marcelo píše:...stacilo mi vidiet tych slavnych Taichi masterov v tom Leitai suboji..proti nim boli ti cernoskovia doslova profi UFC fighteri![]()
To ani nepripominej z toho se dostavam do ted

marcelo píše:...stacilo mi vidiet tych slavnych Taichi masterov v tom Leitai suboji..proti nim boli ti cernoskovia doslova profi UFC fighteri![]()
ukropcany píše:Nemáš zrovna za čo... postni niečo čo má aj nejakú hodnotu, hento fakt je veľmi zlé... tí akože-protivníci sú totálne drevá (ehm drievka) a v takej partii sa človek nemôže v živote nič naučiť...
ghekon píše:O cem to panove hovori? Jake Tai-ci vs. Lethwei ??? Ja chcu takyPost it here!!
luen píše:ghekon píše:O cem to panove hovori? Jake Tai-ci vs. Lethwei ??? Ja chcu takyPost it here!!
Jedna hustarna je tady: http://www.youtube.com/watch?fmt=18&fmt ... vv_wt5Evtk
a to o cem psal marcelo je zde: http://www.youtube.com/watch?v=o9aCOTEFIGg&fmt=18
nemohl jsem to nikde najit, tak jsem to nahral na svuj ucet na youtube, ale dlouho to tam nenechamJeste by neco z toho co tam predvadi preskocilo na mne a byl bych taky posedlej a zralej na exorcistu
Zitra natahnu pekne videa ze soukrome sbirky sanda. At vidite, ze kung fu muze fungovat i v ringu a ze to muze byt i pekny plnokontaktni BS a zaroven realne BUAt nevypadam jako nejakej odpurce TBU
ukropcany píše:No však toto je to... to že nám to funguje, takých videí sú tony, ale vy s tým máte problém... no a potom nebuďte pre srandu...skiorh píše:Dukaz, ktery by jsi asi chtel ti nepodam.že vám huba od hanby neodpadne...
ukropcany píše:To druhé video v pohode...To prvé je ozaj trošku moc light, ale druhé môže byť...
skiorh píše:ukropcany píše:No však toto je to... to že nám to funguje, takých videí sú tony, ale vy s tým máte problém... no a potom nebuďte pre srandu...skiorh píše:Dukaz, ktery by jsi asi chtel ti nepodam.že vám huba od hanby neodpadne...
Mas pravdu. Kdyby jsi chtel videt jestli ten clovek umi nebo ne, pristi rok bude zase moznost ho potkat v Praze.
diky vsem za diskuzi.
skiorh píše:4marcelo![]()
nic o me nevis a uz zobecnujes na zaklade obrazu, ktery tady TBU ma.
cest.
Mas pravdu. Kdyby jsi chtel videt jestli ten clovek umi nebo ne, pristi rok bude zase moznost ho potkat v Praze.
maxo píše:Mas pravdu. Kdyby jsi chtel videt jestli ten clovek umi nebo ne, pristi rok bude zase moznost ho potkat v Praze.
ako vidiet ? Ja neviem vidiet ci niekto dokaze alebo len tak ked naniekoho cumim. Musim ho vidiet bojovat. On bude v prahe buduci rok bojovat ? S kym ? Celkom som nepochopil tvoju poznamku. Ale to je u teba bezne ze prsknes nieco o com vobec neuvazujes do dosledkov. Co presne ponuka to "mozes ho vidiet" ???
skiorh píše:rozo, nic ti nebranilo v tom mu zkusit dat do drzky, nebo ano? To jsem tim zhruba myslel.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků