Severin:Já jsem neřek, že to nevyučuju. Pouze nejsou samostatné treninky DP. Tohle byl jeden z důvodů, proč jsme přestali vystupovat pod jménem "modern arnis czech republic" Nechceme se soustředit pouze na modern arnis a na treninku jedeme to, co nás baví a co nám funguje.
Za uveřejnění odkazu se nezlobím, akorát to pro mě znamená, že bych se na ty stránky měl podívat a trochu na nich zapracovat

Takhle přes rok nemám čas na překládání. Fakt když přijdu domu po celodenním čumění do výkresů (práce/škola), tak jsem rád, že si zatočím tyčí, ale rozhodně nemám sílu otevřít slovník. Takže další budou asi až zase v létě.
BuFF: Sparringové treninky jsme zrušili, protože se nám moc neosvědčilo mít je takhle oddělené.
Rád si s váma zaspáruju, jenom myslím, že by bylo lepší si spolu nejdřív zacvičit, dojít na pivko nebo já nevim. Prostě navodit přátelskou atmosféru, aby ten sparing byl větší pohoda. Rozhodně nechci, aby to bylo braný jako porovnávání kvality škol.
Nad účastí na gatheringu jsem už přemýšlel, bohužel je 24.-25.července (
www.dogbrothers.ch) a to jsem pryč. Ale kdybyste jeli na nějaký z jejich seminářů, tak proč ne.