prokousal jsem se příspěvkama zhruba za měsíc, abych se dostal trochu do obrazu kdo že je a co, že píše ten slavný player, kterého jsem viděl na tréninku v hanumanu jakožto skutečného koledníka!!!
vychvalovat ho za to, že přišel bych dokázal jem kdyby o tom nekecal rok dopředu, protože prijít někam kam to "rok" slibuju je spíš hodně pozdě než brzy!!
jeho účast při sparingu jsem zachytil na kameru foťáku (docela slušná kvalita!) v prvních dvou případech (které byly taky nejdelším asi 30 vteřinovým sparingem) kdy to zkusil se Spejblem a s Petrlíkem...
sám jsem hrál celý život jen házenou a thaiboxu se věnuji pořád jen chvilku, ale za něco takového bych se styděl. Kondička se nevytratí ani stresem, což každý kdio podstoupil třeba reprzentační zápas ví!! a ty milý playere nemáš kondičku ani na to abys doběhl do sámošky pro nákup!! toť je neodiskutovatelný fakt a prosit půl tréninku borce po 10 vteřinách aby tě nechali odpočinout to se opravdu nevidí.
jediný, kdo do playera trochu více zatlačil byl petrlík a v tu chvíli bylo vážně zle. za celou dobu thaiboxerských sparingů trefil player jediný slušný kop na hlavu, který byl však proti klukovi co běžně na thaibox ani nechodí...
říkat, že je ti proti srsti někoho praštit je opravdu směšné, když v dalším příspěvku píšeš, že nechápeš jak někdo může dělat bu jen kvůli duchovnu...
player je pro mě osobně chlapec, který si lže do kapsy, nemá fyzičku ani na útěk revizorovi a třebaže mu jde pár kopů jeho stylu, tak realita je mu vzdálená asi tak jako kameňák dobrému filmu!!!
musím smeknout před PM, který se tentokrát až neuvěřitelně udržel a na tomto fóru z playera udělal snad i někoho s kým by mělo cenu dále diskutovat o čemkoliv v bu...
player je lhář ve svém světě ve kterém by byl rád bojovníkem, ale víc než kopat do pytle mu jeho strach z inkasované rány nedovolí!!!
bu totiž playere občas holt bolí, ale ty jsi se aději vymlouval po 10 sekundových úsecích na fyzičku, než aby si aspoň jednou ve svém marném "bojovém" životě čelil ranám a snažil se s nimi něco dělat...
máš tady 4 hvězdy a u nich mistr diskutér... diskutér jsi určitě, ale mistr... vzpomeň si na ten trénink a odpověz si sám!
mějte se tu hezky