Makoto píše:Jsi uhodil presne hlavicku na hrebicek
mam podobne zkusenosti, nedavno jsem si o tom psal aj s pm. Prekvapilo me neprijemne, ze vetsina lidi u nas v oddile tak nejak ocekava, ze si odcvici co ma v ramci treninku, "pichne si pichacku" a pusti to z hlavy. Prijde jim podivne, ze po nich chci, aby behali, plavali, honili kondicku, procvicovali pohyby aj doma pred zrcadlem, aby je dostali do svalove pameti, atd atd Pak se mi na treninku malem pose...u, kdyz jedeme vetsi zahul. Druhej den mam v mobilu smsky, ze se nemuzou hejbat....tak kua proc delaj bojovky? TJ Sokol prijima do svych rad nove bratry a sestry Sokoliky....tam budou cvicit a ani se moc nezpoti. Legracni je, ze na jedne strane chteji delat real a na druhe strane remcaj, ze je to boli a ze uz nemuzou....jen par se kousne a zacvici to, i kdyby u toho meli chcipnout. Moje krevni skupina![]()
Je to v jinych oddilech podobne nebo jen u nas jsou "slecinky"?
Myslim, ze tohle je obecny jev doby. Na jednu stranu se ve svete bu udelalo hodne zla hladikama a pod. a lidi uz proste nemaji duveru a na druhou stranu lidi jsou cim dal vic pohodlni