Moderátor: PC
maxo píše:choze - ale to je asi len pre kulturistov nie? Predsa len clovek co ma vacsi objem treningov tak by asi toto robit nemohol.
mam otazku - cez tu linku co si sem dal som sa naklikal k nejakym produktom BIO5. Popravde to neposobi moc doveryhodne, hlavne ked som si tam precital omacky ako to miesaju z nejakych produktov tu na Slovensku a to ze to ma certifikat od MZ SR je pekne, ale znamena to len ze ti to neposkodi zdravie. Ci to aj obsahuje to co tam je napisane to nezarucuje. Mas nejaku skusenost ?
maxo píše:chose - ale ano cital som to praveze. No kulturista ma uplne iny vydaj ako sportovec co trenuje prevazne niekde v okoli a nad ANP. Neviem si celkom dobre predstavit absolvovanie treningovej davky / 5-6 dnovej / bez dostatocneho mnozstva svaloveho glykogenu. Takze preto som napisal, ze kulturistom to asi slape kedze odburavaju tuk a chodia si zacvicit na 45-60 minut do posilky kde im stupne tep tak na 130 a zataz trva tak do 20-30 sekund a potom maju 2 minuty a viacej pauzu.
A druha vec je, ze to je system ktory sa neda vyuzit na stalo. Je to mozne robit kolko? 2-3 tyzdne ? A potom co? Kulturista potrebuje dostat telo do formy na urcity termin. Tam to chapem. Ale ked niekto potrebuje natrvalo zmenit percento podkozneho tuku z povedzme 20perc. na 6 percent. tak to vidim skor v nejakom systeme, ktory sa zaklada na dlhodobo udrzatelnom stravovacom navyku vs. vydaj energie na treningu. Neviem veru co by povedali klby na CKD pri zatazeni behom. zapasom a pod.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník