jeikob píše:no ve státě washington segra žila skoro šest let v spokaane a nepřišli jí zatknout

no mám pocit že to fízlování je větší u nás. akorát že ne těch,který by fízlovaný bejt měli,ale slušnejch lidí.
sorry ale že neznám kung fu,neznamená že neznám usa a ameriku. krom sestry odtamtad mám docela dost znamých .většina nemá nebo nemělo rádo bushe a z válkama nesouhlasej ,ale pochybuju že by chtěli žít jinde. mimo jiné když se někomu nelíbí mezi mormonama může jet do jinýho státu. jinak segra po vyřízení green karty se pak už z žadným ouřadou nesetkala. mimo jiné coby těhotná svobodná matka dostane takovej servis o jakým se tady může ženským zdát.
ps: navíc ten co mi daroval dřen byl amík z texasu

ale to nema nic spolecneho s obycejnejma lidma, ti to vzdy a vsude jen odskacou ... dalsi priklad. Rodinka ze Svycar byla na dovce v Californii, rodice sli do supermarketu na nakup a na piskovisti pred obchodakem nechali 3 letou holcicku a 10-ti leteho chlapecka ... holcicka, ze potrebuje curat a tak klucina stahnul segre gatky, vyhrnul sukynku a u stromu ji chytil a zvednul, aby se teda vycurala ... nekdo to videl a zavolal cajty ... klucik dostal 8 roku v diagnostaku za to, ze mel nejspise sexualni pozitek z curani sve segry, protoze na ni pri tom koukal

protoze ji neunesl a udelal to co videl u rodicu, resp. jak to delaji s malou rodice, tak si hlidal, nemaje takovou silu, aby mu necurala na nohy! rodice okamzite deportovali a kluka vazne zavreli ... az po 2 letech dostala rodinka synka z5, prez cervenej kriz ... to ti take prijde normalni? kubo je spousta statu, kde nesmis soulozit nahatej, deti ti doma nesmi behat nahaty ... proste humac jako svina. amerika byla svobodna jeste do valky s vietnamem a pak se to pomaloucku zacalo utahovat az do dnesniho vlastneckeho zakona, kterej je jak z dilny a. hitlera. Ja si v tomhle proste nebahnim a sere me, ze stat kde jsou diktatorske praktiky temer na dennim poradku, hraje roli svtoveho ne policajta, ale svetoveho fizla!!! kvuli tomu jsme delali revoluci? nevim jak ty, ale ja ne. ja se kvuli tomuhle nenechal nahravat stb-kama 19 listopadu a dalsi dny ve varech na pesi zone, kdyz jsem upozornoval na to, jaky jsou komousi smejdi
kdyz uz jsme u tech zakonu, tak treba ve state illinois jsou zakonem zakazane bokovky (kalhoty) ... ty woe jestli ti tohle prijde normalni ... a ten samej predstavitel pak v bedne mluvi o tom, ze napr. v cine je diktatura, tak se tomu proste musim smat
zajimave, kdyz jsem delal v prazskejch klubech na dverich, tak amici byli uplne v haji z toho, jak si tady zijeme svobodne a vubec nechapali jak je neco takoveho mozne ...