ata píše:ja bych to videl jako dost problem.jak muzu pratelsky zapasit znekym koho neznam.nevim jestli to neni magor?kdyz zamnou prijde nekdo cizi a bude to po mne chtit proste ho budu chtit setrelit a dam do toho vsechno.nencham se od nejakyho pitomce prece zmlatit.navic fura lidi ma hrozne silne ego.tak ze pri nejakem pratelskem sparovani neuznaj ze tohle by mu nefungovalo nebo ze ted by uz lezel.proto zadny kamradeni setrelit,protoze on pak bude o tobe povidat ze nejsi dobrej.to je ma pirima i neprima zkusenost. z pozdravem ata
Jendis píše:Ono to bude hlavně o lidech při té situaci zůčastněných![]()
![]()
Rozumím Ti...a i souhlasím....prostě záleží na situaci.
stefano píše:Ahoj,som si precital niekolko vasich nazorov.
No opat sa musim priznat,ze som zarazeny recami o tom ako Gracie neprisli na zapas..ha ha ha
Som v kontakte s dobrymi info a clovekom o BJJ a stretol som sa a j s cvicencami WTa podobne....ale ale
Kedy uz ludia pochopia,ze to je z hladiska WT opat iba dobry marketingovy tah??
Preco Boztepe nebol na UFC?
Mam zaznam,kedy 28rocny instruktor WT v kleci bojoval s kanadanom judo/wrestling.
Tych 30-40 sekund tomu WT karovi isto zmenilo zivot.
A suhlasim s tym,ze ak je niekto dobry v boji na zivot a na smrt,tak jedna"vyzyvacka" v kleci musi byt pre neho iba brnkacka...
PS:mozno obhajcovia WT este nevideli na zivo zapas BJJ versus ine styly..ani ho necitili!!!!!!!!!!!s kvalitou
Dobry trening !
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků