jen pro info, kdyby to někoho zajímalo.

http://krav-maga.cz/kalendar-akci/seminar-rkc-systemu---zaklady-treninku-s-kettlebell-.html
Edit.: Tak už to sem dal Defendu. Jsem si toho všiml pozdě.

pm píše:makoto: jo, souhlas. na druhou stranu dead snatch se ctyrictkou, a s jeho vahou, hu, dobry, musim pridatale rozhodne rozhodne to nechci uspechat. snatchuju si 24 a je to fajn, 32 necham na snatche jeste nejaky cas odpocivat
marcelo píše:huraaa..takze som dnes dostal spravu,ze mi odoslali uz tu ketlebelu postou..neviem sa dockat,pretoze som funkcne silovo na tom zle,co tak pocuvam ake vahy tu s tymi ketlebelmi davate..musim sa dat dokopy
..zaujima ma PM jedna vec,ty mas od kazdej vahy po jednej pare kettlbells alebo z kazdej vahy po jednom kuse...inac uz som si zaobstaral jak knizku tak dvdrip toho "sudruha" Paviela
Co radite na zaciatok pre "oplacaneho" zhyralca
pri cviceni s ketlebelmi?
Makoto píše:marcelo píše:huraaa..takze som dnes dostal spravu,ze mi odoslali uz tu ketlebelu postou..neviem sa dockat,pretoze som funkcne silovo na tom zle,co tak pocuvam ake vahy tu s tymi ketlebelmi davate..musim sa dat dokopy
..zaujima ma PM jedna vec,ty mas od kazdej vahy po jednej pare kettlbells alebo z kazdej vahy po jednom kuse...inac uz som si zaobstaral jak knizku tak dvdrip toho "sudruha" Paviela
Co radite na zaciatok pre "oplacaneho" zhyralca
pri cviceni s ketlebelmi?
Marcelo zacni hezky pomalu. Klidne s hodne malou vahou a jak uvidis, ze to technicky zvladas, prejdi na vyssi vahu. Nepospichej bo si neco bloknes a pak to znamena nekolikatydenni prestavku.
Ja mam od kazde vahu jednu bo velice vyjimecne potrebujes soucasne dve kettles. Mam 10, 16, 20, 24. Krome 10 vse po jednom a vystacim si s tim
marcelo píše:Skor ma zaujima funkcna sila,atleticke a pretiahnute svaly a nie napumpovane bombule..Ake badas ty vysledky Makoto?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků