Moderátor: Toman
stefano píše:Ahoj, v poslednych dnoch som tu dal dvakrat prispevok o seminari Rodriga Medeira,legendy BJJ a grapplingu na Slovensku a oba boli zmazane.
Moze mi niekto zainteresovany povedat preco???
(Ak boli premiestnene niekde inde,mozem vediet kde a preco???)
dakujem ,Stef
Toman píše:To by mne taky zajímalo kdo to smazal, jelikož stefano to dával do sekce ve který jsem mod já ... a já to nemazal.
stefano píše:Ahoj, v poslednych dnoch som tu dal dvakrat prispevok o seminari Rodriga Medeira,legendy BJJ a grapplingu na Slovensku a oba boli zmazane.
Moze mi niekto zainteresovany povedat preco???
(Ak boli premiestnene niekde inde,mozem vediet kde a preco???)
dakujem ,Stef
Higen píše:heh by me taky zajimalo, proc se smazala informace o tom, ze jsme otevereli nabor ...
Pokud to nekomu vadilo, mohl mi alespon nechat vzkaz, abych se z toho mohl nejak poucit
takhle mohu jen fantazirovat
graver píše:Stejně jako ucrop: taky se do sekce Bude... moc nekoukám a jdu rovnou do threadu, který mě zajímá. Bohužel je to asi chyba na obou stranách - do té sekce nikdo moc nepíše a (asi proto) se do ní taky nikdo moc nedívá.
Občas se dá na první pohled dost těžko rozlišit, jestli někdo che prostě oznámit ostatním zajímavý seminář, oddíl apod. nebo na tom něco vydělat. Většinou to bývá obojí - málokdo dělá semináře z čirého altruismu a mnoho oddílů je komerčních. A stejně nepoznáte, jestli poplatky, účtované za seminář, mají jen pokrýt náklady nebo taky něco hodit. Takže rozlišení reklama / informace asi není možné.
Higen píše:"Obchod neboli komerce je lidská činnost, která spočívá v směňování zboží nebo služeb za peníze, případně za jiné zboží nebo služby."
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník