ukropcany píše:Už si tak sparing skúšal? Ak by to šlo, tak na no-contact si ich zober a na sparing si ich daj dole... tréner určite pochopí...
Clarke píše:Ahoj, díky za reakci.
Sakryš, nevím co je fasaAle předpokládám že jsi tím chtěl říct že je to OK.
©ošovky ... hmm, to budou čočky, že? No, mám na každém oku skoro pět dioptrií na dálku. To je bohužel dost. Sparring nevím jak by vypadal, ale minimálně stínování u zrcadla a nebo hruška by asi byly veselé ... hlavně pro ostatní
marcelo píše:Clarke- nasiel som ti tu lacnejsiu varientu prilby pre Daido Juku,rozmyslam ze za tie prachy si ju objednam cez paypal od nich tiez,cena je viac ako slusna http://www.alsgym.co.uk/super-safe-head ... 44bf3f52b9
..neviem ci sa da kvalitativne porovnat s tou od daidojuku,ale povodna prilba pre daido juku kumite vydrzala co som cital recenzie na nu na nete nenormalne veci
..pisu tam ze je mozne nosit pod nu okuliare,cize aj kontaktne cocky nebudu problem
hellas píše:marcelo píše:Clarke- nasiel som ti tu lacnejsiu varientu prilby pre Daido Juku,rozmyslam ze za tie prachy si ju objednam cez paypal od nich tiez,cena je viac ako slusna http://www.alsgym.co.uk/super-safe-head ... 44bf3f52b9
..neviem ci sa da kvalitativne porovnat s tou od daidojuku,ale povodna prilba pre daido juku kumite vydrzala co som cital recenzie na nu na nete nenormalne veci
..pisu tam ze je mozne nosit pod nu okuliare,cize aj kontaktne cocky nebudu problem
Objednej a otestuj, asi bych do toho šel taky, kdybys tomu dal kladný bodíky![]()
Po operaci je ta rohovka ještě slabší![]()
S pětkama dioptriama sparovat bez náhradních očí není dobrý nápad
Rony píše:Tahle škeble je zajímavá, ale chtělo by to vyzkoušet. Jinak, s kámošem jsem trénoval s tou přilbou od Hayashi a úplně stejný problém jak s tou od X-team. Navíc sehnat náhradní mřížku byl téměř nadlidský úkon - nechápu proč, když je na sucháče a asi se všeobecně ví, že praskaj - ty sucháče to jasně dokladujou.
pm píše:marcelo. na helmy s tim pruhlednym plastem pred xichtem jsem uz koukal, podas please nejaky refrence? pro/proti? jak se v tom dejcha, vidi, o to vydrzi, ktera znacka je podle tebe nejlepsi etc.? diky!
luen píše:Ja jsem jednu plexi rozslapnul a prdlaCo horsi, rozbilo se to plexi na ostre ulomky, ale snad to byl nejakej levnej ksunt!!! Spotis se v ni, zamlzi se a nevidis
Ale umelohmotna mrizka uz take povolila - to bylo jeste u blecha sifu v ottweileru ELY ... zapichla se kousicek od oka, ale to byl take ksunt
![]()
![]()
Na helmach nesetrit!!! Idealni by byla ta od toptenu s nejakym sikovnym patentem na mrizku, ktera by byla sundavaci ...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků