A sportovni formu jsem si zvolil proto, ze bych rad nejak pouzil naucene veci. V realu jsem nemyslel na ulici, kdyz me nekdo prepadne, ale spise ve sparingu, popripade na nejake soutezi...
Moderátor: Picard
Toman píše:Víš co si myslím? ®e pro tebe jak dělaný je Combat Sambo. A v Čechách sou naprosto výborní instruktoři i fighteři.Ale počítej s tím že to je záhul
Toman píše:Aha. No ale psal si že chceš dělat free fight.
FYI: Ten není o nic měkčí měkčí než ComSam
Gowery píše:lidi, měl bych prosbičku, mám takový pocit, že tu byl kdysi odkaz na článek o historii JJ v ČR, ale nějak se mi nedaří ho znovu najít. Nemohli byste ho tu hodit znovu? Dík
PS: je to trochu OT, ale nechtěl jsem kvůli tomu zakládat novou diskusi, tak snad prominete....
kachna píše:ahoj, procital jsem stranky http://jujutsu.cz a tady v sekci Aikijutsu – aplikace aktivni Ki jsem se krapet zarazil.. Osobne dzudzucu necvicim (venuju se cinskym bu, konkretne hungga), neco z qigongu (heigungu) jsem uz videl, ale tohle.. Je moznost si to vyzkouset na vlastni kuzi? Holt co si nevyzkousim, tomu neverim a tomuhle stoprocentne neverim (no offense)
666terrorist píše:Zdravím Makota, díval jsem se na vaše stránky, měl bych zájem u vás začít cvičit- to zn. oddíl jujutsu ve Vršovicích. Mohl bych prosím znát orientační cenu, na vašich stránkách jsem ji nenešel. Předem děkuji za odpověď.
666terrorist píše:Čau sory že píšu až teď, už sem to zjistil osobně, 2 hodina Ju Jutsu se mi líbila hodně- reálný útoky kopy, pěsťovky. Co mě fakt překvapilo- na konci cvičení randori na jednu holku- eště sem neviděl holku se takhle bít- nic proti holkám. je fakt že Aiki jutsu sem teda moc nerozuměl- to už je na mě fakt vysoka matematika- aktivní ki atd. Akorát škoda že je to jenom 2krát v týdnu
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků