Moderátor: Picard
raduz píše:Takze utoky s ostrym nozom - a na 100 % ...![]()
uf.
Asi mate hned vedla krvnu banku, nie?
kurt78 píše:na margo realaikidoka: chlape ak pracujes v nejakej zasahovke si presiel aj vstupnymi psychotestami??
/nic v zlom len sa pytam/
ze sparing netreba to je hlupost pre obycajnych civilov v strete sa prave vyuziju skusenosti zo sparingov, pre pracu zasahoveho komanda pri prepade kde kazdy ma nabity a odisteny samopal v ruke a v postupe vytvara lokalnu prevahu vzdy dvaja na jedneho a mlati prekvapenych ludi pazbami to jasne, ze netreba, ale to pre obycajnych civilov neplati.
a to ze sa rezete pri nacvikoch ma akurat za nasledok to, ze ten chlap teraz nebude moct cca 1.mesiac cvicit... ak sa casom nestane cosi vaznejsie,
myslim , ze skor nemate niekoho kto by vas ucil to co potrebujete a tak si robite sami huste treningy ktore vam maju pomoct, ale to vam zatial pomozu len psychicky /niektorym/ v tom , ze aky som tvrdas, neviem ci je to k niecomu dobre....
RealAIKIDOKA píše:,,,,,,,,,Tak , ked tvrdis ze drevenny ho nahradi. Hmm tak na to rychle zabudni. Nema to nic spolocneho. Vies Pri takomto trningu nejde o omielanie len nejakej techniky ( v klude) ide hlavne o tu (nebezpecnu) stresovu situaciu a ver mi ta je uplne odlisna od tej - kludnej.
Bye
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník