Moderátor: Picard
Yablanowitz píše:Pane Madl, podle primitivniho a labilniho zpusobu Vaseho vyjadrovani je zcela jasne, ze jste jen cechacek s ne zrovna vysokym IQ, co si hraje na samuraje![]()
Prectete si to po sobe, pokud mate IQ vyssi nez cislo Vasi nohy, musi Vam prece dojit, jake smesne a trapne blaboly tu plodite...
tosnadne píše:Prosímvás už dost do mrtvého se nekope. Nechte už toho. Ať má už pan Mádl také klid na cvičení nebo meditaci nebo co já vím kupování si iphonu a jeho propagaciMimochodem také ujíždíte na vlně iphonu, že je to coool, nebo jako já vlastníte i počítač od firmy Apple a jste skalní přívrženec tohoto operačního systému delší dobu než je vznik této novinky? Je hodně těch co mají iphon ale pořád doma smolí na PC což je poněkud zvláštní.
Já například vlastním iMacG5 už asi 8let. ibook asi 10let. Takže před dobou než tady vznikl první apple store.
myšleno v čechách samozřejmě.
toddb píše:tosnadne píše:Prosímvás už dost do mrtvého se nekope. Nechte už toho. Ať má už pan Mádl také klid na cvičení nebo meditaci nebo co já vím kupování si iphonu a jeho propagaciMimochodem také ujíždíte na vlně iphonu, že je to coool, nebo jako já vlastníte i počítač od firmy Apple a jste skalní přívrženec tohoto operačního systému delší dobu než je vznik této novinky? Je hodně těch co mají iphon ale pořád doma smolí na PC což je poněkud zvláštní.
Já například vlastním iMacG5 už asi 8let. ibook asi 10let. Takže před dobou než tady vznikl první apple store.
myšleno v čechách samozřejmě.
Ty jooo, a poslouchal jsi Nirvanu před tím než se zastřelil Kurt nebo až potom?
tosnadne píše:Tak já aspoň nemusím nikde říkat zamrzl mi iphon a podobný hovadiny, když doma tluču do starýho PC. Tady jde o operační systém a vzhledem k tomu že s ním pracuji již 10let, tak vím že nepotřebuji antiviry a podobný hovadiny, abych to musel pořád nějak vylepšovat schazovat, kupovat další a další windows který se musejí opět a opět doplňovat novými vylepšenými balíčky a pořád dokola. Ale to někomu kdo ujíždí maximálně na novinkách a s Apple opravdu nikdy nepracoval prostě nevysvětlím. A ani na to nemám dost času.
sirWallace píše:Promin,ale to neni fakt, ale prachsprosta vymluva... Ona ztrata cti muze byt taky dobra motivace, nemyslis??
mistrvseho píše:sirWallace píše:Promin,ale to neni fakt, ale prachsprosta vymluva... Ona ztrata cti muze byt taky dobra motivace, nemyslis??
Né nemyslím ona čest v českých zemích už bohužel moc neznamená a to ani v bojobých uměních a to je prostě skutečnost. Kdyby člověk vyzval polovinu těchto tak říkajících mistrů na souboj s ostrou zbraní bez pravidel, tak většina z nich ani nepříjde, další část nebude mít zrovna volno, další část se bude vymlouvat že tyto styly spolu nemohou bojovat atd. Prostě nechejme toho. Připomíná mi to ten pořad na BBC jak tam dávali do počítače údaje a virtuální bojovníci bojovali. V průměru něco vyskočilo, ale to není reálná situace. Stejně tak když někoho klepnu bokenem, nebo jinou dřevěnou zbraní do ruky, někdo si toho sotva všimne, jiný bude mít dojem že má zlomenou ruku, ale ostrá čepel, strach že umře, to jsou trochu jiné emoce. Tam skutečně neplatí kdo se co učil u koho. Tam platí jen to co se stane. Tak to pochop. Viděl jsem kolik lidí co se tu chvástá na ten váš souboj nemůže přijít nechte už toho. to si můžu jít zamávat s bambusem na kendo a bude to mít aspoň rychlost a můžu tam jít plnou silou. Tady budou absurdní pravidla a výroky typu tohle by mě jenom škráblo. Ve skutečnosti by to jenom škráblo znamenalo mraky krve, vytřeštěné oči a hledání lékárničky a mobilu.
zipule píše:tosnadne píše:Tak já aspoň nemusím nikde říkat zamrzl mi iphon a podobný hovadiny, když doma tluču do starýho PC. Tady jde o operační systém a vzhledem k tomu že s ním pracuji již 10let, tak vím že nepotřebuji antiviry a podobný hovadiny, abych to musel pořád nějak vylepšovat schazovat, kupovat další a další windows který se musejí opět a opět doplňovat novými vylepšenými balíčky a pořád dokola. Ale to někomu kdo ujíždí maximálně na novinkách a s Apple opravdu nikdy nepracoval prostě nevysvětlím. A ani na to nemám dost času.
V tom případě nechápu, proč jsi s tím vůbec začínal, nikdo se tě na to neptal a pochybuju, že po tom jak ses tu uvedl, někoho zajímá jestli jedeš na jablkách, nebo hruškách
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků