player v hanumanu

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

player v hanumanu

Příspěvekod Anonymní » ned 30. led, 2005 14:44

no nevím jestli se to ukáže, tak ještě jednou píšu, že je tohle od - Nippona :)

prokousal jsem se příspěvkama zhruba za měsíc, abych se dostal trochu do obrazu kdo že je a co, že píše ten slavný player, kterého jsem viděl na tréninku v hanumanu jakožto skutečného koledníka!!!

vychvalovat ho za to, že přišel bych dokázal jem kdyby o tom nekecal rok dopředu, protože prijít někam kam to "rok" slibuju je spíš hodně pozdě než brzy!!

jeho účast při sparingu jsem zachytil na kameru foťáku (docela slušná kvalita!) v prvních dvou případech (které byly taky nejdelším asi 30 vteřinovým sparingem) kdy to zkusil se Spejblem a s Petrlíkem...

sám jsem hrál celý život jen házenou a thaiboxu se věnuji pořád jen chvilku, ale za něco takového bych se styděl. Kondička se nevytratí ani stresem, což každý kdio podstoupil třeba reprzentační zápas ví!! a ty milý playere nemáš kondičku ani na to abys doběhl do sámošky pro nákup!! toť je neodiskutovatelný fakt a prosit půl tréninku borce po 10 vteřinách aby tě nechali odpočinout to se opravdu nevidí.

jediný, kdo do playera trochu více zatlačil byl petrlík a v tu chvíli bylo vážně zle. za celou dobu thaiboxerských sparingů trefil player jediný slušný kop na hlavu, který byl však proti klukovi co běžně na thaibox ani nechodí...
říkat, že je ti proti srsti někoho praštit je opravdu směšné, když v dalším příspěvku píšeš, že nechápeš jak někdo může dělat bu jen kvůli duchovnu...
player je pro mě osobně chlapec, který si lže do kapsy, nemá fyzičku ani na útěk revizorovi a třebaže mu jde pár kopů jeho stylu, tak realita je mu vzdálená asi tak jako kameňák dobrému filmu!!!

musím smeknout před PM, který se tentokrát až neuvěřitelně udržel a na tomto fóru z playera udělal snad i někoho s kým by mělo cenu dále diskutovat o čemkoliv v bu...
player je lhář ve svém světě ve kterém by byl rád bojovníkem, ale víc než kopat do pytle mu jeho strach z inkasované rány nedovolí!!!
bu totiž playere občas holt bolí, ale ty jsi se aději vymlouval po 10 sekundových úsecích na fyzičku, než aby si aspoň jednou ve svém marném "bojovém" životě čelil ranám a snažil se s nimi něco dělat...

máš tady 4 hvězdy a u nich mistr diskutér... diskutér jsi určitě, ale mistr... vzpomeň si na ten trénink a odpověz si sám!
mějte se tu hezky
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 30. led, 2005 15:26

NIponne, to bych tedy do velkého Bruce neřekl. Nicméně, poděl se taky o video, moje neslavně-slavné zápasení se Zdeňkem Kurfurstem taky zveřejnili a smáli se mi všichni Brjůsovci,tak bych rád taky viděl zesměšněnýho taky někoho jinýho :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 30. led, 2005 15:55

Nippon:ja jen dodam,ze pokud ses skutecne prokodrcal vsemi prispevky,tak se pooprav,protoze to rozhodne neslibuju rok(tak dlouho tu snad ani nejsem,ne?:)).Vazneji to zaznelo zhruba nekdy na podzim,kdy me to zdejsi thajboxeri nadhodili,nasledne se ozval i s nabidkou P.M.
Jinak v tom podrobnem popisu meho sparingu klido pokracuj,budu jedine rad 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » ned 30. led, 2005 16:44

to nipponn.pekne napisane.........
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. úno, 2005 15:18

uf - tak už k tomu nakonec došlo? něco takového jsem upřímně řečeno podle těch řečí tak trochu čekal :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. úno, 2005 17:19

Můžeš my prosím tě poslat to video ??? Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti. NiklT@seznam.cz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. úno, 2005 17:38

Můžeš my prosím tě poslat to video ??? Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti. NiklT@seznam.cz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

video

Příspěvekod veryangryman » čtv 03. úno, 2005 11:11

Nippone, šoupni to video někam na web a nějak to zainzeruj... určitě bude hromada vděčných diváků :-)
veryangryman
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » čtv 03. úno, 2005 11:50

Ty telefony jsou hrozný, dneska se s tím dá fotit, nahrávat..., člověk udělá blbej xicht, a na netu to visí jako xicht týdne. :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 03. úno, 2005 12:16

jojo. Zveřejňování xichtů by se mělo dít jen se souhlasem jeho ctěnýho majitele :mrgreen:

Playere - souhlas? :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 03. úno, 2005 18:38

jox:samo sebou,budu jedine rad :wink:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně