Co je to AIKIDO?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod daemoniack » pon 06. lis, 2006 15:12

Libor - jsi hrozne zahorklej - videl jsi Tanaku??
Neprijde mi, ze by mu nic nefungovalo...
daemoniack
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Libor » pon 06. lis, 2006 16:38

daemoniack píše:Libor - jsi hrozne zahorklej - videl jsi Tanaku??
Neprijde mi, ze by mu nic nefungovalo...

Niekto,tusim Kik tu dal na neho odkaz,ze strasne dobre.Pozrel som.No ano fungovalo,mal jedneho ukeho ktorý ho chytal za ruky a hadzal sa sam o zem,ako vsetky aikido ukazky ktore som videl.To by uz bolo prilis,keby mu to ani s lojalnym ziakom nefungovalo.Boh vie,kolko to so svojim ziakom nacvicoval,nez to natocili na kameru :?
Ja uz trochu viem ako to chodi.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 19:49

Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore. :D :D :D
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » pon 06. lis, 2006 19:57

Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil
4 nejlepší boxery v USA najednou

Tysona,Aliho a koho dal ? :roll: :wink:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Rimmer » pon 06. lis, 2006 20:00

Zvláštní že ještě nikdo nikdy na nevidel video jak to aikiďák nandal někomu jinýmu než aikiďákovi, popřípadě laikovy :roll: :wink: :roll:
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:01

Emanuele píše:
Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil

Americké boxery. :D :D :D
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:02

Rimmer píše:Zvláštní že ještě nikdo nikdy na nevidel video jak to aikiďák nandal někomu jinýmu než aikiďákovi, popřípadě laikovy :roll: :wink: :roll:

Já jsem vyděl v jednom dokumentu v TV.
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » pon 06. lis, 2006 20:09

Sosuke řekl:
Americké boxery.

Mike Tyson:30. 6. 1966, brooklyn-new york,-USA
Mohammad Ali :Lousville, kentucky-usa
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:15

No to je možné. :D :D :D
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:19

sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Libor » pon 06. lis, 2006 20:21

Emanuele píše:

Este batmana,tarzana,spidermana,šredera spolu s ninja korytnackami a raťafaka plachtu.
Sosuke mal by si menej vdychovat to lepidlo v sačku.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:23

NE já říkám prostě, že Tohei sensei porazil 4 nejlepší americké judisty najednou a taky 4 nejlepší americké boxery najednou.
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Libor » pon 06. lis, 2006 20:25

Rimmer píše:Zvláštní že ještě nikdo nikdy na nevidel video jak to aikiďák nandal někomu jinýmu než aikiďákovi, popřípadě laikovy :roll: :wink: :roll:

Lebo videopaska nedokaze zachytit naivne sny.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:25

sosuke píše:Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore. :D :D :D

Libore přečti si tohle. :D :D
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » pon 06. lis, 2006 20:25

Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.

Opravdu to neříkáš? :roll:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:28

Emanuele píše:
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.

Opravdu to neříkáš? :roll:

Je to pravda :lol:
sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:28

sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sosuke » pon 06. lis, 2006 20:30

sosuke
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Libor » pon 06. lis, 2006 20:31

To neboli karatisti ani kickboxeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to boli aikitrtkovia,co si nespoznal tu hakamu?Tieto videa sme uz davno videli.Sosuke som rad,ze povinnosti ktore ti vyplyvaju z tvojej novej funkcie cinskeho boha srandy plnis svedomite a staras sa o dobru zabavu.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Libor » pon 06. lis, 2006 20:32

sosuke píše:
sosuke píše:Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.

Libore přečti si tohle. :D :D

Sosuke nenut ma davat sem grcajuceho smajlika :evil:
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...