wakaki píše:S výkladní skříní máš recht, nicméně sám víš, že debata je někdy zcela zbytečná. Pokuid má člověk úzký úhel pohledu, neuděláš vůbec nic a to můžeš vysvětlovat a vysvětlovat a když vysvětlíš, pak ten člověk stejně pochopí jen to, co sám chce..![]()
luen píše:Ahoj, tak jsem právě telefonoval se Stomikem a musím potvrdit, že to není wakaki a že to není žádný "cucák" v Karate
Gino píše:Luene...
ja to tu sledoval, sleduju a nechtel jsem se do toho plest, ale neuraz se, ted musim.
V tom drivejsim prispevku jsi psal velmi presvedcive, ze:luen píše:Ahoj, tak jsem právě telefonoval se Stomikem a musím potvrdit, že to není wakaki a že to není žádný "cucák" v Karate
cimz jsi da se rict uzemnil pucmaze a, nezlob se na me, i trosku shodil...
A ted tu napises, ze vlastne ani nevis kdo ti volal a tedy nemuzes nic rict presne?
Promin, ale to je na urovni jednoho diskutera z vedlejsiho fora, ktery kritizoval jedno bojove umeni na ukor druheho, hazel rozumy a nakonec z nej vypadlo, ze jedno z nich nikdy necvicil a druhe kratce pred x lety. To je proste zbytecny a od chlapa tvyho formatu bych to necekal.
Nic ve zlym.
Gino píše:Luene... to je od tebe hezky, zes citil tu potrebu a je to od tebe opravdu fer, zes to tu uvedl alespon na spravnou miru (to ano). Bohuzel se domnivam, ze kdyby nedoslo na pucmazuv prispevek z 8. duben 6:01, tak bys to neudelal. Mam z toho ten pocit, zes to tu pak neuvadel na pravou miru kvuli Honzovi, ale hlavne kvuli sobe, abys nevypadal jako blbec. No a na tom uz nic moc zasluznyho neni![]()
Ja bych jenom rad, aby az se tu budu s nekym prit o nejakych faktech ja, aby neprisel nekdo, jehoz slovo tu ma vahu, a neprojevi se jako svatej prorok, kterej situaci jednoznacne rozsekne i kdyz o ni vlastne prd vi.
Mimochodem zadnej velkej stoura nejsem, muj vyskyt tady na foru se da za posledni mesice napocitat na prstech jedne ruky... na denni stourani jsou tu jini machri.
Jen bych rad, aby az se za nekoho postavim (jako ze Honzovi jsem ja sam nekolikrat psal, ze kdyz ty neco reknes, tak je to pravda), abych se pozdeji nemusel citit jako hnup.
fakt píše:Diskuse se zvrtla v boj o poslední slovo.
Abych předešel dalším trapnostem beru si poslední slovo já:
Hezký velikonoce.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků