Pro Tenzatebou :
1) Reakci na to "Našim cílem je Blackbelt". No možná pokud jednou přijedeš do tělocvičny Tiger Teamu, tak pochopíš, že ten nápis nemá s MA vůbec nic společného.

A i kdyby měl, pro někoho to také může být motivace, proč cvičit a nevidím na tom nic špatného. Jelikož na začátku každý z nás věděl o BU ci BS úplný kulový a ono nakonec bylo všechno úplně jinak. Teda, abych se někoho nedotkl, aspoň u mě to tak bylo.
2) K tomu, jestli Tomáš zvládl techniky na stupeň Kadua Guro. A proč by nemohl? Já když jsem ještě cvičil kobudo, tak jsem taky uměl techniky na hnědý pás a to jsem měl teprve oranžový. To jako znamená, že nemůžeš umět techniky vyšších pásů? Tohle jsem zažil pouze ve EWTO, kdy když jsem na semináři cvičil techniky o stupeň výš, tak když na to přišli, tak z toho byly úplně hotový. Tím jako nic proti WT jako bojovému umění či systému.
3) K těm blogům. A co jako? Je to jeho věc, kolik si založí internetových stránek. Aspoň tam nepíše bludy, ale povětšinou svoje názory a postřehy ze seminářů či dějepisná fakta.
Jinak Ti to moc mluví respektive píše. Možná kdyby si radši zajel k Tomášovi na nějaký seminář, udělal by jsi lépe. A nebo radši ne, protože budeš asi moc velkej profík v FMA. Nakonec bychom mohli zjistit, že ten Tomáš asi fakt nic neumí.

A to bych nepřežil, protože dle mého skromného názoru Tomáš zná, ví a umí.
No a to je vše, co jsem Ti chtěl sdělit. Jinak Ti přeji hodně štěstí a pěkný den. Jo a ještě slunce v duši na to bych zapomněl.
PS: Jo a ještě - VO CO TI VLASTNĚ DE?