videicka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod hellas » stř 13. srp, 2008 22:20

player píše:Aby nedoslo k nedorozumneni, vubec tu neobhajuju tyhle ehm sporty, ale kurva kdyz uz vlezu do toho ringu a jsem seznamen s pravidly, tak se podle toho take chovam a holt musim pocitat s tim, ze to muze taky bolet, nejsou to sachy.

O to, řekl bych, nejde, jde o to, že Luenovi se to nelíbí, píše proč a třeba my proti tomu nic nemáme. Těm borcům to nevadí, jinak by do toho nešli :-)
Apropó k tomu, co psal Luen, že borec ví a oponenta nedorazí..
V posledním EliteXC takhle Brazilka sundala Američanku, vylítla na klec, radovala se, ale rozhodčí ji volal zpět s řevem"Go fight!" :-)
Prostě ta rána na doražení by tady být měla (jedna by měla stačit:-)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 13. srp, 2008 23:24

player píše:
luen píše:... nepovazuji za sportovni takove to "kopani do mrtvoli" (kdyz to prezenu). Naopak libi se mi, kdyz si nekdo nekoho zpracuje, udela ho a pak presne vi, kdy uz ten druhej zapas projel a necha ho byt ...

Zapas dle pravidel je ukoncen, ukonci li jej sam zapasnik nebo sudi.Ani jedno v tomto pripade nenastalo po padu na zem, tudiz ten co zustal stat mel plne pravo dal pokracovat v utoku(dle pravidel) a byl zastaven az nasledne.
Tak jake pak kopani do mrtvoly???

"kdy uz ten druhej zapas projel a necha ho byt"
tys asi moc zapasu ve valetudo, ufc apod. Luene nevidel, podle toho cos napsal, vid?Kolik borcu ma ego na to, aby to predcasne, nez je druhej uskrti do(temer) bezvedomi, odklepalo???

Aby nedoslo k nedorozumneni, vubec tu neobhajuju tyhle ehm sporty, ale kurva kdyz uz vlezu do toho ringu a jsem seznamen s pravidly, tak se podle toho take chovam a holt musim pocitat s tim, ze to muze taky bolet, nejsou to sachy.

Ale ty mluvis o koze a ja o voze!!! Vubec preci neresim jaka jsou pravidla ... ale co je a co uz podle me neni sport!!! Kdyz je nekdo KO, tak tezko muze zaplacat ... nekolikrat jsem byl na ultimatech, mnoho jsem jich videl a videl jsem i to, kdy rozhodci cumel na to, jak nekdo reze bezvladne telo ... to se mi proste nelibi a prijde mi to ujete!!! Protoze to uz neni o umu, ale o tom jestli mam brzdu! Prdim na to, jestli to nejaka pravidla povoluji a nebo ne ... uz do toho pravidla netahej plz. ja mluvim o necem jinem!!! Kdyz mi bylo 20, take se mi zamlouvalo takove "radeni" dnes uz na to koukam jinaka chapu, ze nic vic nez zdravicko clovek nema ... Doufam, ze tomu rozumis a ze nebudes zase motat jablka a hrusky.

Playere, kez bys aspon jednou pozorne cetl co sem pisu :wink: Jinak ja na videa ultimatu uz nejaky cas nekoukam ... to mas pravdu. Ja si zazil slapani po xichtech dost na zivo ... a ted na to mam obdivne koukat??? Bude to znit jako klise, ale uz jsem z toho vyrostl a tak trochu se mi to ve sportu prici ... nema to tam podle me co delat!!!
Pomerit dovednosti muzes i s lepe nastavenejma pravidlama, tak aby to jeste bylo v pohode a nemuselo se tam mlatit do bezvladnejch tel! :wink: Ja nevim kolik si toho na zivo sam zazil, ale jeste jsem se nesetkal s tim, ze je nekdo vyradenej a porad se v tom vidi ...

Porad do toho mas tendenci vnaset onu realitu, ale vzdyt je to jen sportovni klani nemotejme do jedne hromady sportovni zaps a realnou bitku ... je blahove si myslet, ze se da v ramci sportovniho klani simulovat souboj na "zivot a na smrt" Pokud o to nejde (v coz u sportu doufam), tak by na 1. miste melo byt zohledneno jaka budou zdravotni rizika. Znam se osobne s nekolika ultimatakama ... kde jsou po 5/10-ti letech aktivniho zapaseni ... jeden v haji zada, dalsi beha po stomatologickejch klinikach ... no dekuji pekne!
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 14. srp, 2008 6:45

Zajímavá diskuze ... ale plevelíme sekci videicka ... žádám moda aby příspěvky od toho místa kde začala tato diskuze rozdělil do samostatného vlákna. Dík

luen píše:Kdyz je nekdo KO, tak tezko muze zaplacat ... nekolikrat jsem byl na ultimatech, mnoho jsem jich videl a videl jsem i to, kdy rozhodci cumel na to

To je bohužel průser ... ale rozhodčích ne zápasníků. Víš ono je to těžký někdo snese neskutečnej náklad a je schopen zápas vyhrát a někdo to snese taky, ale pouze "přežije" ... ale je jasný že zdraví především. Ovšem na druhou stranu většina zápasníků za to má větší či menší peníze takže se jedná o tzv. riziko povolání, a to podstupuje každý ve větší (policie, hasiči, sportovci) nebo menší (úředníci, prodavači, ...) míře
Naposledy upravil Toman dne čtv 14. srp, 2008 7:00, celkově upraveno 2
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 14. srp, 2008 6:59

double
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 14. srp, 2008 8:39

Do sportu prostě takovejhle humus nepatří, komu se tohle líbí když někdo kope jinýho ležícího do hlavy? Přece ti zápasníci si maj prosadit takový pravidla aby se tam nemrzačili.

Co je tohle za úchylárnu, chci vyhrát zápas pro prachy nebo slávu nebo jinou zkurvenou moderní modlu a budu kvůli tomu ležícího kopat do hlavy? To je fakt chudáctví.

Stejně i v boxu, jsou lidi který někoho složí elegantně a namusí nikomu vrážet nos do hlavy ale to chce úmění a vyspělou osobnost.
Viděl jsem nějakej zápas klas.boxu kdy debil mlátil do soupeře kterej měl ruce dole a stál jenom z nějaký setrvačnosti opřenej o provazy.
Kretén rozhodčí na to čuměl, další kretén trenér si asi počítal prachy místo toho aby házel ručník a kretén no.1 ZABIL bezvládnýho soupeře pro prachy a slávu asi.Exitus rovnou na place.

Něco jinýho je nehoda po jednou úderu to se ještě dá označit jako nehoda ale dvacet pumelic do nekrytý bezvládný hlavy je debilitýda.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 14. srp, 2008 8:49

Viděl jsem nějakej zápas Klitchka se Sandersem, Klitchko dostával na prdel ale byl ještě celkem při sobě pak dostal další kombinaci ale furt stál a hejbal se a bránil se ALE jeho trenér tam nejenom hodil ručník ale vlítnul tam a osobně to ZASTAVIL A ROZTRHNUL JE.
Skvělá práce trenéra. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 14. srp, 2008 8:56

druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » čtv 14. srp, 2008 9:24

RUNAR píše:Do sportu prostě takovejhle humus nepatří, komu se tohle líbí když někdo kope jinýho ležícího do hlavy? Přece ti zápasníci si maj prosadit takový pravidla aby se tam nemrzačili.

Co je tohle za úchylárnu, chci vyhrát zápas pro prachy nebo slávu nebo jinou zkurvenou moderní modlu a budu kvůli tomu ležícího kopat do hlavy? To je fakt chudáctví.

Stejně i v boxu, jsou lidi který někoho složí elegantně a namusí nikomu vrážet nos do hlavy ale to chce úmění a vyspělou osobnost.
Viděl jsem nějakej zápas klas.boxu kdy debil mlátil do soupeře kterej měl ruce dole a stál jenom z nějaký setrvačnosti opřenej o provazy.
Kretén rozhodčí na to čuměl, další kretén trenér si asi počítal prachy místo toho aby házel ručník a kretén no.1 ZABIL bezvládnýho soupeře pro prachy a slávu asi.Exitus rovnou na place.

Něco jinýho je nehoda po jednou úderu to se ještě dá označit jako nehoda ale dvacet pumelic do nekrytý bezvládný hlavy je debilitýda.

JJ presne o tom mluvim :wink: Tak to jsem rad, ze zase nejsem jedinej exot, kterej to takhle vidi 8)

4Toman: uz jsem tady o tom psal, mam kamose v USA, cvici MMA. Nedovedes si predstavit jakej je tam socialni system, ver ze nikdo z tech kluku, kterym je mezi 20-30 rokama nemuze mit nasetreno na to, aby se pak v drahem zdr. systemu mohl nechat dlouhodobe lecit ... A i kdyby byl ze slusne situovane rodiny, tak utrati za tyden v nemocnici veskere uspory a je z nej bezdomac ... je to jen priklad, ale asi chapes co tim chci rici. Proste ani milion dolaru preci nestoji za pochybnou 5 min. slavu a nasledne treba celozivotni leceni ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 14. srp, 2008 12:23

Když je ta Olympiáda, tak šup sem s bývalým vítězem (Sydney???)
Ibrahim vs. Fujita :-)

http://www.youtube.com/watch?v=59YNXojXe_4
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 14. srp, 2008 16:25

Luen : v tom pripade "odsuzuj" vsechny tyhle sporty.Nechapu, proc za to vinis konkretniho jedince.Pravidla jsou takto postavena, tak je proste do toho nelze netahat.Kdyby to bylo zakazene, asi by si to nedovolil, ze.
A znova tvrdim, ze ten co byl na zemi nebyl KO.Covek co je KO rozhodne nema zvednute nohy a ruce, to prinejmensim.
A jeste naposled, nejsem fanouskem tehle "sportu", ale uprimne receno, mi to neprijde vic priblble jak box, takze asi tak.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 14. srp, 2008 16:45

player píše:Luen : v tom pripade "odsuzuj" vsechny tyhle sporty.Nechapu, proc za to vinis konkretniho jedince.Pravidla jsou takto postavena, tak je proste do toho nelze netahat.Kdyby to bylo zakazene, asi by si to nedovolil, ze.
A znova tvrdim, ze ten co byl na zemi nebyl KO.Covek co je KO rozhodne nema zvednute nohy a ruce, to prinejmensim.
A jeste naposled, nejsem fanouskem tehle "sportu", ale uprimne receno, mi to neprijde vic priblble jak box, takze asi tak.

Playere, ale ja nechapu jednu vec, muj prispevek ohledne ufc neni reakce na nejake video o kterem tady mluvis ... evidentne nectes me prispevky pozorne ... uz kdyz jsem napsal, ze mluvime jeden o koze a druhy o voze, tak jsi mel byt pozornejsi, ale evidentne mas trosku problem s koncentraci ...

Totiz nechapu tvou snahu to posouvat do nejake konkretni roviny ... ja se bavim obecne!!! Bud jsi nevyspalej a nebo jsi prebral :wink: A nejde jen o ufc ... obecne odsuzuju tolerovani v jakemkoli sportu to, kdyz rozhodci prihlizi prehnane receno poprave jednoho z borcu ... Ale vzdavam to s tebou, protoze jsi asi jedinej, kdo nepochopil o cem tady pisu :idea:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 14. srp, 2008 16:59

Luen : boooze.Sme sekci videicka a ja reagoval na konkretni video na konkretni situaci.Muzes mi rict, k cemu se teda vyjadrujes ty a proc se teda vubec vyjadrujes, kdyz se vlastne dle tvych slov ke konkretni veci nevyjadrujes?:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 14. srp, 2008 17:24

player píše:Luen : boooze.Sme sekci videicka a ja reagoval na konkretni video na konkretni situaci.Muzes mi rict, k cemu se teda vyjadrujes ty a proc se teda vubec vyjadrujes, kdyz se vlastne dle tvych slov ke konkretni veci nevyjadrujes?:)

Docvaklo??? Gratuluji, takze ted uz si jen precist me prispevky a budes mit jasno :lol:

Ufff to byla drina :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » čtv 14. srp, 2008 19:00

hellas píše:Když je ta Olympiáda, tak šup sem s bývalým vítězem (Sydney???)

Je mi jasne, ze chlapci nie su cisti strikeri, ale ten vyssi tu bradu vystavoval ako v muzeu :lol: :lol:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 14. srp, 2008 20:26

Skateordie píše:
hellas píše:Když je ta Olympiáda, tak šup sem s bývalým vítězem (Sydney???)

Je mi jasne, ze chlapci nie su cisti strikeri, ale ten vyssi tu bradu vystavoval ako v muzeu :lol: :lol:

ten vyšší měl být novej Karelin :wink:
čistej zápasník, olympijský vítěz, od něj nemůžeš čekat žádnej dobrej box :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 15. srp, 2008 7:23

hellas píše:
čistej zápasník, olympijský vítěz, od něj nemůžeš čekat žádnej dobrej box :wink:

To ne ale dobrej zápas jo :?
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 15. srp, 2008 8:06

Toman píše:
hellas píše:

To ne ale dobrej zápas jo :?

To by nesmělo jít v první řadě jen o peníze.
Pochybuju, že Ibrahim pořádně potrénoval MMA. Prostě jakuzáci chtěli nějakýho medailistu, tak šup s neplavcem do vody :-)
On zápas Gardner vs. Fujita byl dlouhej a nudnej, tady to Fujita aspoň brzo ukončil :-)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 15. srp, 2008 10:03

Tak ale aspoň jedu kurňa co umím a nesnažím se slabounkýma ránama dostat dostat člověka s nejželeznější bradou v MMA. Fuji je skvělej.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 15. srp, 2008 11:22

Pochybuju, že mu vůbec řekli kdo to je :lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 16. srp, 2008 15:05

Jo Mirko mu měl tu palici ukopnout pořádně 8)

http://www.youtube.com/watch?v=xTDKEBnpDz0
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně