Jendis píše:a tak...on to nemusí být ojebávač...prostě je to ten nejdominantnější jedinec.
Právě tím,že je velice dominantní.....tak každýho ojebe....a mnohdy doslova

Moderátor: Makoto
defendu píše:1)ostatní chlapi mu jdou z cesty a to i ti co by ho dokázali převálcovat.
2)i když je v teplákách a má mastný vlasy,tak zbalí tu nejhezčí buchtu v místnosti,protože jí prostě momentálně chce...![]()
Jendis píše:ale to není jen o úspěchu u žen......
alfasamec je "vůdcem smečky",protože je nejdominantnější......nemusí být ani fyzicky...prostě má nejvíce samčích hormonů a ostatní samci to cítí.....nemusí mu jít ani z cesty,stačí,že je dokáže přesvědčit.
Z toho,co píšete,vyznívá,že to jsou frajírci a zmrdi(tak to chápu,když to čtu).....to není pravda.
Třeba o mně spousta lidí tvrdí,že jsem alfasamec.....dominantní jsem od narození(jsem Lev). Přesto lidi neojebávám,myslím,že jsem slušný člověk....jsem monogamní......
I když jsem nemocnej a spousta lidí tady(nejen) by mne "zašlapala do země"-i když rozhodně ne zadarmo,přesto si dokážu prosadit svou. Lidi za mnou chodí pro radu,pro pomoc.......není to jen o fyzické síle,je to hodně o síle ducha.
Co jsem poznal lidi odtud,tak Honza(Luen),Ucrop....TongPo....taky patří mezi alfasamce......
Někdo je holt stvořen pro to,být vůdčí typ(alfa),někdo ne.......není to nic ponižujícího,podřídit se,přijmout radu,pomoc......
Znám lidi,kteří jsou "drsňáci",rádi by byli alfa,ale když maj něco zařídit,ozvat se....musí jim někdo říci jak,pomoci.....a přitom fyzicky převálcují kdekoho......
Jendis píše:Třeba o mně spousta lidí tvrdí,že jsem alfasamec.....dominantní jsem od narození(jsem Lev). Přesto lidi neojebávám,myslím,že jsem slušný člověk....jsem monogamní
Jendis píše:Co jsem poznal lidi odtud,tak Honza(Luen),Ucrop....TongPo....taky patří mezi alfasamce......
Jendis píše:Co si sám představíš pod tím často probíraným mystickým pojmem “alfa-samec“? Asi někoho neuvěřitelně silného, kdo ovládá ostatní a slabí ho následují, ženy mu padají k jeho svalnatým nohám. Ale to je dramaticky chybná definice. Síla muže se nachází někde zcela jinde a věř mi, že mnohem blíž Tvému nitru, než by sis kdy pomyslel…
Podstatou alfa-samce nejsou široká ramena, líbivý obličejík ani dominantní chování. Je to něco, co máme v sobě všichni, ale jen málokdo má tolik síly, aby se tím řídil.
Jsou to hrdost, důstojnost, zásadovost, odhodlání a ochota k obětem ve jménu svých vyšších cílů.
To jsou přesně ty věci, které oddělují zrno od plev. Protože pokud jsi hrdý a zásadový, pokud nemáš strach činit přímá rozhodnutí a ve jménu svých zásad se vzdávat věcí, stane se s Tebou velká proměna – vymezíš se vůči světu. Bez ohledu na to, jak pohledný či nepohledný, vysoký či malý, ramenatý či drobný jsi, pokud se vymezíš vůči světu svými výše jmenovanými vlastnostmi, přestáváš mu dovolovat, aby si s Tebou dělal co chtěl. Nyní všechny ty síly narazí na Tvoje hradby. To je ten okamžik, kdy Tě lidé začnou respektovat a vzhlížet k Tobě, kdy Ti dámy začnou ochotně roztahovat nohy po desítkách.
Nepředstavuj si prosím pod pojmem zásadovost nějakého slušňáka typu Mirek Dušín, co nikdy neřekne sprosté slovo a zaplatí ministrovi financí každou korunu na daních. Kdepak. Mluvíme tu o zcela integrovaném egoismu, vnímání světa zcela a zásadně skrze vlastní velkolepé cíle. Svět nechť je hřištěm pro Tvou hru – ale ty nebuď míčkem, se kterým si hráči kopou ze strany na stranu.
Nejde o to, zda jsi hrdina či uzenáč – jen o to, zda dokážeš říct “NE”, zda odoláš všem svodům a slabosti, což je nemoc, kterou na Tebe přenáší slabé okolí. V okamžiku, kdy se narovnáš a zůstaneš stát beze strachu, vítězíš a najednou spatříš, jak oni prohrávají, protože nic nepochopili.
HRDOST znamená, že si sám sebe vážíš jako nejdůležitější věci na světě. Zní to jako fráze, ale mnoho z nás tak naprosto nežije. Dělají ze sebe šašky a ubožáky, snižují svou vlastní důstojnost, zejména kvůli vagínám, ze strachu “lepí” děvkám v baru drinky – protože se to od nich očekává. To je přece ubohé! Ne, musíš ctít sám sebe a vždy věci i osoby vidět skrze filtr svojí vlastní hrdosti. Než něco uděláš, zamysli se – zachovává to moji integritu? Jsem před světem jako ten silný, nebo jako ten bačkora, co raději těm mrchám ustoupil, “aby byl klid”? Jistě, v hrobě budeš mít klidu spoustu… hrdost znamená, že si vážíš sám sebe a ten stav udržíš naprosto stabilním a trvalým. Nezesměšníš ho jakýmikoliv ústupky ve jménu nesmyslů typu vagíny. Vagína se nedobývá – ta se alfa-samci nabídne sama, protože žena spolehlivě pozná, kdo je pro ni kvalitní materiál pro inseminaci. Změň svůj pohled na základní věci…
DŮSTOJNOST znamená, že respektuješ jiné, ale nejvíce sám sebe. Přistupuješ k nim s respektem, ale kdykoliv někdo nerespektuje Tebe, neprodleně se podle toho zařizuješ, včetně drakonických alternativ, kterými je totální ukončení veškerých styků, zkrátka “odstřelení” té osoby ze života, smazání čísel, žádný kontakt z Tvojí strany, apod. Opět zejména ve směru žen. Víš o sobě, že jsi kvalitní, že jsi více, než jiní – a proto si můžeš dovolit jít důstojně až vznešeně, nikoliv ze sebe dělat šaška.
