graver píše:Ale málokdo na veřejnosti
Promluvils jako dobrý křesťan.
fakt píše:Promluvils jako dobrý křesťan.
graver píše: - myslíš, že každý, kdo si nereviduje vercajk před kamerou a neteplí klučíky, musí být dobrý křesťan
Gino píše:Kluci, ja se vas zeptam - co vam dava to, ze se tu tak horentne vyjadrujete o MJ a o tom, ze jste ho nikdy neposlouchali a bla bla bla? Tak si tohle vlakno proste ani neotvirejte, MJ neposlouchejte a hotovka. Nechapu, co vas nuti se vyjadrovat naprosto ke vsemu.
Ano, nema to nic spolecneho s BU, ale nejvic prispevku tu (v tomto vlakne) mate vy!
Ja MJ taky neposlouchal, ale ze umrel je mi lito. Stejne jako kazdyho dalsiho, kdo po sobe zanechal tak silnej odkaz.
pucmaz píše:Vyborne, to jsem netusil. Zbyva uz jen otazka, proc do sekce offtopic taky nebylo presunuto to vlakno o Cine a proc muselo byt zamknuto![]()
Podle me mohlo byt zajimave...
Jiraiya píše:Michael Jackson byl popraven: chtěl říci na koncertech světu o chystaném očkování / čipování proti "prasečí chřipce"
Stále více alternativních servrů píše o tom, že Michael Jackson byl zabit (to, že byl zabit již pomalu pouštějí ven i mainstreamová média), protože chtěl říci světu o tom, že chystaném očkování proti tzv. prasečí chřipce je vlastně hromadnou vraždou lidstva, která má za cíl paralyzovat mozkové buňky. Je tohle skutečně ten důvod, proč musel Jackson zemřít?
Více na: http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9257
Jiraiya píše:Michael Jackson byl popraven: chtěl říci na koncertech světu o chystaném očkování / čipování proti "prasečí chřipce"
Stále více alternativních servrů píše o tom, že Michael Jackson byl zabit (to, že byl zabit již pomalu pouštějí ven i mainstreamová média), protože chtěl říci světu o tom, že chystaném očkování proti tzv. prasečí chřipce je vlastně hromadnou vraždou lidstva, která má za cíl paralyzovat mozkové buňky. Je tohle skutečně ten důvod, proč musel Jackson zemřít?
Více na: http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9257
pucmaz píše:Vyborne, to jsem netusil. Zbyva uz jen otazka, proc do sekce offtopic taky nebylo presunuto to vlakno o Cine a proc muselo byt zamknuto![]()
Podle me mohlo byt zajimave...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků