xiuwei píše:marcelou mna zabralo..vynechal som mliecne vyrobky a doslo k vycisteniu criev,tym padom skoncili problemi s vylucovanim...zvysila sa mi imunita,skoro uplne sa stratilo silne zahlienenie organizmu,nespluvam po uliciach 100krat za den ako stary dedo atd..nebol som uz 3/4 roka chory co je u mna maly zazrak a co je zaujimave ked boli chripkove epidemie ja jediny z rodiny som nebol chory
Za jak dlouho po vysazení mléčných výrobků si začal pociťovat první výsledky zlepšování zdravot. stavu ? Mám taky problémy s imunitou,ale nevím,z mléka nepociťuji žádné negativa ,ale možná bych tu konzumaci mléka a spol. totálně omezil a vyzkoušel co se bude dít.
Ahoj,
cize ja som zacinal pomaly..najprv som obmedzil bezne mlieko z krabice a jedol jogurty..priznam sa ze to bolo ako na drogovej odvykacke,pomalicky odrbavat mysel aby si privykla a nezacala zmatkovat z toho ze jej beru jej oblubenu zivinu...zacal som badat ze mam lepsie vylucovanie a neupchava ma tolko a mizne hlienotvorba...potom som zacal obmedzovat aj jogurty a obcas pil Activiu.. ucinky som zacal badat po par tyzdnoch ale imunita sa mi davala dokopy asi 3/4 roka a este stale nie som 100percentny...ale je to omnoho lepsie ako ked ma liecili nasi zmrdi lekari a ladovali ma ATB len tak hucalo