ZÁSADOVOST znamená, že i kdyby se dělo cokoliv, dostojíš svým pravidlům a zásadám. Nemůže existovat nic, co by Tě přesvědčilo od nich ustoupit. Opět, žádná vagína světa. Nikdy, nic. Zásady jsou tím, co dělá muže mužem! Nikoliv ramena, nikoliv velký úd. Jen a jen dodržování vlastních zásad. Jak jednoduché se to jeví a jak složité je toho dosáhnout v tomto světě, který Tě doslova násilím nutí ke kompromisům… jen Ti silní si to mohou dovolit. A tady začíná vládnutí…
ODHODLÁNÍ znamená, že navždy a naplno podlehneš svým vizím. Nedovolíš nikomu a ničemu, aby Ti v nich překážel, aby Tě zastavil. Jdeš jednoduše vlastní cestou a jsi připraven být sám, v opovržení, odmítání, nepochopení. Nepodléháš pochybám ani pocitům prázdnoty a díváš se jen kupředu. Nebojíš se smrti. Nebojíš se ničeho a nikoho, protože osud chce, abys čelil překážkám i nepřátelům a utkal se s nimi v boji o totální vítězství. Neznamená to však, že přestaneš počítat a začneš hazardovat, zahrávat si se životem. Sebezachování je základní podmínkou jakékoliv úspěšné cesty! Odhodlání Tě nutí i k přežití. Je-li to nezbytné, přehodnoť situaci, dočasně ustup, připrav se na příští setkání lépe a sám vyber jeho okolnosti – buď iniciativním prvkem. Jdi tvrdě a s maximálním nasazením za vítězstvím, ale přijímej kapitulaci nepřátel a nikdy je nezaháněj do kouta – v případě pocitu vysokého ohrožení by mohli sáhnout k extrémním prostředkům. Nejlepší boj je ten, po kterém se rozcházíte s protivníkem jako přátelé. Nevkládej do boje emoce a vždy si udrž nadhled.
OCHOTA K OBĚTEM ve jménu vyšších cílů znamená, že se ochotně vzdáš tisíce nocí s jakkoliv lákavou děvkou jen proto, aby ses posunul jeden centimetr na svojí cestě křižáka. Věř mi, že všechny ztráty jsou jen dílčí a jak víme, každá ztráta znamená příležitost. Nikdy nezapomínáš, proč jsi tady a jaké jsou Tvé cíle. ®ádná děvka Ti nezaslepí oči, žádná děvka Tě nedonutí, abys za ní došel dále, než na půl cesty. Za tou správnou ženou nikdy nebudeš muset jít dále, ba naopak. Ta správná k Tobě ještě ráda poběží, to mi věř. Vše ostatní je póvl, kterého se ze života zbav jako škodlivé havěti.
luen píše:
To je zajimave, kde jsi cerpal? Aspon uz vim, proc zensky nebalim![]()
Jendis píše:čti pořádně,jo![]()
asi nejhezčí definice je tato:
Co si sám představíš pod tím často probíraným mystickým pojmem “alfa-samec“? Asi někoho neuvěřitelně silného, kdo ovládá ostatní a slabí ho následují, ženy mu padají k jeho svalnatým nohám. Ale to je dramaticky chybná definice. Síla muže se nachází někde zcela jinde a věř mi, že mnohem blíž Tvému nitru, než by sis kdy pomyslel…
Podstatou alfa-samce nejsou široká ramena, líbivý obličejík ani dominantní chování. Je to něco, co máme v sobě všichni, ale jen málokdo má tolik síly, aby se tím řídil.
xiexie píše:DrBombay píše:Alfasamec je nesmyslMytus, co si chlapi vymysleli, aby si nejak vznesene zduvodnili, proc zensky dolejzaj za hajzlama, kriminalnikama apod
![]()
Zenskejm s velkyma kozama se taky nerika "alfa samice"
Dovolila bych si upravit tvůj příspěvek :
Alfasamec je nesmyslMytus, co si vymysleli slizký, břichatí, plešatí nebo jinak nedokonalí chlapi , aby si nejak vznesene zduvodnili, proc zensky dolejzaj za fyzicky prřitažlivějšíma hajzlama, kriminalnikama apod
![]()
Alfa faktor u lidí není o fyzickém vzhledu, protože to by asi lidé brzo vymřeli, stačí se podívat do historie na "sebezvané alfa samce"
Navíc Alfa samec/samice nemá nic společnýma s "velkýma kozama" nebo "velkým" něčím jiným.
DrBombay píše:Mate to holt vy zensky tezky,kdyz musite cely dny premyslet, kdo je alfa samec a kdo neniMe staci mrknout se na kozy a vidim hned
![]()
Nemaaa?A tak co se to teda pise na to spodni pradlo:
36A - alfa samice
36B - beta samice
36C - gamma samice
atd..?
BTW Slysel jsem, ze uplne spolecensky nejdominantnejsi jsou prej tyhlecty "dvojity delta samice"
sibir píše:A tolko k tomu Rimu teda.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník