Ošetření rukou po tréninku

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod graver » sob 05. dub, 2008 12:24

Pokud jde o podlitiny, někde jsem vyštrachal tohle: http://www.medicomint.cz/cz/vpois_info. ... 35&srt=scp
Ale nezkoušel jsem. Sám jsem nikdy nepřišel na nic, co by urychlovalo vstřebávání a jinak nevím, proč podlitiny nějak "léčit". Ostatně o tom už tu tuším byl jiný thread.
S tím rizikem při rozmasírování, jak píše Luen - pokud má na mysli riziko embolie, tak názory se dost liší. Každopádně podlitiny vznikají vylitím krve z drobných vlásečnic, které se zase hned zacelí, takže ty krevní sraženiny už jsou mimo trubky. Ale stát se může...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » sob 05. dub, 2008 13:09

Na modřiny a tak by moh bejt myslim kostival. Tim si mažu naražený věci a modřiny a trochu to určitě pomáhá.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Ošetření rukou po tréninku

Příspěvekod cudles » sob 05. dub, 2008 16:09

Lear píše:
Virgee píše:Já trénuju do pytle s pískem dlaněmi, pěstmi i lokty

To nepouzivas ani bandaze?

Nevím nakolik je to nutné,ale do té doby než jsem pytel rozbil,také jsem do něj řezal bez chráničů :)
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Nameless » ned 06. dub, 2008 20:16

když už jste nakousli ty ruce...
Je mi 18 a mám dost protažené šlachy, nebolí mě páky které mi nasazují cvičenci našeho klubu, pokuď je neprovedou důkladně. A teď bych se chtěl zeptat někoho kdo delší dobu praktikuje páčení a je již v pokročilém věku (50+ ) Nebudu mít na staří stejný problém, jako mají třeba baletky s nohama :? ?
Nameless
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně