lotbr píše:Ok, tento týden začínám s KB5 swing programem http://www.kb5.cz/2014/03/kettlebell-swing-program-ke-stazeni-v-pdf/. Doufám, že přežiju
lotbr píše:24kg a jako samostatný program na cvičení doma. Musím to zkombinovat s 1x týdně "lezením" a 1x týdně "freediving". Píšu to v uvozovkách, jakože je provozuju jako rekreační sporty...
lotbr píše:Tak 1/7 za mnou. V prvním týdnu jsem cítil zadní stehna, jinak ok. Obyčejně dělám swingy po 10 a opakování po 8 a 9 byl občas problém, párkrát jsem přetáhl, uvidíme jak to půjde nad 10.
lotbr píše:Tak 1/7 za mnou. V prvním týdnu jsem cítil zadní stehna, jinak ok. Obyčejně dělám swingy po 10 a opakování po 8 a 9 byl občas problém, párkrát jsem přetáhl, uvidíme jak to půjde nad 10.
pm píše:lotbr píše:Tak 1/7 za mnou. V prvním týdnu jsem cítil zadní stehna, jinak ok. Obyčejně dělám swingy po 10 a opakování po 8 a 9 byl občas problém, párkrát jsem přetáhl, uvidíme jak to půjde nad 10.
Polaď ještě techniku, a rozlož zátěž na hamstringy i kvadricepsy, tj. o malinko více se ohýbej při Swingu v kolenou. O malinko.
ukropcany píše::wink:
Ja som sa len trošku zhrozil, že hen pred 3 rokmi, či kedy, som s tým vedel 5 min. snatchovať a teraz po 10 som fučal. Ale to som asi aj vtedy......len som už zabudol...
lotbr píše:Včera 15 den kb5 swing protokolu, čili série po 16. Při cvičení teď dostává nejvíce zabrat úchop a kardiovaskulární systém. Swingy už neudýchám nosem, musím pusou a mezi sériema je třeba protřepat prsty.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků