Moderátor: Makoto
nekdojiny píše:Zdravím, jenom bych rád doplnil, podle toho co mi říkal jeden zkušený policista, že když jste neozbrojeni a zaútočí na Vás někdo nožem tak ho můžete zabít bez obav, že by Vás pak obvinili z nepřiměřené sebeobrany.
nekdojiny píše:Zdravím, jenom bych rád doplnil, podle toho co mi říkal jeden zkušený policista, že když jste neozbrojeni a zaútočí na Vás někdo nožem tak ho můžete zabít bez obav, že by Vás pak obvinili z nepřiměřené sebeobrany.
nekdojiny píše:
A zadruhé: To jestli mi někdo věří nebo ne jestli jsem to slyšel od toho policisty to je každého věc, je fakt, že dokázat to nemohu, ale ty to zároveň nemůžeš vyvrátit, toť kouzlo techhle diskuzí....
Jendis píše:Vadí mi ,že tyhle pič*viny sem vůbec někdo píše......potom je další předkládaj jako obecnou pravdu
bojovnik123 píše:Jeikob: sakra, chlape, na takovy pripad si zajisti svedky, jinak jdes brucet! Drbani si vetsinou sezenou svoje svedky a nevinnej jde sedet. V lochu se pak nauci veci! Vezeni nema vůbec zadny vychovny ucinek, jen cloveka srazi do nizsi kategorie, do kategorie drbanu a gauneru. Ze sve praxe bych mohl vypravet, jak se ze slusnejch lidi stali drbani jen pobytem v nejlechci base za tr.cin z nedbalosti.
jeikob píše:Tedy otázka je jsou už v tomhle soudy lepší řešej konkretní situaci?
jeikob píše:bojovnik123 píše:Jeikob: sakra, chlape, na takovy pripad si zajisti svedky, jinak jdes brucet! Drbani si vetsinou sezenou svoje svedky a nevinnej jde sedet. V lochu se pak nauci veci! Vezeni nema vůbec zadny vychovny ucinek, jen cloveka srazi do nizsi kategorie, do kategorie drbanu a gauneru. Ze sve praxe bych mohl vypravet, jak se ze slusnejch lidi stali drbani jen pobytem v nejlechci base za tr.cin z nedbalosti.
tak naštestí v takový situaci nejsem.ale mám pocit ,že u nás je justice příznivější spíš k agresorům. dobře dejme tomu,že budu mít svědky ,že mně někdo bezdůvodně napadne a budu se bránit nožem .
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků