Moderátor: Picard
daemoniack píše:Libor - jsi hrozne zahorklej - videl jsi Tanaku??
Neprijde mi, ze by mu nic nefungovalo...
Emanuele píše:Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil4 nejlepší boxery v USA najednou
Tysona,Aliho a koho dal ?![]()
sosuke píše:Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.![]()
![]()
Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.
Emanuele píše:Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.
Opravdu to neříkáš?
sosuke píše:Aikido vs karate-
http://www.youtube.com/watch?v=3zm6tDJnoNo
Aikido vs kick box-
http://www.youtube.com/watch?v=Bn59zha-uAQ
![]()
![]()
sosuke píše:Aikido vs karate-
http://www.youtube.com/watch?v=3zm6tDJnoNo
Aikido vs kick box-
http://www.youtube.com/watch?v=Bn59zha-uAQ
![]()
![]()
sosuke píše:sosuke píše:Já nechápu jak může mít někdo něco proti aikidu. Vždyť je to tak krásné BU. Kik psal o Ikedově stylu, ale pan Masatomi Ikeda byl představitel Hombu dojo a tady byl technický ředitel. Aikido Karviná patří pod SAA, čili slovenskou asociaci aikido i (Ostrava). A SAA patří pod Aikikai Hombu dojo Tokio a té šéfuje Moriteru Ueshiba.
Mimochodem těm kdo podceňují aikido: Koiči Tohei bývalý žák o senseie v 65. letech minulého století zorganizoval v USA jednu exebici a tam porazil 4 nejlepší judisty v USA najednou jako malé děcka a potom 4 nejlepší boxery v USA najednou. Teď je podle mích inf. nositelem 10. danu a to se o něm šíří pomluvy, že učí změkčelou formu aikida zaměřenou na práci s KI. A dokonce byl učitelem Stevena Seagala a dosti mistrů, kteří dokázali věcí. A dokonce i od kick boxu k nám do aikida přišli někteří od kick boxu a jsou spokojeni. I na blýzké škole ochrany osob a majetku v Karviné, kde učí můj kamarád mají učitelé z aikida velký respekt a úctu. Mistr karate a učitel speciální těl. vých. se sám podílel na založení aikida před 10 ti lety v Karviné a policisté. To už stojí za pomyšlení nemyslíte? Hlavně ty Libore.![]()
![]()
Libore přečti si tohle.![]()
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků