hellas píše:ukropcany píše:Medzi trubky?
by mě zajímalo, k čemu je takovej trénink

A co je cílem - získat agresivitu,nemít respekt před nikým (musí se střídat partneři a to zcela bez rozdílu vah či zkušeností),získat odhodlání jít do kohokoliv,získat sebevědomí,vybít se a to ve smyslu vvyrvat,vyprat...,nevzdat se i když už jsi jich spoustu koupil apod

hellas píše:A co je cílem - získat agresivitu,nemít respekt před nikým (musí se střídat partneři a to zcela bez rozdílu vah či zkušeností),získat odhodlání jít do kohokoliv,získat sebevědomí,vybít se a to ve smyslu vvyrvat,vyprat...,nevzdat se i když už jsi jich spoustu koupil apod
Mě to právě přišlo spíš jako ti se zkušenostma vs. bez zkušeností, viz lama helmu potřebuje bouchač nikoli.

marcelo píše:hellas píše:A co je cílem - získat agresivitu,nemít respekt před nikým (musí se střídat partneři a to zcela bez rozdílu vah či zkušeností),získat odhodlání jít do kohokoliv,získat sebevědomí,vybít se a to ve smyslu vvyrvat,vyprat...,nevzdat se i když už jsi jich spoustu koupil apod
Mě to právě přišlo spíš jako ti se zkušenostma vs. bez zkušeností, viz lama helmu potřebuje bouchač nikoli.
..videl som kopec dokumentov z treningov MMA atletov a vsetci pouzivali prilby...posledny mesiac sparujeme v graplingovkach a nemat prilbu s mriezkou tak mam bud rozbite ocnicove obluky,polamany nos,popr. vybite zuby doslova kazdy trening..ked sa boxuje,laktuje,kolenackuje bez rukavic je to uplne ina kava..bezpecnost je prvorada
![]()

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků