player píše:luen píše:... nepovazuji za sportovni takove to "kopani do mrtvoli" (kdyz to prezenu). Naopak libi se mi, kdyz si nekdo nekoho zpracuje, udela ho a pak presne vi, kdy uz ten druhej zapas projel a necha ho byt ...
Zapas dle pravidel je ukoncen, ukonci li jej sam zapasnik nebo sudi.Ani jedno v tomto pripade nenastalo po padu na zem, tudiz ten co zustal stat mel plne pravo dal pokracovat v utoku(dle pravidel) a byl zastaven az nasledne.
Tak jake pak kopani do mrtvoly???
"kdy uz ten druhej zapas projel a necha ho byt"
tys asi moc zapasu ve valetudo, ufc apod. Luene nevidel, podle toho cos napsal, vid?Kolik borcu ma ego na to, aby to predcasne, nez je druhej uskrti do(temer) bezvedomi, odklepalo???
Aby nedoslo k nedorozumneni, vubec tu neobhajuju tyhle ehm sporty, ale kurva kdyz uz vlezu do toho ringu a jsem seznamen s pravidly, tak se podle toho take chovam a holt musim pocitat s tim, ze to muze taky bolet, nejsou to sachy.
Ale ty mluvis o koze a ja o voze!!! Vubec preci neresim jaka jsou pravidla ... ale co je a co uz podle me neni sport!!! Kdyz je nekdo KO, tak tezko muze zaplacat ... nekolikrat jsem byl na ultimatech, mnoho jsem jich videl a videl jsem i to, kdy rozhodci cumel na to, jak nekdo reze bezvladne telo ... to se mi proste nelibi a prijde mi to ujete!!! Protoze to uz neni o umu, ale o tom jestli mam brzdu! Prdim na to, jestli to nejaka pravidla povoluji a nebo ne ... uz do toho pravidla netahej plz. ja mluvim o necem jinem!!! Kdyz mi bylo 20, take se mi zamlouvalo takove "radeni" dnes uz na to koukam jinaka chapu, ze nic vic nez zdravicko clovek nema ... Doufam, ze tomu rozumis a ze nebudes zase motat jablka a hrusky.
Playere, kez bys aspon jednou pozorne cetl co sem pisu

Jinak ja na videa ultimatu uz nejaky cas nekoukam ... to mas pravdu. Ja si zazil slapani po xichtech dost na zivo ... a ted na to mam obdivne koukat??? Bude to znit jako klise, ale uz jsem z toho vyrostl a tak trochu se mi to ve sportu prici ... nema to tam podle me co delat!!!
Pomerit dovednosti muzes i s lepe nastavenejma pravidlama, tak aby to jeste bylo v pohode a nemuselo se tam mlatit do bezvladnejch tel!

Ja nevim kolik si toho na zivo sam zazil, ale jeste jsem se nesetkal s tim, ze je nekdo vyradenej a porad se v tom vidi ...
Porad do toho mas tendenci vnaset onu realitu, ale vzdyt je to jen sportovni klani nemotejme do jedne hromady sportovni zaps a realnou bitku ... je blahove si myslet, ze se da v ramci sportovniho klani simulovat souboj na "zivot a na smrt" Pokud o to nejde (v coz u sportu doufam), tak by na 1. miste melo byt zohledneno jaka budou zdravotni rizika. Znam se osobne s nekolika ultimatakama ... kde jsou po 5/10-ti letech aktivniho zapaseni ... jeden v haji zada, dalsi beha po stomatologickejch klinikach ... no dekuji pekne!