Timto bych chtel pozadat bud uzivatele Galiloo, aby tyto veci priste daval do inzerce, a svoji propagaci velmi rychle smazal.
Pripadne pokud tak neudela, tak prosim adminy aby mu to smazli

Angus píše:Vracel by ses na fórum, jehož informační výpověď je na hodnotě absolutní nuly?
Galiloo píše:Za 12 hod službu to dělá 1000,-čistého
Jan Andrlík
Zkus si znovu přečíst, co jsem napsal. Nesprávný pravopis a další věci jsem schopen a ochoten tolerovat a přehlížet, ale jde především o srozumitelnost příspěvku, to, s prominutím, nepovažuji za kravinu.Gino píše:Agnus - nedelam si legraci, rejpnul jsem do tebe zcela vazne!
Nemyslim si, ze o informacni hodnote prispevku vypovida to, zda je napsan pravopisne spravne, ci ne - to si srovnej v hlave (to neni rozkaz, nybrz navrh). Me proste prijde usmevny, kdyz se dospelej chlap necha vyvest z miry nejakou takovou kravinou. ja si totozi myslim, ze mas dost prinosnejsich temat o kterych muzes psat. Kdyz uz narazis na tu prinosnost, jakou informacni hodnotu ma ta tva kritika, hm?
lukaskon píše:TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"?
No bude mi chvilku trvat než se přestanu smát tomu fóru či realitě ... to nejsem schopen posoudit. Ale poskakuju tu u psaní libověNapsal si to slušně.
Litr za 12 hodin je sice slušný peníz, ale ne za riskantní práci či za práci u které se musíš umět tvářit. Tam bych viděl taxu tak za litr na hoďku! Tahto se přihlásí opět jen jelimani ...
Galiloo píše:lukaskon píše:TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"?
No bude mi chvilku trvat než se přestanu smát tomu fóru či realitě ... to nejsem schopen posoudit. Ale poskakuju tu u psaní libověNapsal si to slušně.
Litr za 12 hodin je sice slušný peníz, ale ne za riskantní práci či za práci u které se musíš umět tvářit. Tam bych viděl taxu tak za litr na hoďku! Tahto se přihlásí opět jen jelimani ...
Ahoj šampione.Tohle je ale obyčejná ostraha ve velkém týmu.Typ objektu-něco jako Administrativní budova a za to ti nikdo víc jak kilo na hod nedá,nejedná se o bordely,diskotéky atd-to je samozřejmně placeno lépe
luen píše:Galiloo píše:lukaskon píše:TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"?
Ahoj šampione.Tohle je ale obyčejná ostraha ve velkém týmu.Typ objektu-něco jako Administrativní budova a za to ti nikdo víc jak kilo na hod nedá,nejedná se o bordely,diskotéky atd-to je samozřejmně placeno lépe
Tohle neni obycejna ostraha, tohle je obycejna reklama a za reklamu se plati ... kdyz uz jsme u penezNehlede k tomu, ze je to zalostne malo
Z toho si nemuze chlap dovolit zivit rodinu, za tohle muze bydlet na ubytovne s UK-ckama (a to se ti budou uk-cka smat, protoze maji na stavbe vic) a sem tam si "vyhodit z kopejtka" tim, ze zajde na burta do ukrainskeho bistra na Vaclavaku
Je to trapne, tak to smazni plz
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník