Představte si krásné odpoledne v Riu, před pár desítkami let. Dvě grupo si nerozuměli, fajn capoeira to vyřešila. A dnes se tady každej handrkuje, kdo dělá správnou Capoeiru a klape do klávesnice. Měli by jste si rozbít držky, ale mě je do toho hovno. Sice dělám capoeiru, ale jde mimo mě. Všichni si moc věříte

. Když na tebe někdo naběhne, že ti trošku přepočítá chrupavky v nose, poslední na co myslíš je Capoeira, využiješ jenom dryl.
Citát: Chceš zpívat, choď na hodiny zpěvu. Chceš tancovat, přihlaš se do taneční školy. Chces dělat salta, jdi di Breakdance. Chces bojovat, kup si zbraň. Chces dělat všechno dohromady, trénuj capoeiru.
Pár z vás ví kdo to řek, nebudu psát kdo, pro případ, že bych citoval špatně.
To Ache: Co třeba
Ache kapuéra to by se vám nelíbylo, když tohle umění vzniklo v Čechách, tak na to buďte hrdí a pojmenujte ho v český fonetice. (to neni výsměch, mě by to vyhovovalo)
PS: Otvírám novou školu capoeiry v Dolních Prdelovicích, bude se jmenovat Power Rangers Capoeira nebo ve skratce PRC. Já, maestro modrý strážce budu učit podle všemi známého a milovaného seriálu (Tohle už je výsměch)(sorry, musel jsem trochu upustit páru).
To Anonymní: Aché a AXÉ se čte stejně: "ašé"