazit je taky myslim dost plus a rozhodne zkusenosti z toho zohlednim v dalsim vycviku :twisted:

Avsak prestante uz si hrat na vojaky stylem prisli jsme o prave kridlo, ale vyhrali jsme. Nehodlam v takovych nicotnych bitkach prichazet ani o jedno, jen na nich zjistuji co se muze stat, jak tomu predchazet pripadne na co si dat pozor a kdyz vyhrat tak jiste ne tak, aby to bylo se zbytecnyma zranenima (to za kung - fu nepovazuji). Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...

Take si vemte, ze cim vyspelejsi stat, tim vice (viz. USA) si vazi kazdeho vojaka a boji se, aby nepadnul, tak si ho hlidaji. Zatimco cim mensi IQ a ruzne africke ci asijske staty (viz. Cinane za II. svetove), tak je jim jedno, ze padne 100 000 vojaku nebo milion (a kolik ma kdo zraneni, hlavne aby vyhral)))). Amaterismus - A stejne mizernou uroven ty staty maji.

Takze si bud ukropcany jist, ze cim rozumnejsi clovek tim mene se snazi vyhravat v pomeru ja mam zlomene 3 kosti ale on 5 a vyhral jsem. Takhle uvazuji amateri. Cil ma byt ja jsem vyhral bez skrabance a oni maji smulu (ovsem v obkliceni v te skole a s Rozou, se kterym jsem se mel bit bez pripravy jistymi pokusy, ktere jsem chtel zkusit az bych vedel, kdo je), riskovat nemelo smysl.

Chorche: Zajimas se trochu o grimoar? Pak znas Kefera - podstata esoterismu vsech magickych civilizaci je stejna, jen se u bonu projevovala jinak v predmetech ci jmenech nez u stredovekych magiku, ovsem stejneho cile lze dosahnout ruznymi prostredky (ovsem tou jednou podstatou). Sapienti sat.
Naposledy upravil Xaltotun dne stř 15. úno, 2006 22:13, celkově upraveno 2
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » pát 10. úno, 2006 22:31

Už jsem ti tam postnul, dík, že jsi se bil i za mě

takze sa bil ? :D zbytocne to zamotavas ...
a to je zakladna chyba - nechali ste sa obabrat.
Teraz to vyzera ako tu chlapik vypisuje a prosi o kompresiu videa na net, ze bojuje za pravdu a vy nieco skryvate. Viem, ze to tak najskor nie je aj ked som to nevidel /mam skusenost s podobnymi zmrdmi./ Ale davate mu velku sancu hadzat na vas spinu.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 22:45

Marvin: To s tim videem je v poradku a bude az se zpracuje - neni to proste jak uz vim vec, co sla hned.

Jak jsem napsal bil jsem se - tedy branil utokum, protoze jsem puvodne prisel do jejich skoly a nechal se vpustit dovnitr nejprve podepsat ten papir a zjistit, kdo je Roza a jestli fakt ten souboj tak chteji, zda se da nejprve udelat (napr. tyden ci 14 dni) par bonistickych pokusu (kvuli cemuz jsem Rozovu vyzvu prijal (a kdyz teda chtel pomerovani, tak jsem chtel neco zkusit), protoze jen tak se s nekym hned bit kvuli par slovum na netu mi pripada jako amaterismus). Jenze jak uz jsem byl zavreny uvnitr a nekde vzadu a rikali, ze to vyresi jedine boj a on na mne sel, tak jsem proste v tech kalhotach od obleku stal v postoji, kryl se a snazil se z toho dostat primerenym zpusobem.

A cely prubeh vcetne toho kryti Rozy mi dal dost podnetu a zkusenosti na uvazovani dlouho dopredu. Nejen v oblastech bojoveho umeni, ale i rizeni sirsich procesu a planovani. Za coz skole si - fu Rzounka vrely dik..
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » pát 10. úno, 2006 22:45

Xaltotun - pocuj ty mi pripominas cloveka, ktory soferuje auto tak, ze svojim spravanim ohrozuje a zneprijemnuje premavku. Niekoho to nastve zatrubi na neho a on miesto, aby prestal robit blbosti ukazuje agresivne a urazlive gesta. Zije v presvedceni, ze cele sa to dohra na urovni ukazovania si ;) posunkov. Potom zrazu pride semafor - cervena. Z auta za nim vylieza nasraty chlap pristupi k jeho dveram otvori ich a jednu ti vrazi. Ty tam sedis a nechapes co sa to stalo. No vitaj v realnom svete .... :D :D :D

ale mozem ta utesit je vas bohuzial celkom dost ... v oblekovych gatiach ;)
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 22:53

Marvin: Tve prirovnani by bylo OK, kdybychom ovsem sedeli v autech ci nekde v hospode, my ale byli tak na vzdalenost 2 obrazovek ve dvou uplne jinych svetech. Proste jsem jiste procesy bral lehkovazneji a zaroven se k tomu semaforu na cervenou nechal sam pozvat, aniz bych pocital, ze uz nemusi byt cas zkusit si i par jinych veci, az tam budu (ze proste jen tak nebude cesta zpet).

Kazdopadne jim dekuji za zajimavu vec k reseni mych budoucih podniku v tomto svete - protoze bojova umeni clovek myslim clovek dela - a predevsim kung-fu ci budo, jako zivotni filosofii a jak na veci i z jinych oblasti zivota jit (navic dobra rozvedka by usetrila 99 procent problemu). Fakt ze jsem tam sel a co z toho nastalo mi myslim dost dal.. Dik vsem zucastnenym.

Proste bojova umeni cloveka obohacuji i v mnoha jinych oblastech - a take predevsim proto je delam. :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 10. úno, 2006 22:54

No, v trenkách se taky běžně pere, příště si sundej kaťata aby ses vo ně nebál :wink:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 10. úno, 2006 23:02

Zdar.

Počuj Xal... Ty počuj mne príde dosť divné niekoho vyzvať na súboj a potom tvrdiť, keď prídeš na súboj, že si sa len prišiel pozrieť na súpera.

To takéto správanie máš z politiky alebo odkiaľ?
Tak si to chcel tak prv z predstavovaním tak si to mal tak napísať. Asi máš možno problém s chápaním bežnej reality.

Ostatné nehodnotím, lebo video som nevidel, ale vychádzam len z Tvojich príspevkov a fakt si dosť protirečíš.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 10. úno, 2006 23:07

Zdar.

Počuj Xal... Ty počuj mne príde dosť divné niekoho vyzvať na súboj a potom tvrdiť, keď prídeš na súboj, že si sa len prišiel pozrieť na súpera.

To takéto správanie máš z politiky alebo odkiaľ?
Tak si to chcel tak prv z predstavovaním tak si to mal tak napísať. Asi máš možno problém s chápaním bežnej reality.

Ostatné nehodnotím, lebo video som nevidel, ale vychádzam len z Tvojich príspevkov a fakt si dosť protirečíš.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 23:14

Fireball: Neslo mi o "prezriet supera" ale navazat s nim kontakt, pripadne skrze ten podpis - dokument a souboj vyzkouset napr. za 14 dni (a jestli by se za 14 dni chtelo i mi)), kdyby na tom trval, az bych vyzkousel ty bonisticke praktiky (ktere nemuzou pusobit, aniz bys nemel vjem objektu, ktery chces ovlivnit - a o Rozovi jsem vedel jen nick a jmeno ci telefon - to je malo), kvuli kterym jsem jeho vyzvu prijal. Pak bych videl, co to dela na cloveku, ktery chtel porovnat sily. Proste jsem jeho vyzvu, kdyz navic mi chtel podepsat, ze me vysledek toho souboje karmicky nezatizi, bral jako dobry napad na par pokusu, nez bych se rozhodl co dal po napr. tydnu ci 14 dnech, kdybych videl, co to dela a jak to presneji pusobi..

Ovsem octl jsem se v zavrene mistnosti nekde, kde cesta ven vedla jen pres jiste mnozstvi krytu, kdyz se na mne nastvany Roza zacal valit a taky to byla otazka potreby pusobeni dost zklidnujici psychicke energie. A WT pritom prislo dost vhod - myslim, ze se WT postoje i kryty pri vyreseni nastale situace zasadne osvedcily.

Skutecne zkusenost, za kterou jsem svym zpusobem skole si - fu Rzounka vdecny. (I kdyz kdybych mel dalsi nalezitosti, o ktere jsem zadal, mohl jsem te zkusenosti mit vic). :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé