Lidé na bojová umění .cz

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Lidé na bojová umění .cz

Příspěvekod Onion » pát 13. srp, 2004 7:24

Je to trochu od tématu vlastních bojových umění, ale možná malý sociologický průzkum může hodně napovědět a být zajímavý 8) :

JAKÉ DAL©Í ZÁJMY MIMO BOJOVÁ UMĚNÍ MÁTE? CO DĚLÁTE KDY® NEBOJUJETE?

Já hned odpovím: Mezi moje další zájmy patří můj pes Mefistofeles Guffy, švýcarské a německé hodinky, literatura a rychlá auta. Od těch aut je potom kousek k výletům na pěkná místa jako jsou hrady a zámky. :wink:
stay sharp
www.gunting.cz
Onion
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » pát 13. srp, 2004 7:30

mno... mě zas krom vlastního cvičení BU baví šťourat se v jejich historii... ale protože nejsem úplně vypatlanej, mám-li čas, vítězí u mě TV a rádio (rozuměj informace, nikoliv hudba)...

no a taky lidi, který poznávám a věci a místa... a protože pořád někam jezdím cvičit, tak se to zas (více méně) dotýká BU... takže když jsem byl teď v létě cvičit v Itálii, jeli jsme do Benátek (s lidma, co cvičej) a prohlížejíc město a památky, stejně jsme mířili jen a pouze do místního orientálního muzea, kde byla hromada jap. mečů, kopí, zbrojí... nádobí, dřevorytů a tak... kam se hrabe Náprstek :wink:

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 7:45

U mne je v současnosti na prvním místě přítelkyně a roční synek.Vyjde-li čas,rád si přečtu dobrou knihu nebo komiks(čím temnější,tím lepší).
Hodně mne také baví hudba,vymýšlím a připravuju hudební doprovod k vystoupením naší šermířské grupy.
No a samozřejmě internet :wink: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 13. srp, 2004 10:08

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 12:08, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 13. srp, 2004 10:21

Kromě karate se věnuji pěstování kaktusů a jiných sukulentních rostlin, nemálo času zabere i tříletá bulteriérka. Manželka je tolerantní, sdílí všechny mé koníčky se mnou.
Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » pát 13. srp, 2004 12:00

Meditace,hypnoza,filozofie.Pritelkyne uz na me taky tlaci s rodinou,takze podle cesty pokojneho bojovnika uz brzy budu rad,ze me aspon pusti cvicit.
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hrom » pát 13. srp, 2004 13:00

No, v poslední době makám na baráku. Ne, že by to byl koníček, ale dělám to ve svým volným čase. :roll:
hrom
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

co jineho :)

Příspěvekod Anonymní » pát 13. srp, 2004 13:15

kdyz bych mel shrnout aktivity tak:

osobni rust:
moje BU
moje slecna :)
historicky serm dle Marozza
klasicka kytara & kompozice
prekladatelska cinnost (EN<>CZ)

pocitace:
grafika
programovani

jine:
francouzstina
poslech hudby
spanek

vic veci krom zamestnani uz nezvladam :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 13:50

hrom píše:No, v poslední době makám na baráku. Ne, že by to byl koníček, ale dělám to ve svým volným čase. :roll:

Tož vítám do klubu :wink: :lol: Ale není to koníček,tak jsem to neuváděl.... :roll:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hrom » pát 13. srp, 2004 15:12

:lol: No jo, jenže když pak člověk připočte rodinu (tu jsem zas já nepočítal mezi hobby :wink: ) a to BU, tak se nedá říct, že bych ještě něco dělal pravidelně. :(
hrom
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 15:26

hrom píše::lol: No jo, jenže když pak člověk připočte rodinu (tu jsem zas já nepočítal mezi hobby :wink: ) a to BU, tak se nedá říct, že bych ještě něco dělal pravidelně. :(

Ale rodina je mé hobby.... :wink: :lol: Vždyť co je důležitější,než skvělé zázemí???
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 13. srp, 2004 15:32

pre Hark_n

Mám nejaké otázky na Marozza, ale keď že to nepatrí do tohoto fóra, pošli mi na Teba kontakt -mail alebo sa zaregistruj a pošlem súkromnú správu.

Pat
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Onion » pát 13. srp, 2004 15:37

Takže prozatím to vypadá, že průměrný diskutér je intelektuál (vycházeje z udaných koníčků), ženatý, patřící spíše do spodní střední třídy (představíme-li si, že střední třída u nás existuje :? ). Pokud má někdo zájmy mimo BU tak jde většinou o PC, hudbu a pod.

Uvidíme dál.... :D
stay sharp
www.gunting.cz
Onion
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 15:40

Sákryš,abych nevyčníval,musím se oženit..... :wink: :lol: :lol: :lol: 8O
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rorysek » pát 13. srp, 2004 15:45

hlavně mí dva junioři :) .... pak motorka, hory, focení (zhruba nastejno) ... a spousty dalších věcí - bonsaje, čtivo (hlavně fantasy), comp, .... ... potřeboval bych asi 50 hodinovej den (nebo nepracovat :D)
rorysek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod rorysek » pát 13. srp, 2004 15:45

hlavně mí dva junioři :) .... pak motorka, hory, focení (zhruba nastejno) ... a spousty dalších věcí - bonsaje, čtivo (hlavně fantasy), comp, .... ... potřeboval bych asi 50 hodinovej den (nebo nepracovat :D)
rorysek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod hrom » pát 13. srp, 2004 15:49

No to by mě manželka asi proháněla, kdybych o ní tvrdil, že je moje hobby. Určitě by si v tom našla, že jí mám jenom pro zábavu enbo něco takového. ®enský jsou nevyzpytatelný stvoření. :D :lol: :twisted:
hrom
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 15:50

No....necháme toho :wink: :wink: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Onion » pát 13. srp, 2004 15:51

for Jendis:

Také mám pocit, že mírně nezapadám, ale jsem naučený :? Svobodný (zarputile :twisted: ), hudba mne nezajímá (s vyjimkou poslechu vážné hudby), PC je pro mně jen prostředkem komunikace a lepší variantou psacího stroje :wink: . Alespoň, že rychlosti někdo holduje (byť je to "jen" rorýskova motorka :D )
stay sharp
www.gunting.cz
Onion
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pát 13. srp, 2004 15:59

Onion píše:for Jendis:

Také mám pocit, že mírně nezapadám, ale jsem naučený :? Svobodný (zarputile :twisted: ), hudba mne nezajímá (s vyjimkou poslechu vážné hudby), PC je pro mně jen prostředkem komunikace a lepší variantou psacího stroje :wink: . Alespoň, že rychlosti někdo holduje (byť je to "jen" rorýskova motorka :D )

A o tom to je,ne ?!:wink: Každý má rád něco.....
A k té rychlosti.....ehm,v dnešní době?Kdy lidi neumí řídit...???"Nalítám" se v práci....normálně jezdím normálně :wink: 8) 8) 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně