Likvidace Boxera

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod migli » stř 06. úno, 2008 0:23

jsem jediny, komu vadi, ze Galiloo zneuziva diskusni forum k soukrome inzerci?

Timto bych chtel pozadat bud uzivatele Galiloo, aby tyto veci priste daval do inzerce, a svoji propagaci velmi rychle smazal.

Pripadne pokud tak neudela, tak prosim adminy aby mu to smazli :evil:
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 06. úno, 2008 7:25

Agnus - nedelam si legraci, rejpnul jsem do tebe zcela vazne!
Nemyslim si, ze o informacni hodnote prispevku vypovida to, zda je napsan pravopisne spravne, ci ne - to si srovnej v hlave (to neni rozkaz, nybrz navrh). Me proste prijde usmevny, kdyz se dospelej chlap necha vyvest z miry nejakou takovou kravinou. ja si totozi myslim, ze mas dost prinosnejsich temat o kterych muzes psat. Kdyz uz narazis na tu prinosnost, jakou informacni hodnotu ma ta tva kritika, hm?
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 06. úno, 2008 7:36

Angus píše:Vracel by ses na fórum, jehož informační výpověď je na hodnotě absolutní nuly?

Já myslím, že jeden Mesic fórum nedělá a informační hodnota tohoto auditoria zcela jistě není na úrovni absolutní nuly. Sám jsem se neozval proto, že mi vadí jeho projev (přesně řečeno vadí mi, ale neozval jsem se kvůli tomu :? ), ale že s tím ještě machruje. Mesic není žádný dyslektik ani dysgrafik - jen docela obyčejný teen prudič, jakých tu už bylo xx.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » stř 06. úno, 2008 7:59

Omlouvám se, ale špatně jsem se vyjádřil. Ja se neptal kdy má sraz ta super ochranka, ale kdy a kde je sraz na cvičné setkání a zápasení účastníku tohoto fóra. Díky za pochopení.
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » stř 06. úno, 2008 8:23

Galiloo píše:Za 12 hod službu to dělá 1000,-čistého
Jan Andrlík

Čéče to je strašně málo, já když si chodil v Praze před cca. 6 lety přividělávat v téhle profesi, tak byla taxa dvě kila za hodinu čistého, to už je lepší jezdit tágem :lol: :lol: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 06. úno, 2008 12:03

Gino píše:Agnus - nedelam si legraci, rejpnul jsem do tebe zcela vazne!
Nemyslim si, ze o informacni hodnote prispevku vypovida to, zda je napsan pravopisne spravne, ci ne - to si srovnej v hlave (to neni rozkaz, nybrz navrh). Me proste prijde usmevny, kdyz se dospelej chlap necha vyvest z miry nejakou takovou kravinou. ja si totozi myslim, ze mas dost prinosnejsich temat o kterych muzes psat. Kdyz uz narazis na tu prinosnost, jakou informacni hodnotu ma ta tva kritika, hm?
Zkus si znovu přečíst, co jsem napsal. Nesprávný pravopis a další věci jsem schopen a ochoten tolerovat a přehlížet, ale jde především o srozumitelnost příspěvku, to, s prominutím, nepovažuji za kravinu.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » čtv 07. úno, 2008 7:56

lukaskon píše:
TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"? :twisted:

No bude mi chvilku trvat než se přestanu smát tomu fóru či realitě ... to nejsem schopen posoudit. Ale poskakuju tu u psaní libově :-) Napsal si to slušně.
Litr za 12 hodin je sice slušný peníz, ale ne za riskantní práci či za práci u které se musíš umět tvářit. Tam bych viděl taxu tak za litr na hoďku! Tahto se přihlásí opět jen jelimani ...

Ahoj šampione.Tohle je ale obyčejná ostraha ve velkém týmu.Typ objektu-něco jako Administrativní budova a za to ti nikdo víc jak kilo na hod nedá,nejedná se o bordely,diskotéky atd-to je samozřejmně placeno lépe :wink:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » čtv 07. úno, 2008 8:26

Galiloo píše:
lukaskon píše:
TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"? :twisted:

No bude mi chvilku trvat než se přestanu smát tomu fóru či realitě ... to nejsem schopen posoudit. Ale poskakuju tu u psaní libově :-) Napsal si to slušně.
Litr za 12 hodin je sice slušný peníz, ale ne za riskantní práci či za práci u které se musíš umět tvářit. Tam bych viděl taxu tak za litr na hoďku! Tahto se přihlásí opět jen jelimani ...

Ahoj šampione.Tohle je ale obyčejná ostraha ve velkém týmu.Typ objektu-něco jako Administrativní budova a za to ti nikdo víc jak kilo na hod nedá,nejedná se o bordely,diskotéky atd-to je samozřejmně placeno lépe :wink:

Tohle neni obycejna ostraha, tohle je obycejna reklama a za reklamu se plati ... kdyz uz jsme u penez :wink: Nehlede k tomu, ze je to zalostne malo :lol: Z toho si nemuze chlap dovolit zivit rodinu, za tohle muze bydlet na ubytovne s UK-ckama (a to se ti budou uk-cka smat, protoze maji na stavbe vic) a sem tam si "vyhodit z kopejtka" tim, ze zajde na burta do ukrainskeho bistra na Vaclavaku :( Je to trapne, tak to smazni plz :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » čtv 07. úno, 2008 21:16

luen píše:
Galiloo píše:
lukaskon píše:

Tohle neni obycejna ostraha, tohle je obycejna reklama a za reklamu se plati ... kdyz uz jsme u penez :wink: Nehlede k tomu, ze je to zalostne malo :lol: Z toho si nemuze chlap dovolit zivit rodinu, za tohle muze bydlet na ubytovne s UK-ckama (a to se ti budou uk-cka smat, protoze maji na stavbe vic) a sem tam si "vyhodit z kopejtka" tim, ze zajde na burta do ukrainskeho bistra na Vaclavaku :( Je to trapne, tak to smazni plz :wink:

:) Tohle je bohužel normální taxa na hod u většiny BA.Pokud máš něco lepšího sem první zájemce :wink:
Kdyžtak SZ-budu ti vděčen.

Na ubytovně s Ukrajincema naštěstí nebydlim :lol:
Panbůh za to zaplať :lol:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně