Masta píše:No nevšiml jsem si že bych se tu někde oháněl Bruce Leem... no pravda nemám chut to pročítat zpět abych si to ověřil takže se třeba pletu... víš ty co driluj si své smysluplné sestavy, vykonávej chi sao ze svým mistrem, já si radši místo zbytečnýho baletu (sestav) zabouchám do pytle, zaspáruju nebo potahám kluky na zemi...nemám náladu hádat se tady s klukama pro které se stalo kung fu smyslem života, není na tom nic špatného ale člověk by si měl nechat otevřené oči... Bruce Lee byl možná trouba co kung fu vůbec nerozuměl a třeba ho ani vůbec pořádně necvičil...na druhou stranu podle vašich výkladů slova kung fu - umění, dovednost, schopnost atd... znamená to že dělám/mám kung fu i to že nějaký člověk dokonale zvládá řízení autobusu. Bruce praktikoval spoustu stylů a tomu co dělal on říkal kung fu, třeba i to co dělám já je kung fu, protože si myslím že mám nějakou dovednost... mám jen jiný způsob než ty jakým ke svým dovednostem mířím...
Masta píše:Pro mě je to určitě větší realita než to že potřebuju k tréninku sestavy, jdu mezi svý thaiboxery, to víš jsme vypatlaný hlavy je nám spolu dobře, možná proto si i tady s některými lidmi tak dobře rozumím
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků