Sory chlapci, ale octl jsem se zavreny v zamrizovane skole plne nepratelsky naladenych jedincu vcetne Rozy, ktery sel hned na to..
Xaltotun píše:Koukam, ze hrdinu tady mame radu. Skol mate po republice dost, tak hura za zazitky. Jen se Vam musi podarit nastvat vsechny osoby v urcite z nich dohromady
Tak si nekdy neco takoveho zkuste))) Rozhodne co jsem Pavelo pochopil to s Kurfurstem byla ac on navstivil skolu Tvou Vase osobni vec, mi dali hned od pocatku vsichni najevo, ze jsem je tam urazil vsechny skrze jejich si - fu. Coz vytvorilo ponekud jine okolnosti.
Jestli je to pravda tak je to fakt síla
Xaltotun :"...ty jsi me bouchnul ty vole!"
Roza : "prosim?"
Xaltotun : "ty me vylozene proste mlatis!"
Roza : "A co jsi cekal?"
Jendis píše:Říkal jsem si,že sem nebudu psát.....ale.....jsem slaboch.Zaráží mne,kolik lidí tohle zajímá nějaké video,kde se projevila povaha,nátura někoho....(nebo momentální slabost?).Kolik lidí se snaží reagovat na někoho,kdo za to evidentně nestojí,kolik zbytečných slov a emocí.....někoho,kdo jen křičí a setkání s ním nikomu nic nepřinese......se Vám divím.......možná bych pochopil I.Rzounka,který tu dává možnost tomu člověku opět "získat páteř"(pletu se?),ale kde není,nebyla,tam se neobjeví.
Bavit se s někým,kdo neposlouchá,a ani nemá zájem slyšet,je ztráta času.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků