Huo píše:Z fyziky se stal flame,presel k haneni "vnitrnich" stylu az k ohaneni se jakymas liniema,si taky teda prihodim do kotle...
Huo píše:2sam-soi-to ze nechapes prispevky Suna o vnitrni sile,kterou se daji posilit svaly a slachy,cistit kostni dren to pochopim ne kazdej zacatecnik do toho vidi,nez ale zacnes neco degradovat ,najdi si aspon neco treba o znamejsim I tin tingu,nebo pokud se fakt chces hadat o ucincích "vnitrnich" cviceni procti si neco z pokrocilejsich Cchi-kungu nei tanu.I v casopisech venujich se prevazne body buildingu jsou clanky o silacich,kteri drzi silovy rekordy a na otazku jak dosahuji svych vysledku jsou odpovedi,nejen silovyma cvicenima ale i meditaci.
Huo píše:Jinak nikdy sem nepochopil typky co se ohani nejakyma liniema,kvalitu cvicence si urcuje "on sam" ne to ze patri do jakesy linie,nechci ted jmenovat,ale i tu jsou typci co cvicili u nas a i jinde u spickovych mistru/ucitelu a kdyz sem je (nejen ja) videl cvicit,tak mi bylo blbe+jejich nazory....
Jinak nevadi mi ze nekdo ma nekde nejakou linii rodu,ale to ze se ohani proti jinym kdo ji nekde ma,vsak at tam ma treba Frata-Pepa-Lojza-LojzaII pokud ten typ umi tak je mi uplne jedno co tam ma a osobne sem videl temer samouky co prijeli na seminar a "pos*ali" frajery co u danyho ucitele cvicili nekolik let
fakt píše:pm píše:2fakt: ftipne?
Nedávno jsem objevil firmu, která stavěla ©aolin. Kdybys měl zájem budeš první komu to předám.
luen píše:Mohl bys blize popsat mechanizmus napr. cisteni kostni drene vnitrni silou![]()
Huo píše:luen píše:Mohl bys blize popsat mechanizmus napr. cisteni kostni drene vnitrni silou![]()
Blbe sem to definoval,nechtel sem aby to vyznelo jako ze to delas tou vnitrni silou,ale je to jako dalsi efekt kteryho jde dosahnou pri cviceni Nei tanu,no nejsem pan cestin,tak mi to ve slohu nebo slovnim spojeni trochu ulitne.Pardon
Huo píše:2sam-soi-to ze nechapes prispevky Suna o vnitrni sile,kterou se daji posilit svaly a slachy,cistit kostni dren to pochopim ne kazdej zacatecnik do toho vidi,nez ale zacnes neco degradovat ,najdi si aspon neco treba o znamejsim I tin tingu,nebo pokud se fakt chces hadat o ucincích "vnitrnich" cviceni procti si neco z pokrocilejsich Cchi-kungu nei tanu.I v casopisech venujich se prevazne body buildingu jsou clanky o silacich,kteri drzi silovy rekordy a na otazku jak dosahuji svych vysledku jsou odpovedi,nejen silovyma cvicenima ale i meditaci.
fakt píše:fakt píše:pm píše:2fakt: ftipne?
Nedávno jsem objevil firmu, která stavěla ©aolin. Kdybys měl zájem budeš první komu to předám.
Teď jsi to prošvihl PM. Předávám to všem:
Konkurz na výstavbu ©aolinu prošvihla "Lampionárna Vinohrady" a uvolnila místo firmě "Sádrokartony Bohnice"
Linie:
opice-Darwin-praotec Čech-Jan Hus-sedláci u Chlumce-Jan Sladký Kozina-Julius Fučík-Fakt
sun píše:...Nepotřebuji tedy zvedat činky nebo dělat kliky, stačí se postavit a využít vnitřní sílu k posílení kostí, šlach a svalů. Je to zdá se jednoduché, problém je vycvičit tuhle vnitřní sílu tak, aby toho byl člověk schopen.
Panda píše:fakt píše:fakt píše:pm píše:2fakt: ftipne?
Teď jsi to prošvihl PM. Předávám to všem:
Konkurz na výstavbu ©aolinu prošvihla "Lampionárna Vinohrady" a uvolnila místo firmě "Sádrokartony Bohnice"
Linie:
opice-Darwin-praotec Čech-Jan Hus-sedláci u Chlumce-Jan Sladký Kozina-Julius Fučík-Fakt
něco mi uniklo nebo se snažíš mlžit abys nemusel přiznat že ses mýlil? to chlapi nedělej.![]()
luen píše:4 Sun a Snooorri: PAK SE NEDIVTE, ZE SE VAM LIDI SMEJI![]()
sun píše:luen píše:4 Sun a Snooorri: PAK SE NEDIVTE, ZE SE VAM LIDI SMEJI![]()
Já se tomu opravdu nedivím. Vy se smějete, já se usmívám.
Mezi vaším a mým úsměvem je ale malinkatej rozdílek.
S tím co prožíváte vy a čemu se smějete, mám já zkušenost, taky jsem to prožíval a taky se smál.
To co prožívám já teď, díky dlouhodobého pravidelného tréninku vnitřního stylu, s tím vy ale zkušenost nemáte. Ovšem já vím,zase na základě vlastní zkušenosti, že to je tak normální a proto z vás nemám srandu, tím bych ukazoval akorát tak svou vlastní hloupost, a tak hloupý zase nejsem nebo nechcem být, i když sem tam by se mi více rozumu sešlo. Jsem ale hloupý natolik, že tady sem tam přispívám. Nu což. Každý máme od přírody hotl jiné předpoklady jak fyzické tak mentální. Pokud někdo utrpěl duševní újmu z mých vážných či nevážných příspěvků, tak se mu omlouvám.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků