Moderátor: Picard
Kaze píše:X thorne myslim že nejlepší by bylo jezdit na Techno akce a tam mlátit vyhublý feťáky který se chtěj jen pobavit a který jsou spíše obětí narkomafie nežli jejich podpůrci. Ale narkomafie se policie bojí stejně jako účastníků koncertů propagující fašismus.Proto mlátěj alespoň někoho aby to vypadalo že dělaj něco smysluplného.Takže být tebou se k policii moc nehlásim.Alespoň ne k té České.Moc čestných lidí tam nenajdeš.Radši cvič něco jiného,něco kde se buduje smysl pro etiku , pro spravedlnost,pokoru a vůbec ty věci které k bojovým uměním patří.Pochybuji ale že takového mistra u nás najdeš.Znám bohužel i hodně známé karatisty kteří do všech těchto vlastností mají daleko.Maj sice ránu jak medvěd,ale to je bohužel vše....Čim to asi bude???®e by chyba jejich mistrů???Nevim.Takže tak.Jezdi na techno akce a mlať tam lidi.Je to dobrý trenink!!!![]()
![]()
x-thorn píše:Čau, mám možnost chodit do Seitedo Karate. Chtěl bych se ale zeptat jestli je to vhodné pro netrénovaného člověka, který nosí brýle (7 diop) a kontaktní čočky nepřipadají v úvahu. Někde jsem slyšel, že tenhle styl dělají policajti, ale nevím, co je na tom pravdy. Kdybyste někdo o tom cokoli věděl, tak pls pište.
Kaze píše:X thorne myslim že nejlepší by bylo jezdit na Techno akce a tam mlátit vyhublý feťáky který se chtěj jen pobavit a který jsou spíše obětí narkomafie nežli jejich podpůrci. Ale narkomafie se policie bojí stejně jako účastníků koncertů propagující fašismus.Proto mlátěj alespoň někoho aby to vypadalo že dělaj něco smysluplného.Takže být tebou se k policii moc nehlásim.Alespoň ne k té České.Moc čestných lidí tam nenajdeš.Radši cvič něco jiného,něco kde se buduje smysl pro etiku , pro spravedlnost,pokoru a vůbec ty věci které k bojovým uměním patří.Pochybuji ale že takového mistra u nás najdeš.Znám bohužel i hodně známé karatisty kteří do všech těchto vlastností mají daleko.Maj sice ránu jak medvěd,ale to je bohužel vše....Čim to asi bude???®e by chyba jejich mistrů???Nevim.Takže tak.Jezdi na techno akce a mlať tam lidi.Je to dobrý trenink!!!![]()
![]()
graver píše:To Kaze: člověče, ty jsi vážně nemocnej - bez urážky. X-thorn se ptá, co je to seitedo a konstatuje, že slyšel, že to dělají i policajti (netvrdí, že se k nim chce dát). Ty mu na to odpovíš, ať si jde v rámci tréningu mlátit technaře. OK, policajti ti zmlátili kámoše, policajti zmlátili i mě. Jestli z toho máš mindrák, tak běž k psychologovi a nekurýruj si ho na někom, kdo na tvůj příspěvek asi ještě teď hledí s otevřenou hubou...
To x-thorn: pokud chceš dělat karate i s jeho filosofií, tak ti v tom opravdu dioptrie nezabrání, stejně jako v tom fyzička, dioptrie a věk nezabránily mně. Jen si musíš podle svých schopností určit svůj individuální cíl. Osobně bych nedělal karate *výhradně* jako prostředek sebeobrany (ani ho pro to nedělám), ale to je jen názor.
Na ty brejle si při kumite nebo tréninku pádů budeš muset udělat nějaký sichrung (já jsem vzadu spojil nožičky gumou - čočky taky nemůžu).
To anonym: můžeš nějak rozvést tu orientaci na sebeobranu (tzn. děláte hlavně jiu-kumite, neklade se takový důraz na kata, co převažuje v udělování STV atd.)? Na stránkách je sekce Styl nefunkční a z fotek jsem to nepochopil, protože jsem začátečník. Díky.
KAZE píše:Nazdar Martine.Jsem rád že někdo reagoval na mou kritiku.Říká se že potrefená husa se vždycky ozve...Nikoho nehážu do jednoho pytle.Znám třeba docela dobře jednoho policistu a můžu ho i jmenovat,protože dělá svoji práci dobře a jeho karatekungfu GojuRyu je také dobré.Jmenuje se Jano Kopko.Jeden z mála lidí kteří vědí jak zacházet s ksindlama..-jak citoval včera Paroubek ve zprávách jednoho čínského politika-je jedno jestli je barva černá nebo bílá,hlavně že je myš v kleci.Ale jak vidíš tak sem se trefil třeba s těma náckama.Nedávno byl koncert u Strakonic a Strakonický policisté jen přihlíželi.Zatímco na Czekkteku...no nechme toho.Oba víme kde je pravda
Anonymní píše:A co Kata, a vlastne z ktoreho stylu Karate to pochadza?
Dik
KAZE píše:SEITEDO=JKD JKD=paskvil. What is paskvil???
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků