BU/BS/xxx v Ústí

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

BU/BS/xxx v Ústí

Příspěvekod cudles » sob 17. lis, 2007 12:16

Zdravim,potřeboval bych vedět co vše se dá trénovat v Ústí n.L. a případně i cenu..Na netu jsem toho moc nenašel,takže zkouším tu.Potřeboval bych to vedět,abych se mohl nekdy v budoucnu rozhodnout co zde trenovat,jelikoz ted neni a v dohledne dobe asi ani nebudou cas a penize. Našel jsem na netu jen streetfight,ale uvitám když napíšete jakýkoliv klub(ten klub ted neni k tomu streetu,myslim to obecne).Předem díky :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Kvalitní tréninky

Příspěvekod lukaskon » sob 17. lis, 2007 12:24

No vím o celkem slušnym treninku boxu. Mám však jen telefonní kontakt, cenu neznám, ale to se zeptáš případně přes telefon toho trenéra. Myslím, že nic kvalitnějšího tu nebude. V případě zájmu napiš SZ ať tu neuveřejňuju jeho mobil
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Kvalitní tréninky

Příspěvekod cudles » sob 17. lis, 2007 12:30

lukaskon píše:No vím o celkem slušnym treninku boxu. Mám však jen telefonní kontakt, cenu neznám, ale to se zeptáš případně přes telefon toho trenéra. Myslím, že nic kvalitnějšího tu nebude. V případě zájmu napiš SZ ať tu neuveřejňuju jeho mobil

Díky za odpoved :) Box je pro me az ta posledni varianta,nic proti boxu,ale chci i kopy atd,jedno jestli BU ci BS. Takze pokud nic kvalitnejsiho nez box tam neni,tak az to zjistim,rekl bych si pres SZ o to cislo,diky :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod daunboy » ned 23. pro, 2007 6:54

Zdravím jen k těm boj. uměním:yong tsun Patrik Ryneš-všebořická ulice..číslo na něj mám, pak je tady kick box JIRKY lI©KY TEN JE NAD bUDVARKOU, kICKBOX- BOX BARKAS mgr. Larionov, Wing tsun Avci-michal Ryjáček, Box na skp- M.Vrba...a pak karate atd., ale myslím, že Ty bys chtěl neco akčnějšího...jo a zdravím Lukáše :-)
Honza
daunboy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Gino » ned 23. pro, 2007 10:22

cudles - zapomel jsi ale napsat k cemu by ten tvuj trenink mel vest... to se pak hure doporucuje.

Z vety "chci i kopy atd,jedno jestli BU ci BS" by se dalo s trochou legrace soudit, ze ti je uplne jedno co to bude a jestli to bude dost efektivni - hlavne aby tam bylo nejaky kopani :lol:

Tak jestli to chces pro to, aby ses otrkal a nemusel se bat nekde venku, tak ten box je luxusni zalezitost. I kdyz nema kopy.

Ale jestli chces jenom nekde skakat pred holkama, tak je jasny, ze ti je fuk co to bude, hlavne kdyz tam budou otocky a zvedacky :lol:

Je rypu, ale snad jsi z toho pochopil oc mi jde. :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 23. pro, 2007 12:25

Gino píše:cudles - zapomel jsi ale napsat k cemu by ten tvuj trenink mel vest... to se pak hure doporucuje.

Z vety "chci i kopy atd,jedno jestli BU ci BS" by se dalo s trochou legrace soudit, ze ti je uplne jedno co to bude a jestli to bude dost efektivni - hlavne aby tam bylo nejaky kopani :lol:

Tak jestli to chces pro to, aby ses otrkal a nemusel se bat nekde venku, tak ten box je luxusni zalezitost. I kdyz nema kopy.

Ale jestli chces jenom nekde skakat pred holkama, tak je jasny, ze ti je fuk co to bude, hlavne kdyz tam budou otocky a zvedacky :lol:

Je rypu, ale snad jsi z toho pochopil oc mi jde. :wink:

Koukám že rýpání je u tebe už zvykem :roll: Vůbec jsi nepochopil o co mi jde,i kdyz jsem se asi take nevyjadril nejlepe. Jde mi o to,ze co chodim sem na forum,tak je to porad- tohle je na prd,tohle je na prd...Proste nechci jen ruce,a hlavne potrebuju sparring,nevim co je v Usti a jaka je tam kvalita,neni ted cas so ty kluby prochazet...Otrkany jsem uz dost,jde mi jen o to ze se potrebuju zas posunout o kus dal,tot vse.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 23. pro, 2007 14:29

cudles - no vidis, ted uz jsi to rozepsal dostatecne. Ted vsichni, co by ti radi neco doporucili vedi s cim na tebe muzou a s cim ne.

To rypnuti ma obcas pozitivni ucinky :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 23. pro, 2007 15:16

Gino píše:cudles - no vidis, ted uz jsi to rozepsal dostatecne. Ted vsichni, co by ti radi neco doporucili vedi s cim na tebe muzou a s cim ne.

To rypnuti ma obcas pozitivni ucinky :wink:

No to možná má,ale jak na koho :P Kdybych chtěl něco děsně akcne vypadajicicho z cim bych mohl delat machra pred holkama,napsal bych to rovnou,jsem rad uprimny :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 23. pro, 2007 18:38

Copak uz nejsi spokojen s aikidem? :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 23. pro, 2007 18:58

ghekon píše:Copak uz nejsi spokojen s aikidem? :lol:

V jinem vlaknu jsem si to neco psal ohledne tveho chovani, a cekal jsem podobnou provokativni reakci...pokud chces vyzvu i ode me,pokracuj dal :!:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 23. pro, 2007 19:03

Lol tak to uz se nemuzu ani zeptat co te vede ke zmene oddilu? Kam tohle forum speje...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 23. pro, 2007 19:06

ghekon píše:Lol tak to uz se nemuzu ani zeptat co te vede ke zmene oddilu? Kam tohle forum speje...

A zase uhybas...beru to jako provokaci vzhledem k smajlu za textem a take kvuli tomu ze jsem to naznacil vyse :roll:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 23. pro, 2007 19:07

Ne, neuhybam, a smajly si vysvetluj jak chces.... ku*va vzdyt jsou vanoce :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: BU/BS/xxx v Ústí

Příspěvekod HonzaK » stř 26. pro, 2007 20:47

cudles píše:Zdravim,potřeboval bych vedět co vše se dá trénovat v Ústí n.L. a případně i cenu..Na netu jsem toho moc nenašel,takže zkouším tu.Potřeboval bych to vedět,abych se mohl nekdy v budoucnu rozhodnout co zde trenovat,jelikoz ted neni a v dohledne dobe asi ani nebudou cas a penize. Našel jsem na netu jen streetfight,ale uvitám když napíšete jakýkoliv klub(ten klub ted neni k tomu streetu,myslim to obecne).Předem díky :wink:

Čau už to tady někdo psal, ve Všebořicích se trénuje Yong Tjun pod AVSE, tak se koukni na www.avse.cz tam najdeš rozvrh tréninků v Ústecké škole. Není nic snažšího, než se zajít podívat na trénink a dozvědět se víc. Popř.začíz trénovat... :wink:
HonzaK
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na bojová umění a sporty obecně