Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod Sai » ned 12. úno, 2006 18:38

noo.. nech hermetiku hermetikou... joo? a koukej zařídit to video... ať už to tež můžu okouknout.. jinak tyhle kecy jsou o ničem.. chtělo by to obraz pánové... a právě proto jsem trochu pesimistický.. protože žádné asi nebude.. :?
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hm,

Příspěvekod xiexie » ned 12. úno, 2006 20:38

Sory chlapci, ale octl jsem se zavreny v zamrizovane skole plne nepratelsky naladenych jedincu vcetne Rozy, ktery sel hned na to..

Hochu, mas skutecne problem. Sel jsi tam sam, nikdo te nenutil. Vsechno bylo jen reakce na tvoji "chytrost a plnou hubu". Vis, ono pokud mas jen svoje reci, tak se toho drz a nikam nestrkej frnak nebo pres nej zase dostanes. Fakt te nechapu. Kdyz ti nekdo da o co si rikas( a to mam pocit, ze jsi nedostal ani setinu toho o co jsis rikal , za coz by jsi mel byt vdecny a ne tu narikat ), tak proc se porad ohanis "nepratelskym prostredim" atd. Mel by sis srovnat v hlave o co ti jde a mimochodem, pokud sis' chtel jen popovidat a overit si sve teorie tak nebylo treba "tahat tygra za ocas". Sam jsis nabehl, tak uz se vzmuz a nebrec tu jako baba. A propos, z osobni zkusenosti vim, ze ne vzdy rozdilne nazory vytvari "nepratelske prostredi" a daji se resit nad salkem caje nebo sklenkou neceho jineho. Vzdej se obcas sveho "macho" pristupu a mozna to pujde lepe. A posledni vec, to, jak skola vypada jeste nesvedci o jeji kvalite nebo kvalite jejich clenu. Tak uz se probud, nebo drz-mlc.
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » ned 12. úno, 2006 21:30

Zdravím. Podle mě kdyby X. v té tělocvičně víc bojoval než povídal tak by to mělo větší hodnotu než všechno co tu napsal. Ale to už je celkem jedno. Jak to teda vypadá s tím videem? Bude? Našel jsi někoho? Když tak ti to převedu ale jsem z Brna resp. Olomouce. Tak to klidně pošli ...
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Xaltotune

Příspěvekod Hyperboreus » pon 13. úno, 2006 4:06

pokud ovládáš umění směřování pozitivní energie,neleze mi do hlavy,proč se na souboje bojíš chodit sám a potřebuješ k tomu kámoše.
Prostě jsi li takový machr,mluvíš li určité věci,jdi do souboje sám,i kdybys lezl mezi 100 nasraných rváčů.Jestli to nejsi schopen udělat,bez pozdějších vytáček,jsi opravdu jen učeň...Zkus víc cvičit a míň politikařit.Zdar
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » pon 13. úno, 2006 4:22

Sory chlapci, ale octl jsem se zavreny v zamrizovane skole plne nepratelsky naladenych jedincu vcetne Rozy, ktery sel hned na to..V dane situaci jsem si drahy PAVELO pripadal (a to je hlavni podoba s Nemeckem, ktere mi tak rad podsouvas), jako Nemci ve Stalingradu a jakmile po mne Roza sel, musel jsem jeste i kdyz se samozrejme jak rikate (byli jste tam) nic stat nemuselo hlidat ocima i ty kolem, ze jak spadnu ci se neco stane, tak nevim, jak to vse dopadne. Proto jsem zvolil variantu dostat se pokud mozno ven s minimalnima ztratama a preskupit divizi. Xaltotun

Boha jeho,kolikrát to zde ještě napíšeš,ty si asi myslíš,že tady budeš všechny tahat za nos tak dlouho,až je utaháš,přiznej,že jsi sračka a běž trénovat,tady nikomu nenakukáš,žes to vyhrál.
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

video?

Příspěvekod wushi » pon 13. úno, 2006 8:30

chce to obraz a zvuk...zatiaľ samé tlachanie o ničom...dôkaz!
sorry, ale nemám čas sa drbkať do prahy len pre zhliadnutie nejakého videa, kde rypák dostane po rypáku...hoďte to niekto na web, potom môžme o tom pokecať...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » pon 13. úno, 2006 9:46

To Xaltotun, tvé vnímání světa je opravdu zvláštní, mě si stačí přečíst tvé články o tom souboji a jak si ho vnímal a je mi jasné, že si prostě tlučhuba a posera bez hrdosti. Víc úcty by sis získal kdyby tě vynesli s tou rozbitou pusou. Neobdivuju, že jsi tam šel, protože to co jsi předvedl je trapné a nedůstojené. Buď rád, že tu nikdo nechce dát to video, protože takové chování, které si předvedl a já pevně věřím Rzounkově verzi, by bylo nedůstojné každého člověka, mně stačí co si přečtu, a na základě zkušenosti s podobnými lidmi jako si ty, už nemusím to video ani vidět, pokud sis chtěl stát za svým, tak si se měl z Rozou popasovat jako chlap a né tady kecat o spoustě nepřátelsky naladěných lidí. Vím co to je zůstat ve dvou třeba proti dvaceti nepřátelsky naladěných lidí, výsledek jeden naprasklá lebka a urvaná sítnice a druhý zbitý jak pes. Takže tvoje kecy jak si cítil nepřátelskou energii ostatních žáků a cítil ses v ohrožení jsou trapné. Píšeš a jednáš jako většina slabochů se kterými jsem se kdy v životě potkal. Pokud příště přijmeš výzvu na souboj, tak už víš že tě někdo při tom souboji bude chtít zmlátit, óó jaké překvapení pro tebe :lol:. Vzpamatuj se a vyhledej odbornou pomoc.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pon 13. úno, 2006 14:58

Koukam, ze hrdinu tady mame radu. Skol mate po republice dost, tak hura za zazitky. Jen se Vam musi podarit nastvat vsechny osoby v urcite z nich dohromady 8)

Tak si nekdy neco takoveho zkuste))) Rozhodne co jsem Pavelo pochopil to s Kurfurstem byla ac on navstivil skolu Tvou Vase osobni vec, mi dali hned od pocatku vsichni najevo, ze jsem je tam urazil vsechny skrze jejich si - fu. Coz vytvorilo ponekud jine okolnosti. :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod martinYT » pon 13. úno, 2006 16:31

Jak malý Jardi :roll: :roll: ale zase o čem by si tady lidi vykládali, že??? :P :P
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: Hm,

Příspěvekod Hyperboreus » pon 13. úno, 2006 16:44

Xaltotun píše:Koukam, ze hrdinu tady mame radu. Skol mate po republice dost, tak hura za zazitky. Jen se Vam musi podarit nastvat vsechny osoby v urcite z nich dohromady 8)

Tak si nekdy neco takoveho zkuste))) Rozhodne co jsem Pavelo pochopil to s Kurfurstem byla ac on navstivil skolu Tvou Vase osobni vec, mi dali hned od pocatku vsichni najevo, ze jsem je tam urazil vsechny skrze jejich si - fu. Coz vytvorilo ponekud jine okolnosti. :twisted:

Proč bychom měli něco "takového"zkoušet.CO je na tom tak výjimečného,cos udělal.©el jsi někam,kams chtěl,a pak jsi utekl jako malý frocek,a ještě brečels.Tady máš hubu plnou řečí ozáchraně TIBETU proti Komančům z Číny,a za chvíli tu plkáš něco o nadřazenosti jedince.Plus tvoje infantilní kecy o tom,jak si US army cení každého svého vojáka.Synu,je vidět,že Bůh s tebou v této chvíli není,anebo ho momentálně nechápeš.Ještě jednou,vykašli se na to,chtít lidem zlepšit život tak,jak chceš ty.Ještě na to nemáš.Zdar
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » pon 13. úno, 2006 17:48

4ukropcany:samo litr,myslím,že se shodneme na hodně věcech
čtu Pavelu,Yiwana,Jendise,tebe a další chlapy,kteří zde píšou,dost dlouho na to,abych mohl říci,že to jsou lidé v jádru poctiví a čestní.lidé jako Xalt.to zde mohou rozvířit,ale vždy se naplní pravidlo mojí babky:až se ucho utrhne/každý zbabělec zdrhne
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » úte 14. úno, 2006 7:54

Xaltotune, já jem tehdy taky urazil jeho(Kurfürstova) Sifu
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » úte 14. úno, 2006 10:48

chlapci neschcete se někdo poprat, že by jsme měli taky o čem tady klábosit :D :D :D :D :D :D
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

ty me uplne normalne mlatis !!!

Příspěvekod irzounek » úte 14. úno, 2006 12:26

Xaltotun :"...ty jsi me bouchnul ty vole!"
Roza : "prosim?"
Xaltotun : "ty me vylozene proste mlatis!"
Roza : "A co jsi cekal?"

Zigi napsal
Jestli je to pravda tak je to fakt síla

Zigi,
zvykni si na to, ze pokud neco napisu, tak to pravda je :wink: .

http://sweb.cz/irzounek/zv1.mp3

to all - trochu jsem si precetl co tu kdo pise. Vsem vam unika jedna vec : je me/nam uplne jedno co si kdo mysli, jestli je komous, tibetan, ci co, co cvici, kam patri atd. Neni mi/nam ale jedno pokud nekdo bezduvodne lidem nadava a urazi je. Me, nam, mym kamaradum atd. A to byl ten JEDINY duvod proc k nam nakonec X. sel.

Jeste jednou pripominam termin videa .
tento ctvrtek, 16.2., 21:00 hod, skola meho zaka Jana Novaka sifu, Rehorova 30, Praha 3

poprosil bych X. aby prisel taktez, jednak mam pripraven zdigitalizovany zaznam navstevy a druhak tam muze prede vsemi obhajit svoje komentare tady. Z oci do oci.
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ty me uplne normalne mlatis !!!

Příspěvekod sulthan » úte 14. úno, 2006 12:31

OMG :D :D :D
Naposledy upravil sulthan dne úte 14. úno, 2006 12:33, celkově upraveno 1
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod MartinMartin » úte 14. úno, 2006 12:33

X.ze ses vul to vime vsichni,ale rekni mi co to tu porad placas o bonu? Ty si myslis,ze tomu rozumis? No jestli jako kung fu tak to potom jo.
Pro ostatni: bon je tibetska predbuddhisticka tradice....
Me jen doopravdy desi,ze takovy clovek jako je X.bude jednou jako politik spourozhodovat o osudu obcanu CR a tedy i me. To snad radsi emigrace do rude ciny :)
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 14. úno, 2006 12:54

Říkal jsem si,že sem nebudu psát.....ale.....jsem slaboch.Zaráží mne,kolik lidí tohle zajímá nějaké video,kde se projevila povaha,nátura někoho....(nebo momentální slabost?).Kolik lidí se snaží reagovat na někoho,kdo za to evidentně nestojí,kolik zbytečných slov a emocí.....někoho,kdo jen křičí a setkání s ním nikomu nic nepřinese......se Vám divím.......možná bych pochopil I.Rzounka,který tu dává možnost tomu člověku opět "získat páteř"(pletu se?),ale kde není,nebyla,tam se neobjeví.

Bavit se s někým,kdo neposlouchá,a ani nemá zájem slyšet,je ztráta času....... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 13:03

Irzounek napsal:
Xaltotun :"...ty jsi me bouchnul ty vole!"
Roza : "prosim?"
Xaltotun : "ty me vylozene proste mlatis!"
Roza : "A co jsi cekal?"

TAM NENI MNE MLATIS - ALE TY DO TOHO VYLOZENE MLATIS :!:

Pripada mi pane Rzounku, ze tohle jste si take dopsal podle sveho, protoze Roza MNE mlatit nemohl, nebot zadny jeho uder ani kop pres mou obranu neprosel. To joko - geri ci snad vypadalo ze na mne jde, ale melo spatnou vzdalenost.

K Vasi prezentaci toho o mlaceni jsem mu spise rekl - "Ze do toho vylozene mlati :!: jako vystrahu, ze se to blizi okamziku, kdy uz nebudu moci jen kryt - nebot do toho jde prilis blizko a evidentne na uraz jednoho z nas dvou. Pak se mi podarilo situaci konecne urovnat, kdyz jsem rekl, coz je na videu, ze jsem slova o Vasich vztazich k CLR mohl volit mirneji, aby nebyla tak negativne interpretovana.

Takze si myslim, ze si to dost pribarvujete podle sebe a jak byste to chtel videt.

Situace se proste nevyvijela podle predstav, s jakymi jsem do te Vasi telocvicny vlez a takk jsem se snazil dostat ven. WT jsem musel pouzit, kdyz jste na mne Rozu hnal, ze se to musi vyresit jen bitkou hned a byl jsem tam zavreny, tak jsem se branit musel.

Na video se tesim take, podle mne je z neho videt, ze o mlaceni mne Rozou tam nemuze byt ani rec..Situaci jsem plne kontroloval a nez se mohlo dojit k opravdovemu "krvaku" jak tady nekteri cekali, tak se to podarilo sklidnit..

Sory, ale kdyz mi tady nekdo pise, ze jsem mel v mistnosti s 10 nastvanymi maniky do toho jit, maximalne bych si samozrejme zlomil par zeber ci natrhl sitnici, jak tady nekdo doporucoval, ale taky mu neco udelal..To je snad rada nejakemu cloveku, ktery nema co delat a kamikadze mu pripada jako dobre reseni..

Za to ta hadka nestala a prijal jsem ji puvodne pro naprosto jiny pokus..

MartinMartin: Jak ty vis, ze ja neco o bonech a jejich praxi nevim? Jses si tim tak jist? Jednalo by se o klasicke techniky, ktere se pod stejnym nazvem uzivaly i v jinych kulturach a to se ani nebudeme bavit tom, ze bonisticka kultura Tibetu byla dle jistych studii jen pozustatkem civilizace, ktera Tibet s nekterymi narody jiz davno spojovala...Tak se nesnaz delat dojem, ze tomu rozumis Ty ci par Tvych kamosu :twisted:
Naposledy upravil Xaltotun dne úte 14. úno, 2006 13:19, celkově upraveno 1
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kachna » úte 14. úno, 2006 13:11

Jendis píše:Říkal jsem si,že sem nebudu psát.....ale.....jsem slaboch.Zaráží mne,kolik lidí tohle zajímá nějaké video,kde se projevila povaha,nátura někoho....(nebo momentální slabost?).Kolik lidí se snaží reagovat na někoho,kdo za to evidentně nestojí,kolik zbytečných slov a emocí.....někoho,kdo jen křičí a setkání s ním nikomu nic nepřinese......se Vám divím.......možná bych pochopil I.Rzounka,který tu dává možnost tomu člověku opět "získat páteř"(pletu se?),ale kde není,nebyla,tam se neobjeví.

Bavit se s někým,kdo neposlouchá,a ani nemá zájem slyšet,je ztráta času....... :wink:

naprosty souhlas
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » úte 14. úno, 2006 13:12

xaltotun, Aháááá, takže za to, že si se tak skvěle ubránil vděčíš hlavně svému dokonalému kungfu. A díky tomu na tebe Roza neměl. Tak teď je mi to jasný...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé