Raphael píše:http://cz.youtube.com/watch?v=K7AHOLWzqxY&NR=1 " svět nás v některých věcech kopíruje"
teď nevim, jestli taky provozuješ MSKA...je sice možný, že je svět v některých věcech kopíruje, ale oni zároveň kopírují tradiční karate v některých věcech

úspěch jim neberu, dokonce se musím přiznat, že jsem o něm neměl ani páru a jsem hrdej, že Češi něco dokázali. Jenom mě mrzí, že když Jan Soukup skončil 2. na mistrovství světa v Kyokushinkai karate, tak o tom nebyla ani zmínka

a já osobně to pokládám za úspěch mnohem větší[/quo
Ne buď klidný MSKA neprovozuji a snad je to podle toho co jsem napsal patrné. Uspěch jim taky neberu ,ale ............... prostě jak jsem napsal proč vymýšlet něco co už vymyšleno bylo. Něco jiného by bylo ,kdyby neměli své soutěže a závodili by v kumite s ostatními styly jak je to třeba na soutěžích ,kde proti sobě stojí shotokan a godžu ryu...tak nechápu proč se nemohli vydat touto cestou a dokazovat své kvality takto a ne sebevychloubačnými kecy v televizi jak jsou nejlepší atd. Jan Soukup je borec o tom žádná OSU