lukaskon píše:No vím o celkem slušnym treninku boxu. Mám však jen telefonní kontakt, cenu neznám, ale to se zeptáš případně přes telefon toho trenéra. Myslím, že nic kvalitnějšího tu nebude. V případě zájmu napiš SZ ať tu neuveřejňuju jeho mobil
Gino píše:cudles - zapomel jsi ale napsat k cemu by ten tvuj trenink mel vest... to se pak hure doporucuje.
Z vety "chci i kopy atd,jedno jestli BU ci BS" by se dalo s trochou legrace soudit, ze ti je uplne jedno co to bude a jestli to bude dost efektivni - hlavne aby tam bylo nejaky kopani![]()
Tak jestli to chces pro to, aby ses otrkal a nemusel se bat nekde venku, tak ten box je luxusni zalezitost. I kdyz nema kopy.
Ale jestli chces jenom nekde skakat pred holkama, tak je jasny, ze ti je fuk co to bude, hlavne kdyz tam budou otocky a zvedacky![]()
Je rypu, ale snad jsi z toho pochopil oc mi jde.
Gino píše:cudles - no vidis, ted uz jsi to rozepsal dostatecne. Ted vsichni, co by ti radi neco doporucili vedi s cim na tebe muzou a s cim ne.
To rypnuti ma obcas pozitivni ucinky
ghekon píše:Lol tak to uz se nemuzu ani zeptat co te vede ke zmene oddilu? Kam tohle forum speje...
cudles píše:Zdravim,potřeboval bych vedět co vše se dá trénovat v Ústí n.L. a případně i cenu..Na netu jsem toho moc nenašel,takže zkouším tu.Potřeboval bych to vedět,abych se mohl nekdy v budoucnu rozhodnout co zde trenovat,jelikoz ted neni a v dohledne dobe asi ani nebudou cas a penize. Našel jsem na netu jen streetfight,ale uvitám když napíšete jakýkoliv klub(ten klub ted neni k tomu streetu,myslim to obecne).Předem díky
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků