moje nejoblibenejsi je tahle Beat it to mi byl rok

http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk
fakt píše:luen píše:Ja mam hudbu rad a chtel jsem se zeptat ... Co je Michael Jackson![]()
![]()
![]()
![]()
Já zase rád BU a chtel sem se zeptat ... Co je winčun?
luen píše:Co je Michael Jackson
graver píše:Otevřu BU.cz - Jackson. Otevřu ledničku - místo piva Jackson. Pustím televizi - hádejte, kdo. Někdo se tu o něm uvtípne a jiný hned reaguje stupidní narážkou na nějaké BU. Mám strach jít na retich a sundat si slipy, aby na mě nevypadla ta mumie.
... jsem se holt trochu rozvášnil, no...
graver píše:luen píše:Co je Michael Jackson
No, prostě se designéři od Rewela jednou dohodli, že z toho plastu nemusí dělat jen letadýlka![]()
Omlouvám se za nedostatek piety k někomu, kdo toho dokázal jistě víc, než já, ale už toho nějak začínám mít dost. Asi jsem jeden z mála, ale Jackson, stejně jako jiní velikáni či malikáni showbyznysu jsou mi úplně ukradení a jejich glorifikace je pro mě dost nepochopitelná. Otevřu BU.cz - Jackson. Otevřu ledničku - místo piva Jackson. Pustím televizi - hádejte, kdo. Někdo se tu o něm uvtípne a jiný hned reaguje stupidní narážkou na nějaké BU. Mám strach jít na retich a sundat si slipy, aby na mě nevypadla ta mumie.
... jsem se holt trochu rozvášnil, no...
luen píše:Souhlas, take mi reba tohle prijde mnohem horsi:
http://www.youtube.com/watch?v=H4AQ4G7DDg0
pucmaz píše:Nedavno ovsem bylo zamknutno napriklad vlakno o Cine a to jenom proto, ze nesouviselo s BU. Bylo by na miste pekne rychle zamknout i tohle tema.
S myslenkou vytvoreni sekce urcene k volnemu tlachani ovsem souhlasim
fakt píše:Nes.r jsi OT. Tohle je o MJ.
fakt píše:Děti dneska koukali na jeho klipy na Youtube a líbilo se jim to stokrát víc než želvy ninja.
graver píše:Jestli jsi jim pustil ten klip, jak si majkl šátrá rukou v rozkroku, tak no wonder (a nemyslím Stevieho)![]()
![]()
Nic ve zlým - já holt neuznávám ikony a z téhle hysterie je mi na blití...
fakt píše:Jágr taky nesednul každýmu.
fakt píše:Dělá to každý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků